Гра


4 тур

Корпоративна ліга Волині, Перший майданчик
76: 46

Хронометрист / Делегат:

Дубина Н./Тучкевич А.




Про гру:

 У цьому матчі глядачі побачили справжній триллер. На початку голеодор «жовто – синіх» Павло Котур робить рахунок 1:0, гості швидко відігрались стараннями досвідченого Дмитра Купрікова. Дубль у виконанні Павла Котура, та на табло рахунок 2:1 на користь «Мотора», з яким команди пішли на перерву.

Після відпочинку було весело : на початку другої половини господарі вже попереду у два м’ячі завдяки Олександру Ващуку. Маючи такий гандикап, гравці «Мотора» забули, що «фут зал» швидка гра, і дали собі розслабитись, чим і скористався «Торчин». Два швидких гола від гостей і на табло нічия. З шестиметрової позначки Павло Котур не зміг переграти воротаря, і як кажуть у народі : «не забиваєш ти, забивають тобі», так і сталось, дубль у Дмитра Купрікова і «Торчин» попереду. Під завісу матчу господарі оговтались, на 21 хвилині амбітний Микола Вівичук робить рахунок нічийним, а за хвилину до кінця матчу, дубль від енергійного Олександра Ващука, який приносить «Мотору» перемогу.

У дуже затяжній серії післяматчевих «шестиметрових», успіх здобула команда господарів поля, перегравши своїх візаві з рахунком 7:6.