Гра


4 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
26: 23

Хронометрист / Делегат:

Зварич Я. /Голоскоков С.




Про гру:

На календарний матч 4-го туру Корпоративної ліги Волині теремнівська команда вийшла без кубкових легіонерів у компактній версії без гравців на лаві запасних. Проте кадровий дефіцит не завадив «хліб опіку» Тарасу Драпчинському вже у дебюті зустрічі забити за червоно-жовтих.

Відповідь від представників колишнього заводу виробів з пластмас, а нині підприємства «Теріхем» не забарилася. За хвилину від першого гольового джинглу музика лунала на честь Сергія Германюка, а на 7-й хвилині «Tatrafan Film» вже був попереду після влучного пострілу Віталія Максимчука. П’ятий номер став автором забитого м’яча і наприкінці тайму, встановивши рахунок 3:1, що протримався недовго. Адже черговий дубль у матчі зробив гравець господарів Сергій Германюк.

В другій частині битви аутсайдерів у складі «хлібопіків» з’явився запасний гравець, а з ним і гол у виконанні втомленого другою грою поспіль, але майстерного Олександра Шипера. 4:2 і інтрига відновилася.

«Теремно Хліб» намагався врятувати гру і пішов вперед великими силами, але за три хвилини до сирени Віталій Максимчук з команди «пластмасового» заводу оформив хет-трик, а за через дві хвилини ще й покер. У підсумку команди помінялися місцями на дні турнірної таблиці.

Серія обов’язкових шестиметрових пенальті після завершення гри дала можливість «хлібопікам» реабілітуватися за 2:6 та здобути заліковий бал.