Гра


1 Тур

Чемпіонат Ветеранів 35+, Військовий ліцей
3: 2

Хронометрист / Делегат:

Пилипчук В./Корпош Р.




Про гру:

Мабуть найвидовищніший та найцікавіший матч суботи видали інших два добре відомих представника Волині. «Лучеськ» хоч у цьому сезоні відпочив від основних змагань з футзалу, але не втрачав навиків беручи участь у різноманітних турнірах. Підопічні Юрія Гаврилюка відіграли непоганий сезон у Третій лізі, так би мовити «постаріли» і подалися підкорювати футзальний олімп тим кому за 35…

Команди без розкачки призвичаїлися до штучного поля та подалися бомбардувати ворота один одного з перших хвилин. Першими зуміли знайти ключ до воріт оранжево-чорних підопічні Василя Кохановського – на 7 хвилині Юрій Азовський відзначився точним ударом. «Метеорівці» не знітилися і контратакуючи відповіли на 10-й та 13-й хвилинах дублем Андрія Франчука. Картина на майданчику змінилася докорінно, але свої вагоме слово, а точніше свою «ліву пушку» розрядив Василь Кохановський. 2:2 на перерву, а глядачі з нетерпінням чекали другого тайму і розв’язки у цікавому та захоплюючому поєдинку.

Друга половина зустрічі показала, що втомилися обидві команди і грали уже через «не можу», але таки грали. Моменти виникали як в однієї так і в іншої команди, «Лучеськ», щоб зекономити сили та виснажити суперника вдався до гри із п’ятим польовим. На 30-й хвилині це дало свої дивіденди – Петро Матвійчук знову вивів червоно-білих уперед – 3:2. До самих фінальних секунд у «метеорівців», як кажуть, не йшло у ворота. А за 5 секунд до завершення поєдинку непотрібний шостий фол, та ще й в атаці заробили ветерани із «Лучеська». Вирок у вигляді десятиметрового удару, із лави запасних прибіг виконувати Столярчук Роман, однак із героя він став антигероєм, не зумівши переграти Валентина Дячука!

Важка, але вимучена перемога потужного колективу Василя Кохановського, і прикра поразка для Юрія Гаврилюка.