Гра


6: 0

Удари по воротах:

19
:
15

Удари у рамку воріт:

11
:
6

Сейви:

5
:
5

Фоли:

7
:
4

Мельник Олег/Бродовський Руслан/Шульгач Андрій




Хронометрист / Делегат:

Лойко Павло/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

У Четвертій лізі за підсумками п’яти турів сформувалася потужна лідерська група одразу з чотирьох команд, між якими напередодні був лише один заліковий пункт. А очолювала цей квартет «Рать», яка втратила очки лише в першому матчі сезону, після того жодного разу не пішовши з майданчика менш ніж з шістьома забитими голами. «Любарт Junior» навпаки цього сезону святкував успіх лише в одному поєдинку, хоча в попередньому матчі проти «Колоса-2» підопічні Олександра Лисенка самі віддали перемогу ветеранам, припустившись грубих помилок наприкінці гри.

 

У звітному матчі ратнівчани з перших хвилин намагалися доводити свій статус фаворитів – їх атаки були гострішими, а удари – більш небезпечними. І хоч голкіпер досить часто виручав «Любарт», Владислав Січковський зумів двічі реалізувати комбінації «Раті» та сформувати для свого колективу доволі серйозну перевагу в рахунку – 2:0. У решту часу в першому таймі юні «Князі» намагалися взяти м’яч під власний контроль, однак відзначитися суперники їм не дали.

 

Одразу ж зі старту другого тайму лідери Четвертої ліги збільшили свою перевагу, а швидку атаку команди вдало завершив Володимир Єрмаков – 3:0. А в середині тайму ще один швидкий випад ратнівчан завершився точним ударом Юрія Химчука – 4:0. Лише після цього підопічним Олександра Лисенка вдалося провести кілька дійсно потужних атак, однак і голкіпер «Раті», і декілька разів каркас воріт ніяк не давали «Князям» «розмочити» рахунок. А от самі ратнівчани вперто йшли до своєї «мінімальної позначки» сезону, забивши ще двічі зусиллями Вадима Будянського та Андрія Андрощука – 6:0. Гравці «Любарта Молодшого» намагалися все ж забити гол престижу, однак воротар «Раті» Назар Третяк постійно рятував свою команду та оформив для себе приємний «кліншит». А його команда святкувала п’яту поспіль перемогу в чемпіонаті та зміцнила свої лідерські позиції у Четвертій лізі чемпіонату Волині.

 

Найкращий гравець матчу: Владислав Січковський (ФК Ратнів)