Гра


7 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
4: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 На свій останній матч заключного туру «Мідас» прийшов уп’ятьох і ще не вперше без свого капітана-наставника Юрія Павельчука. «Західна» ж команда з усією відповідальністю підійшла до звітного поєдинку і з перших хвилин запропонувала «волошково-білим» відкритий футзал на контр курсах. До 6-ї хвилини на майданчику СК «Арена Спорт» точилася рівна боротьба, аж доки не стався чистий вихід «три в нуль», що завершився ударом впритул Андрія Бойко з «Мідасу».

На лаву запасних «царської» команди підтягнулися запасні, а 9-а хвилина матчу стала доволі цікавою на події. Саме в цей відрізок часу дванадцята господарів Андрій Грицай зробив дубль, а «сайдівець» Тарас Малюс, «розбавив» досягнення опонента своїм взяттям воріт. Рахунок 3:1 тримався недовго і під кінець тайму перетворився у нічию 3:3 після двох вдалих пострілів Дмитра Поліщука у червоно-білій формі.

Друга половина зустрічі розпочалася за дебютним сценарієм рівної гри з оглядом на атаку. Стійка воріт врятувала «Мідас» в одному із моментів, а на 16-й хвилині господарі вийшли вперед, коли Роман Дмоховський з гострого кута загнав «торнадо» у дальній кут.

Суперечка першолігової команди області з чемпіонами найнижчого дивізіону продовжила тримати глядачів у напрузі, адже Назар Зіняк відновив паритет – 4:4. Господарі спробували швидко відігратися та вийти вперед, але при цьому ледь двічі не пропустили. Суперники з клубу» WestSide» відверто «вибачили» опонентів. А наприкінці зустрічі лише відчайдушний стрибо Романа Дмоховського дозволив врятувати ворота «Мідаса». Справжня бойова нічия.