Гра


7 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
4: 2

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 Поєдинок володаря Кубка Луцька з фіналістом міського турніру аж ніяк не впливав на розподіл призових місць, але мав невеличку «реваншистську» складову. Експериментальні склади клубів практично без кадрового резерву стали запорукою непередбачуваності підсумкового результату гри. Хоча «Динамо» з позицій записного фавориту вже у дебюті протистояння провело кілька небезпечних атак, котрі особливих дивідендів синьо-білим не принесли. Чекати довелося  до 4-ї хвилини, коли 4-й номер господарів Юрій Сиротенко влучним ударом завершив комбінацію партнерів. А менш ніж за хвилину перевага динамівців збільшилася до 2-х м’ячів. Гол на свій рахунок записав Артем Гнасюк.

Після гольових подій темп гри дещо під гальмувався, що було більше на руку «теремнівцям», корі під завісу тайму огризнулися двома майстерними ударами досвідченого Олександра Шипера. Щоправда м’яч перетнув лінію воріт «Динамо» лише раз, а в іншому випадку команду виручив Богдан Понагайба.

Після відпочинку господарі за рахунок позиційних атак спробували довести справу до академічної перемоги, але м’яч відверто не бажав потрапляти у рамку. Спокійний хід матчу перервався на 16-й хвилині, коли Роман Бурцев отримав друге попередження за неправильну заміну і залишив «Динамо» без замін. Відразу гарна атака вдалася «хлібопікам», коли Іван Редько відправив круглого у сітку і рахунок зрівняв. Проте паритет протримався лічені секунди – фартовий Олександр Давидов замкнув на дільній стійці постріл партнера по команді.

Гра оживилася. Стало більше єдиноборств. «Теремнівці» відчайдушно намагалися врятувати матч, але перед самою сиреною той таки Олександр Давидов остаточно зняв питання про переможця чергового протистояння «Динамо» - «Теремно Хліб».