Гра


7 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
5: 1

Хронометрист / Делегат:

Бабич О./Голоскоков С.




Про гру:

 За свою клубну історію «Олімп» неодноразово втручався у розподіл підсумкових місць суперників по турнірах. У звітному поєдинку «Бренд Груп» гарантовано забезпечив собі третю сходинку у турнірній таблиці, але в разі перемоги над червоно-чорними підопічних Назара Бугайчука та поразки «Торпедо» до скарбнички команди міг додатися титул віце-чемпіонів. До того ж Олександр Лисенко не приховував бажання стати першим в бомбардирських перегонах. Ось така преамбула звітного поєдинку.

Після стартового свистка рефері дві поспіль небезпечні атаки провели «олімпійці», але в рамці впевнено діяв Дмитро Притулюк, якого явно не вистачило у кубковому матчі суперників, де перемогу пенальті вибороли бійці Валерія Івахненко.

«Олімп» продовжив атакувати і … пропустив. Активний Олександр Лисенко зробив перший крок до перемоги у номінації «Кращий бомбардир» і вивів господарів вперед. «Античний» колектив особливо не засмутився і зумів швидко відігратися завдяки кмітливому Михайлу Лобоцькому. Проте нічийний результат протримався лише півтори хвилини. Лідер гонки бомбардирів Олександр Лисенко забив вдруге. Мінімальна перевага 2:1 збереглася до сирени на відпочинок.

В другому таймі команди більшу частину часу проводили в позиційних атаках, що часто-густо завершувалися невлучними ударами в бік воріт. Час збігав, а мінімальний рахунок лишався незмінним. Вирішальною стала остання хвилина гри. Більш ніж досвідчений Ігор Заболотний забив третій ключовий м’яч. А коли «олімпіонікі» спробували врятувати матч з п’ятим польовим, своє вагоме слово промовив Дмитро Грицюк, двічі відправивши «селект» у порожні ворота.

Свою програму-мінімум «Бренд Груп» виконав і в повному складі сів на трибуну СК «Арени Спорт» спостерігати за останнім поєдинком чемпіонату Луцька, де «Динамо» у разі перемоги або нічиї могло подарувати Назару і Ко срібні нагороди першості.