Гра


7 Тур

Чемпіонат Луцька, Центральний майданчик
5: 1

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю./Голоскоков С.




Про гру:

 «Золотий» матч, скритий фінал, вирішальне протистояння. Саме цими штампами можна було охарактеризувати  завершальний поєдинок 9-го чемпіонату Луцька з футзалу сезону 2017. В очній зустрічі з «Торпедо» діючий чемпіон міста «Тема-Волинь» мав підтвердити свої переможні амбіції. Перший крок у своєрідній атестації на професійну відповідність лідера міських першостей зробив переможець у номінації «Кращий гравець  чемпіонату» Антон Дригульський.

«Торпедо» провело пару гострих атак у відповідь, але забити не змогло – Тарас Бондарчук дивом не влучив у сітку воріт суперника. А ось його візаві із «тематичної» команди Владислав Панькевич на 9-й хвилині не схибив і закотив круглястого у ворота – 2:0.

Знову вихор торпедівських атак. Гострих, але неефективних, на відміну від чергового випаду «червоних» за секунди до перерви. Дубль Антона Дригульського, як фундамент перемоги у вирішальному матчі та в цілому у турнірі.  На трибунах гарний настрій спостерігався в першу чергу в ланках «Бренд Групу», яких результат цілком влаштовував з огляду на конкуренцію з «Торпедо» за другу сходинку п’єдесталу.

В другій половині характер гри не змінився. Торпедівці йшли вперед, а лідер чемпіонату гостро контратакував. Разючі випади господарів закінчилися влучним пострілом Сергія Вознюка та «фокусом із шляпою» у виконанні Антона Дригульського.

Гості не стали викидати білого прапора і навіть забили, але цей успіх був єдиним. 5:1 – впевнена перемога у грі та вікторія другий рік поспіль команди «Тема-Волинь», якою ретельно опікується президент клубу Віталій Заворотинський. «Червоні» фінішували із стовідсотковим результатом і зберегли титул діючого чемпіона Луцька. Наші вітання!