Гра


5 тур

Корпоративна ліга Волині, Центральний майданчик
24: 33

Хронометрист / Делегат:

Нерубайло Д./Кузнєцов Д.




Про гру:

Незважаючи на різницю у турнірній таблиці, матч почався за невеликої ігрової переваги «кіноманів». Утім, доки гравці «Татрафана» шукали можливості для взяття воріт суперників, ті їх використовували. Спочатку Роман Коць «обікрав» опонента у центрі майданчика та майстерно розправився з голкіпером, а потім простріл партнера по команді змакнув Дмитро Тарасюк. Могли номінальні гості матчу швидко довести рахунок до розгромного, однак після розіграшу штрафного Володимир Семенчук поцілив у стійку.

         Найактивнішим у складі «Татрафану» був лідер команди Віталій Максимчук. Саме він під кінець тайму підкоротив розрив у рахунку. Утім, як виявилось, ненадовго: Роман Коць підстеріг ще одну обрізку суперників і знову не залишив шансів воротареві – 1:3 після першого тайму.

         Як не дивно, на другий тайм «Приват» вийшов якось незібрано, а їх опоненти, навпаки, відчутно додали у тиску на чужі ворота. Як наслідок, Віталій Максимчук завершив сольний прохід влучним ударом, а його партнер по колективу Андрій Заклекта уже за хвилину вирівняв рахунок на табло – 3:3! А вирішальним у матчі знову-таки став «бенефіс» Віталія Максимчука, який після передачі буквально розстріляв голкіпера суперників – 4:3! Втіхою для «Привата» стала хіба перемога у традиційних післяматчевих пенальті – 3:2…