Гра


1: 1

Удари по воротах:

4
:
5

Удари у рамку воріт:

3
:
3

Сейви:

0
:
1

Фоли:

2
:
5

Хомич Анатолій/Мельник Олег/Максимов Дмитро




Хронометрист / Делегат:

Максимов Дмитро/Герасимчук Віталій




Про гру:

 

Першим поєдинком восьмого туру в Четвертій лізі стала гра між лідером цього дивізіону – ФК "Рать", та їхніми опонентами з команди "Імперіум". Ратнівчани у Регулярному чемпіонаті ще не знали гіркоти поразки, тож заслужено знаходились на вершині турнірної таблиці та однозначно прагнули її зберегти і після цієї гри. Хлопці з "Імперіума" є "міцними горішками" своєї ліги, тож ратнівчанам годі було сподіватися на легку прогулянку у цьому поєдинку. 

 

Зустріч розпочалась досить обережно. Жодна з команд не форсувала подій, намагаючись в першу чергу надійно відіграти у захисті, а вже потім у швидкій контратаці підловити свого опонента. Та летіли хвилини тайму, моментів було достатньо, але з реалізацією були проблеми, і на перерву команди пішли при "сухій" нульовій нічиїй.

 

Розпочиналась друга половина з швидкого м'яча гравця "Імперіума" Олега Гаврилюка, який зумів перекинути м'яч через воротаря суперника – 0:1. Звичайно, такий перебіг подій не входив у плани номінальних господарів, і вони великими силами кинулись вперед відігруватись, що, врешті-решт, дало результат у вигляді м'яча Владислава Січковського, який зумів зрівняти рахунок у зустрічі – 1:1.  В середині тайму стався ключовий момент: вилучення отримав гравець у "чорних струях" Олександр Миджга, і ратнівчани отримали прекрасну можливість перехилити шальки терезів на свою користь. Та на "всі сто" відіграв захист "імперіумівців", який не дав шансів супернику вийти вперед. В кінці гри емоції почали виходити за край, та на результат вони не вплинули. Отже, фінальний свисток арбітрів зафіксував бойову нічию, яка, схоже, не влаштувала жодну зі сторін, а «Ратнів» все ще муситиме захищати свою першу сходинку таблиці в заочній боротьбі з «Мильськом» в останньому турі.

 

Найкращий гравець матчу: Богдан Петрук (Imperium)