Гра


2: 4

Удари по воротах:

24
:
14

Удари у рамку воріт:

10
:
9

Сейви:

5
:
8

Фоли:

7
:
9

Шульгач Андрій/Дмитрук Богдан/Кірепко Анатолій




Хронометрист / Делегат:

Стащук Леонід/Волинець Юрій




Про гру:

 

             У другій півфінальній грі Кубка Мрії, сітка звела дві амбітні команди, які були переможцями П’ятої і Четвертої ліг регулярного чемпіонату. В попередньому раунді кубкових протистоянь нововолинська команда переконливо пройшла «Імперіум», а ратнівчани «всуху» переграли ФК «Воротнів».

 

             «ТТІ-2» розпочали гру активними діями і володіли ігровою перевагою. Їхні атаки несли явну загрозу воротам Назара Третяка. Проте господарям у завершальній стадії бракувало влучності. Гості робили лише поодинокі випади до карного господарів, але безрезультатно. Реальну нагоду вивести вперед господарів втратив Тарас Чепіль, вийшовши сам на сам з Третяком, але не зміг переграти останнього. У другому епізоді стійка врятувала гостей після удару Кондратевича, а у третьому – удар Байдали парирував Третяк. За повної ігрової переваги господарів пройшов майже весь перший тайм. Проте м’яч вперто не йшов у ворота гостей на завершальних стадіях атак. Гості зрідка відповідали контратаками, але і їм бракувало влучності. Пристосувавшись до гри Нововолинської команди, ратнівчани в кінцівці тайму пішли вперед і провели дві швидкі контратаки, а за 32 секунди до закінчення тайму Третяк дальнім прицільним кидком у карний послав шкіряного на Владислава Січковського, і останній відкрив рахунок зустрічі – 0:1.

 

             Другий тайм господарі розпочали з активних дій, шукаючи шляхи до воріт гостей. Ратнівчани, у свою чергу, не стали відсиджуватися в обороні, а теж пішли вперед, стараючись закріпити успіх. Розпочалися швидкісні командні дії на зустрічних курсах. Проте, як і в попередньому таймі, в завершальній стадії м’яч не потрапляв у ворота, а ще команди виручала стійка. Також голкіпери обох команд демонстрували «чудеса» у воротах. За три хвилини до закінчення гри «ТТІ-2» перейшов на гру в п’ять польових, щоб врятувати гру і досягти успіху. Михайло Смаль зрівняв рахунок і вніс інтригу в матч 1:1. Та через хвилину пройшла швидка атака ратнівчан і Андрій Андрощук знову вивів їх вперед – 1:2. Ще через кілька секунд помилка господарів, які пішли грати в п’ять польових, призвела до того, що Січковський послав третій м’яч у порожні ворота – 1:3. А на останній хвилині Владислав поставив «жирну» крапку у зустрічі, забивши четвертий м’яч у ворота господарів – 1:4. Відчайдушний штурм нововолинської команди на останній хвилині дозволив їм лише скоротити рахунок до двох м’ячів. Автором голу став Михайло Смаль – 2:4. На більше «ТТІ-2» не вистачило ігрового часу.

 

             Отож, фінальна сирена зафіксувала вольову перемогу ФК «Ратнів», якого у фіналі Кубка Мрії екзаменуватиме ФК «Легіон».

 

              Найкращий гравець матчу: Владислав Січковський (ФК Ратнів)