Четвертий сезон АФЛУ та дев’ятий АМФВ

Не за горами черговий футзальний сезон 2016/2017, що в дев’ятий раз збиратиме кращі команди Волині в різноманітних змаганнях та лігах. І вже у четверте чоловічі команди області візьмуть старт у регіональному чемпіонаті, який є невід’ємною частиною відбірного етапу Аматорської футзальної ліги України (АФЛУ).

Нагадаємо, що минулі роки честь Волинської області на всеукраїнських фіналах захищали гравці хорівської «Надії». У дебютному турнірі в Одесі підопічні Віктора Ревка не вийшли до плей-офф, а в останньому житомирському фіналі на кубковій стадії по пенальті поступилися майбутньому переможцю. Найвдалішим був виступ у Запоріжжі, де «Надія» здобула звання віце-чемпіонів, поступившись у фіналі в один м’яч.

З листопада до березня відбудеться чемпіонат Волині з футзалу, за підсумками якого стане відоме ім’я абсолютного чемпіона області, котрий гратиме у черговому четвертому Всеукраїнському фіналі. Оргкомітет АФЛУ у середу 14 вересня остаточно затвердить Регламент змагань, а вже сьогодні в Інтернеті можна подивитися проморолик наступного сезону (дивіться у рубриці «Відео»), що традиційно подарує любителям футзалу нові емоції та позитивні враження від улюбленої гри.