«Ярмарка футзалу». Жеребкування!

 

Сьогодні, 13 жовтня, о 17.30 на офіційній сторінці АМФВ у мережі facebook буде пряма трансляція жеребкування ІІІ «Ярмарку футзалу». А згодом з’явиться відео і на офіційному сайті АМФВ.

 

Цьогорічний передсезонний масштабний проект Фестиваль-кубок АМФВ з міні-футболу серед аматорських команд «Ярмарок футзалу», пройде з 16 по 23 жовтня 2016 року в місті Луцьку в СОК «Арена Спорт» (вул. Карбишева, 1).

 

Участь у змаганнях під егідою АМФВ може подарувати не тільки позитивні емоції та приємні спогади, а й подарунки від наших партнерів – Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», ПАТ «Теремно хліб», ПАБ «Червоний пес», футбольний магазин football.lutsk.ua та ТМ «Gera».

 

Цього року «Ярмарка футзалу» відбуватиметься за новою схемою. 28 команд будуть розбиті на чотири групи та зіграють у коло, а згодом розіграють між собою сім кубків. Отож, у кожної команди буде 7 гарантованих ігор із різними суперниками. А усі переможці груп матимуть змогу отримати подарункові сертифікати від ТМ «Gera».

 

Фестиваль-кубок АМФВ з міні-футболу серед аматорських команд ІІІ«Ярмарок футзалу» цьогоріч зібрав такі колективи:

 

Hudson

West Side

Агромат (Минулорічний чемпіон)

Бережанка

Бренд Груп

Будівельник (Маневичі)

Волиньсталь (Боголюби)

Голоби (Ковельський р-н)

Зимне (Володимир-Волинський р-н)

Камаз-Агро (Острожець)

Козаки (Ковель)

ЛСТМ-2

Луцьктепло

Лучеськ

Мідас

Модерн-Експо

Мотор

Насипаторія

Нова Лінія

Нова Пошта (Переспа)

Олімп

Олімпія

ПАККО

СК ГПЗ

Спартак

Стелла

Теремно Хліб

Ярд

 

Отож, стартуємо!