Футзальне свято вдалося, або як «Агромат» фестивалив у Луцьку!

«Agromat CUP» – фундамент нового турніру закладено!

Напередодні старту Чемпіонату Волині серед чоловіків справжнє футзальне свято організували для волинських та київських футзалістів Асоціація міні-футболу (футзалу) Волині спільно з компанією «Агромат-Україна».

На цих вихідних, 12 та 13 листопада 2016 року в Спорткомплексі СНУ в місті Луцьку відбувся перший турнір з міні-футболу серед аматорських команд «Agromat CUP».

– З допомогою нас, «Агромат – Київ» і наших друзів з Луцька команди «Агромат Луцьк», а особливо хотілося б відзначити Юрія Йоржика, як головного ініціатора турніру та Асоціацію міні-футболу(футзалу) Волині був організований такий особливий спортивний захід, як «Agromat CUP». «Агромат» дуже велика компанія, яка зацікавлена у пропаганді здорового способу життя та організації змістовного дозвілля своїх співробітників, яких налічує понад 1500 чоловік. Ми в Києві організовували подібний турнір улітку виключно серед співробітників і ми запросили команду з Луцька, яка прибула до нас більше як гостя, для того щоб познайомитись ближче і зіграти показовий матч, а тепер «Агромат–Луцьк» запросили спробувати свої сили у власному турнірі.

Як сьогодні так і вчора був присутній на турнірних іграх один із співвласників компанії «Агоромат» - Анатолій Тадай, який щиро вболівав та підтримував гравців. Це заряджає хлопців надзвичайною енергією.

– «Агромат Київ» охоче приймає участь у різного роду комерційних турнірах і неодноразово отримували перемоги, хоч наша команда складається на 90 % з працівників компаній. Я особисто тільки за популяризацію спорту і, зокрема, міні-футболу, бо є можливість у сімей прийти й повболівати за своїх рідних та активно провести час. Хочеться дуже подякувати за високий організаційний рівень турніру і за об’єктивний підбір команд-учасниць, завдяки чому у цих змаганнях інтрига зберігається до останньої гри. І кожна команда не хоче поступатися жодним очком, – про основну концепцію турніру розповів Андрій Провізіон футбольний директор клубу «Агромат Київ»

 

Протягом двох днів на футзальному майданчику точились справжні баталії. Команди-суперниці справді вражали вболівальників своїми непередбачуваними результатами ігор. Було дуже важко спрогнозувати яким буде рахунок наступного матчу, команди, буквально, дихали один одному у спину в погоні за місце у турнірній таблиці.

Однією з таких ігор був дебют команди «Агромат – Київ» проти Луцького «Теремно Хліб» у суботу, яку прокоментував Олександр Волинець, один з гравців гостей турніру:

– Спочатку знадобився час для того, щоб призвичаїтися до залу, паркету і розмірів майданчика і поки проходила адаптація ми встигли пропустити перший гол у свої ворота. Після чого мобілізуватися й стали грати більш надійно в обороні й більш активно в атаці, внаслідок чого і зуміли забити три м’ячі й зарахувати цю перемогу собі. Хоча, наші суперники «Теремно Хліба» достойно проявили себе: були дуже мотивовані й теж жорстко грали в обороні.

Напруженим видався і поєдинок команд з Луцька «Бережанки» та «Агромат­­–Луцьк» про особливості якої розповів нам гравець під номером три Кристич Андрій з команди «Агромат»:

– «Бережанка» - досить сильна команда, амбіційна та швидкісна, тому гра видалась дуже важкою. Хоча, крім трьох очок на свою користь нам більше нічого і не було потрібно. Ми повністю задоволені отриманим результатом! Хотілося б додати ще те, що такі подібні турніри, як «Agromat CUP», створюються для того, щоб порівняти й обиінятися досвідом з різними командами, які тут представлені, як на мене, в рівних силах.

                  

Поділився своїми враженнями від турніру і Андрій Фесюк – представник ФК «Бережанка»:

– Наша команда ще зовсім молода, сформована, буквально, цього року, поки що команда ще не зіграна, але брала участь уже в трьох турнірах, які організовувала АМФВ і ми охоче прийняли запрошення на даний турнір. Суперники в нас досить сильні – це «Динамо» та «Агромат Луцьк», тому й ці дві ігри були для нас психологічно дуже непростими, але після гри з «Агроматом» ми все ж налаштувались і показали хороші результати в футзальному поєдинку з «Козаками» та «Теремно Хліб».

 

Справді якісну грою та зовсім непередбачуваними результатами дивувала всіх команда «Козаки» з міста Ковеля, яка за словами Максима Медведьєва, хранителя остннього рубежу, лише перший рік пробує себе у турнірах, які організовує АМФВ, що дозволило заявити про себе як повноцінний колектив та показати свої вміння й набратися ігрового досвіду в різних команд, оскільки в рідному місті подібні турніри майже не проводяться.

 «Козаків» можна похвалити за чудову гру та жагу до перемоги, а Богдана Затериха привітати за перемогу у номінації «Кращий гравець турніру «Agromat CUP».

 

За словами капітана ФК «Теремно Хліб» Олександра Остапова метою оцінки своїх сил, здобуття безцінного футзального досвіду гри в подібних турнірах та ігри з різними суперниками, прибула на «Agromat CUP» команда з Теремного.

 

Вже з першого ігрового дня явними фаворитами серед переможців стала команда «Динамо».

– Перш за все, хочеться відмітити високий організаційний рівень цього турніру та його цікавий формат. Ми вже місяць часу як готуємося до футзального сезону 2016/2017 і хотілося б перед сезоном відчути на що ми здатні. Щодо команди-гостей «Агромат – Київ», то хотілося б відзначити хороший ігровий рівень суперника й нам, особисто, цікаво було зіграти не з командами, які нам вже давно відомі, а зовсім з новими людьми, – відзначив Журибіда Володимир, гравець команди «Динамо».

 

Організатори висловоюють щиру подяку головним партнерам змагань – Агромат-Україна, ПАТ "Теремно Хліб", ТМ Gera та ПАБ "Червоний пес". 

 

Кращим Гравцем було визнано - Богдана Затериху (Козаки)

Кращий Голкіпер - Юрій Фіщук (Агромат Луцьк)

Кращий Бомбардир - Микола Казьмірук (Динамо)

 

Отож, за підсумками дводенних баталій турнірна таблиця мала наступний вигляд:

 

М

Команда

В

Н

П

М’ячі

О

1

Динамо

5

1

0

27:7

16

2

Агромат Київ

4

0

2

16:10

12

3

Агромат Луцьк

2

3

1

19:14

9

4

Лучеськ

2

2

2

14:14

8

5

Бережанка

2

0

4

9:17

6

6

Козаки

1

3

2

11:15

6

7

Теремно Хліб

0

1

5

11:30

1

        

Ми щиро вітаємо призерів та переможців сьогоднішнього турніру й бажаємо подальших плідних успіхів та перемог!

 

СУБОТА

12 листопада

 1 тур

11.00 Динамо – Бережанка - 4:0

11.40 Агромат Л – Лучеськ - 2:2

12.20 Козаки – Теремно Хліб - 3:3

 

2 тур

13.00 Бережанка – Агромат Л - 1:3

13.40 Теремно Хліб – Агромат К - 1:3

14.20 Лучеськ – Козаки - 2:2

 

3 тур

15.00 Агромат К – Динамо - 2:3

15.40 Теремно Хліб – Лучеськ - 1:6

16.20 Козаки – Бережанка - 0:1

 

4 тур

17.00 Агромат К – Лучеськ - 3:1

17.40 Бережанка – Теремно Хліб - 2:1

18.20 Динамо – Агромат Л - 2:2

 

НЕДІЛЯ

13 листопада

5 тур

10.00 Лучеськ – Бережанка - 3:1

10.40 Козаки – Динамо - 2:6

11.20 Агромат Л – Агромат К - 0:2

 

6 тур

12.00 Динамо – Теремно Хліб - 7:1

12.40 Бережанка – Агромат К - 4:6

13.20 Агромат Л – Козаки - 3:3

 

7 тур

14.00 Лучеськ – Динамо - 0:5

14.40 Агромат К – Козаки - 0:1

15.20 Теремно Хліб – Агромат Л - 4:9

 

 

Переглянути альбом