Жіночі перегони розпочато

В нинішньому сезоні дівчата зробили крок вперед в порівнянні з хлопцями, адже волинянки беруть участь в чемпіонаті України І ліга. До утвореної місцевими клубами Західної зони долучилася новояворівська «Янтарочка», і вуаля: інтригу розпочато! Команди підібралися напрочуд рівні, а тому спрогнозувати хто здобуде дві путівки до всеукраїнського фіналу – справа марна. Лише два кола першого етапу розставлять усе по своїх місцях. В неділю, 20 листопада першими на старт вийшли футзалістки ДЮСШ (Маневичі), що приймали в себе вдома володимир-волинський «Ладомир». На нещодавньому турнірі якраз таки у Володимирі команди зустрічалися між собою і «ладомирчанки» прикро програли в себе вдома вихованкам спортивної школи. Попри це першими добилися успіху футзалістки ДЮСШ (відзначилася Софія Стельмащук). Але бажання  відігратися і довести, що поразка вдома була непорозумінням, зашкалювало і втілилося в два голи в першому таймі від Анни Фок та Тетяни Бубняк. З рахунком 2:1 на користь "Ладомиру" команди пішли на перерву.  В другому таймі Наталя Нерода зуміла встановити рівновагу, але Юлія Кибиш знову вивела гостей вперед. Напруга матчу була шаленою, а воротарі обох команд творили дива, рятуючи свої команди від здавалося стопроцентних голів! Лише на останніх хвилинах два голи Вікторії Гірин поставили крапку в цьому поєдинку: 4:3 на користь ДЮСШ.

 

20.11.16 – «ДЮСШ» - «Ладомир» - 3:2 (0:1) 

Голи: Стельмащук С. 5, Нерода Н. 38,  Гірин В. 50, 53 – Фок А. 16, Бубняк Т. 23, Кибиш Ю. 41

Попередження: Гірин В. 12 - Бубняк Т. 40, Шайнюк М. 43 

Арбітри: Хомич А., Борошук О. 3-й арбітр: Шевчук А.


А тим часом у Луцьку з різницею в півгодини розпочався матч «Легіон» - «Ковельчанка». Ковельська команда лише розпочинає свій шлях у «дорослих» іграх, адже лише цього сезону основна маса спортсменок досягла «регламентного» віку, проте високий рівень готовності футзалісток з міста залізничників сумніву не підлягав. Господарки, звичайно, вважалися фаворитками матчу і гол Анастасії Грицак вже на першій хвилині зустрічі, здавалося цей статус підтверджував, але ковельчанки були іншої думки, і пристосувавшись до майданчику «Арени спорт», розпочали небезпечно контратакувати. Особливо виділялася Тетяна Полюхович і саме її зусиллями гості зуміли зрівняти рахунок, а після того як Дарина М'якота скористалася "пожежою" в карному майданчику "Легіону" ковельчанки вийшли вперед. Щоправда порадіти рахунку 2:1 на свою користь довго не вдалося – Юлія Семенюк буквально за декілька секунд після розіграшу м’яча з центру, встановила паритет. Після цього спортивна фортуна знову повернулася обличчям до «смугастих» і «легіонерки» зуміли  збільшити розрив в рахунку до 4:2 на свою користь. І знову «Ковельчанка» не погодилася з таким поворотом подій і та ж таки Полюхович за одну хвилину зуміла зрівняти цифри на табло до 4:4. Саме такий рахунок довго горів на центральній арені, аж поки протягом двох хвилин Юлія Сардачук та Іванка Зайчук не здобули влучними пострілами перемогу для «Легіону». 

Отже, перші матчі Чемпіонату зіграно і на вболівальників очікують нові ігри та непередбачувані як самі представниці прекрасної статі жіночі перегони львівсько-волинського регіону!   

 

 20.11.16 – «Легіон» - «Ковельчанка» - 6:4 (3:2) 

 

Голи: Грицак А.1, 16, Семенюк Ю. 10, Зайчук О. 13, 29, Сардачук Ю. 28 – Полюхович Т. 3, 17, 17

 

Попередження: Кузьмич А. 20 ("Ковельчанка")

 

Арбітри: Леончук О., Бабич О. 3-й арбітр: Клімук Ю.

 

Відео матчу: