Регулярний чемпіонат стартує у суботу

Матчем Третьої ліги «Топільно» - «Модерн Експо» стартує Регулярна першість в рамках Дев’ятого чемпіонату Волині з футзалу серед чоловіків. І відразу на глядачів чекає безліч цікавих поєдинків, на які варто прийти та побачити на власні очі.

Центральним поєдинком ранкової програми у Третій лізі організатори, з огляду на підсумки відбірного етапу, визначили гру «Вотранс-2» - «Рятівник». Молоді вихованці Юрія Волошина поміряються силами з «МНСниками», котрі, як для дебютантів, виглядають потужним та кваліфікованим колективом.

«Екоресурси Волині» та «Надія-2» відкриють турнір Вищої ліги та виконають роль «розігріваючих» команд перед стартом Суперліги. Обидва колективи в попередніх матчах продемонстрували зрілу гру і мають задати позитивного тону «вищолігових» перегонів.

Волею жеребу в першому турі Суперліги на майданчик «Арени Спорт» вийдуть діючі чемпіон та віце-чемпіон минулого сезону. Записні фаворити Чемпіонату «Надія» з Хоріва та досвідчений «Ковель-Волинь» вже у першому поєдинку мають шанс зробити заявку на перемогу у Регулярному чемпіонаті. Ціна перемоги зростає вдвічі, адже саме в цьому протистоянні у минулому сезоні визначалася доля золотих нагород.

Не менш цікавим очікується зустріч старих знайомих – команд «Вотранс» та «Шанс-Авто». Луцький колектив та ковельчани неодноразово пересікалися на волинських футзальних майданчиках і, як правило, дарували глядачам справжнє спортивне дійство.

Не мають секретів один від одного «ЛСТМ» та «Торпедо», котрі минулого року виступали у Вищій лізі, а зараз готуються до випробувань Суперлігою. Від вдалого старту у великій мірі залежить турнірна доля команд на короткій дистанції «регулярки». Хоча в плей-офф всім командам буде надана можливість виправити недоліки одноколового змагання та поборотися за звання Абсолютного чемпіону Волині.

На «Вілію», що змінила назву та порт приписки, чекає луцьке дербі з обізнаним у футзалі «Волиньагротехом». В складах обох команд грають партнери та суперники за футбольними змаганнями, а тому здивувати суперників кадровими ходами буде важко. Все має визначити футзальна майстерність.

Суботню програму Вищої ліги закінчуватимуть «Нова лінія», яку на відповідність лізі має проекзаменувати горохівський «Кураж». А далі поспіль дві «Вікторії» з Млинова та Луцька спробують відсвяткувати вікторії (цікава тавтологія) у поєдинках з «Агропродуктом» та «ПАККО» відповідно. Закінчиться вечір 3 грудня на Центральному майданчику гарантовано напруженим двобоєм між «Нововолинськом ТТІ» та ковельськими «Козаками». Обидві команди у Третій лізі ставлять перед собою завдання про перемогу в турнірі.

Також у суботу поціновувачі молодших ліг можуть побачити стартові поєдинки П’ятої та Шостої ліг, а фахівці з елітних команд пошукати майстерних виконавців на перспективу.

В неділю 4 грудня в центрі уваги будуть змагання в рамках Першої та Другої ліг. Серед поєдинків 1-го туру на особливу увагу заслуговують практично всі протистояння, адже склад учасників надзвичайно рівний і відповідно передбачити результати практично неможливо.

 

3  грудня (субота)

Центральний майданчик

1-й тур Регулярного чемпіонату Волині

 

Третя ліга

09.30 Топільно - Модерн-Експо - 1-4

10.30 Метеор - ФК Олика - 1-5

11.30 Вотранс-2 - Рятівник (центральний матч)

Вища ліга

12.30 Екоресурси Волині - Надія-2 (центральний матч)

Суперліга

13.30 Надія - Ковель-Волинь (центральний матч)

14.30 ЛСТМ-536 - Торпедо

15.30 Вотранс - Шанс-Авто

16.30 Вілія - Волиньагротех

Вища ліга

17.30 Нова Лінія - Кураж

18.30 Вікторія Млинів - Агропродукт

19.30 Вікторія Луцьк – ПАККО

Третя ліга

20.30 Нововолинськ ТТІ - Козаки

 

 

Перший майданчик

1-й тур Регулярного чемпіонату Волині

 

Шоста ліга

12.00 Ярд - Волиньсталь

13.00 Мілан - Дідичі

П’ята ліга

14.00 Шігірюм - ФК Луцьк

15.00 Колос-2 - Хорлупи

16.00 Юність Переспа - Торчин

17.00 Фіміам - Любарт

Шоста ліга

18.00 Hudson - Приват

19.00 West Side - Tatrafan Film

 

 

4  грудня (неділя)

Центральний майданчик

1-й тур Регулярного чемпіонату Волині

 

Четверта ліга

09.30 Сахарадо - Штурм

10.30 Атлетік Цумань - Бережанка

11.30 Юність Млинів – Забіяка

Друга ліга

12.30 Володимирівка Ветеран – Зимне

Перша ліга

13.30 Мідас - Теремно Хліб

14.30 Атлетик - Бренд Груп

15.30 Камаз-Агро - Динамо

16.30 ДжеРост – Олімпія

Друга ліга

17.30 Агромат - ФК Марянівка

18.30 Колос - Авангард-040

19.30 Олімп – Стелла

Четверта ліга

20.30 Луцьктепло - Лучеськ