ФК «Надія» зіграв товариський матч з юними футзалістами +ФОТО

Найкраща аматорська футзальна команда Волині останніх років – «Надія» (Хорів) – зіграла товариський матч з дитячою командою «Олика», яка була складена з 13-річних гравців. Цей поєдинок був організований у рамках популяризації футзалу на Волині, тому і не дивно, що було вирішено, що на паркет вийдуть найкраща аматорська футзальна команда Волині та команда, яка уособлює собою майбутнє волинського футзалу.

Перемогу в цьому цікавому поєдинку здобули юні футзалісти «Олики». Фінальна сирена зафіксувала рахунок 7:6 на їх користь. Втім, у таких матчах головне – це єдина мета, яка наразі є у Асоціації футзалу Волині, а саме – популяризація футзалу в цьому регіоні. Принаймні, на цьому наголошує Голова Комітету з проведення змагань Руслан Корпош.

- Ми проводимо дуже серйозну роботу, щоб волинський футзал мав свого вболівальника. – зазначив Руслан Корпош у інтерв’ю прес-службі Асоціації футзалу України. – На жаль, у нас така ситуація, що деякі структури, які роблять ставку на великий футбол, ставляться до футзалу з презирством. Однак, у той же час варто згадати, що у Луцьку проходив фінал Кубку України серед жіночих команд, нещодавно у нас проходив матч зірок минулого, в якому грали ветерани футзалу проти колишніх зірок великого футболу. Скоро ми прийматимемо Елітний фінал Аматорської футзальної ліги України. Нещодавно ми почали організовувати дитячі футзальні змагання. А також ми приділяємо увагу жіночому футзалу. Тобто, як бачите, роботи в нас багато, і той факт, що ми вже готуємось приймати згаданий вище Елітний фінал АФЛУ – це вже плоди нашої кропіткої праці. Маємо надію, що поступово ми дійдемо до того, що Волинь матиме свою команду в Екстра-лізі, і тоді любителів цієї гри у нас стане набагато більше.

А поки ми пропонуємо Вашій увазі повне відео матчу та фотоогляд між «Надією» та «Оликою U-13».

Прес-служба Асоціації футзалу України та АМФВ