Графік ігор. «Дембельський акорд» обласного сезону

Практично всі заплановані поєдинки футзального сезону 2016/2017 Волині вже стали історією. Лишається дочекатися фіналів Кубків Мрії та Прогресу і фінішу першого чемпіонату області серед дітей. Вік-енд також буде відзначений виступом хорівської «Надії» на Всеукраїнському фіналі в Дніпрі.

 Сьогодні 22 березня о 15.00 в офісі Дніпропетровської обласної федерації футболу відбудеться жеребкування Всеукраїнського фіналу Аматорської футзальної ліги України, за підсумками якого стануть відомі суперники «Надії» - Абсолютного чемпіона  області в рамках ІХ чемпіонату Волині.

В СК «Арена Спорт» недільного вечора в першому фіналі за Кубок Мрії зійдуться два Абсолютних чемпіони П’ятої та Шостої ліг. Луцькі «Фіміам» та «West Side» спробують зробити золотий дубль у стилі «Надії», яка до звання Абсолютного чемпіона додала титул Володаря Кубку Волині. А команда із «західної сторони» взагалі може встановити унікальний рекорд, додавши до трофеїв вищого ґатунку в Регулярній першості та Абсолютці омріяний Кубок Мрії. Нагадаємо, що у півфіналах суперники переграли своїх «однокласників» за лігами «Колос-2» та «Волиньсталь» відповідно.

На шляху до фіналу в попередньому поєдинку 1/2-ї фінала Кубку Прогресу ковельські «Козаки» з Третьої ліги доволі впевнено переграли міцний та досвідчений ФК «Олика» і потрапили до фіналу, де на них чекає Абсолютний чемпіон Четвертої ліги «Забіяка».

Заборольська команда під фініш чемпіонату набрала непоганої ходи і за наявності у складі більш ніж досвідчених братів Блажиєвських може вважати себе фаворитом у недільному двобої. Проте ковельчани неодноразово доказували відповідність характеру назві команди – «Козаки».

Отже протистояння колективів із войовничими назвами беззаперечно має стати цікавим та змістовним. Вболівальники нудьгувати не будуть. Тим більше, що паралельно із дорослими гратимуть свої календарні матчі самі юні учасники футзальних перегонів Волині.

 

Графік ігор

 Фінали Кубків Прогресу та Мрії

 

26 березня (неділя)

          Кубок Мрії

       17.00  Фіміам – West Side

        Кубок Прогресу

      18.00  Козаки – Забіяка