КДК. Несвяткові подарунки

Контрольно-дисциплінарний комітет АМФВ не мав бажання псувати настрій на Великдень декому з учасників змагань, проте порядок є порядок і покарання за негарні вчинки понесли кілька гравців різних команд.

 

Відразу два витяги з протоколів засідання КДК надаються нижче.

 

Витяг з протоколу №8 від 14.03.2017

І. СЛУХАЛИ: Про вилучення гравців: Батрак Олександр («Колос» Ківерці), Воробей Віктор («Володимирівка Ветеран»), Оришкевич Орест («Колос» Ківерці)

В обговоренні даного питання прийняли участь всі присутні на засіданні члени Контрольно - дисциплінарного комітету АМФВ та запрошені офіційні особи.

 

Заслухавши та обговоривши інформацію голови КДК АМФВ В.Івахненка із переглядом відеозапису матчу «Володимирівка» - «Колос», Контрольно- дисциплінарний комітет АМФВ

 

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію голови КДК АМФВ В.Івахненка прийняти до відома.

 

  1. Дискваліфікувати гравців, які були вилучені з майданчика: Батрак Олександр («Колос» Ківерці) – 2 матчі, Воробей Віктор («Володимирівка Ветеран») – 2 матчі згідно Дисциплінарних правил АМФВ (АФУ) п.2 (Б) – «Грубий поштовх суперника руками під час та після зупинки гри». Дискваліфікувати гравця «Колос» Ківерці Оришкевича Ореста на 1(один) рік згідно Дисциплінарних правил АМФВ (АФУ) п.7 (Б) – «Застосування фізичної сили до арбітра, асистента арбітра, офіційної особи АМФВ».

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою та надаю копії про рішення КДК стосовно дискваліфікованого на 1 (один) рік гравця «Колос» Ківерці Оришкевича Ореста у Федерацію футболу Волинської області та Ківерцівську районну федерацію футболу.

 

Витяг з протоколу №8 від 13.04.2017

І. СЛУХАЛИ: Про вилучення гравця та поведінку після матчу: Рожко Дмитро («Мідас» Луцьк)

В обговоренні даного питання прийняли участь всі присутні на засіданні члени Контрольно - дисциплінарного комітету АМФВ та запрошені офіційні особи.

 

Заслухавши та обговоривши інформацію заступника голови КДК АМФВ Ю.Йоржика із переглядом відеозапису матчу «Олімп» - «Мідас», Контрольно- дисциплінарний комітет АМФВ ВИРІШИВ:

  1. Інформацію заступника голови КДК АМФВ Ю.Йоржика прийняти до відома.

 

  1. Дискваліфікувати гравця, який був вилучений з майданчика: Рожко Дмитро («Мідас» Луцьк) – 3 матчі та 3 матчі (умовно) згідно Дисциплінарних правил АМФВ (АФУ) п.3 (В) – «Небезпечний напад на суперника, який не володіє м’ячем з ризиком нанесення травми».

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.