Хто зупинить «Модерн»?

Відбувся другий тур Корпоративно ліги Волині де глядачів чекала просто голепадна зустріч.

 

"Модерн-Експо" та "Приват" набрали достойної ходи у Корпоративній лізі - громлять своїх суперників незважаючи на труднощі. 

 

Спочатку глядачів, так би мовити, розігрівали команди «Торчин» та «Tatrafan Film», однак очікуваної боротьби на майданчику не вийшло, що в грі, що у післяматчевих ударах.

А от другий матч, в умовах маленького майданчику, видався просто космічним: інтриги, боротьба, сутички, вилучення, маса голів на будь який смак та тріумф одних, і гіркота поразки інших.

У третьому матчі тільки коротка лава запасних не дала шансу представникам «Теремного» розраховувати на успіх, хоча у шестиметрових ударах жовто-червноні набрали перші залікові пункти.

 

Торчин – Tatrafan Film – 3:0 (п. 3:1)

Другий тур Корпоративної ліги відзначився такою кількістю голів, що вистачило б, мабуть, на ціле коло! В першому матчі в якому зустрілися команди «Торчин» і «Tatrafan Film», щоправда,  забитих м’ячівбуло не надто багато. Рахунок 3:0 на користь виробників різноманітних соусів знову не дав відчути смак перемоги виробникам упаковки. Не можна сказати, що «Торчин» не відчув спротиву: суперники були активними і потужні удари від Романа Власюка раз-проз-раз турбували голкіпера номінальних господарів. Проте, футбольний фарт цього вечора був на боці представників транс корпорації «Нестле» навіть у серії післяматчевих пенальті.

 

Мотор – Модерн-Експо – 10:12 (п. 6:7)

Двадцять два голи за матч! Розтринькана перевага  в п’ять м’ячів! Божевільний камбек! Якби газети продавалися на вулиці, то саме такі викрики лунали б від продавців. Дійсно, матч «Мотора» та «Модерн Експо» варто передивитися на відео. Вже за десять перших хвилин «модерністи» зробили комфортний для себе рахунок 6:1. Здавалося, що гру зроблено, але «авіатори» міркували інакше: вже на перерву команди пішли за рахунку 6:3, а в другому таймі вдало використовуючи закиди в карний майданчик, де функції «стовпа» виконував Павло Котур , «Мотор» зумів вийти вперед: 10:8! Напружена гра , вилучення в складі «авіаторів» все ж таки дало можливість «Модерн Експо» зібратися і таки здобути перемогу 12:10. Серія пенальті також була багатою на голи: аж тринадцять ударів знадобилося на те, щоб зафіксувати перемогу переможців (даруйте за тавтологію) також і в серії шестиметрових.

 

Теремно Хліб – Приват – 3:6 (п. 2:1)

«Теремно Хліб» в матчі проти «Приватбанку» виставили якраз п’ять гравців, а тому заміни відбувалися на позиції голкіпера, де відпочивати особливо не вдавалося, адже «банкіри» настирливо шукали можливості для взяття воріт. Така активність не проходила даремно і два швидких голи на початку зустрічі створили гарний фундамент для подальшої перемоги.  Щоправда легко вона не далася: «хлібопеки» складати зброю і не думали: рахунок з перевагою в м’яч 3:2 на користь «Привату» тримався досить довго, але під кінець матчу сили зрадили «Теремно» - 6:3, а реабілітуватися за поразку «пекарям» вдалося в серії пенальті 2:1.  

 

Фотоогляд 2 туру - https://vk.com/album-30257847_243675332

 

 

«Корпоративна ліга Луцька 2017»

Назва команди

в

впп

н

п

ппп

м

о

1

Модерн-Експо

2

2

0

0

0

17 - 10

8

2

Приват

2

1

0

0

0

13 - 6

7

3

Мотор

1

1

0

1

1

10 - 14

4

4

Торчин

1

1

0

1

1

3 - 5

4

5

Теремно-хліб

0

1

0

2

1

5 - 10

1

6

Tatrafan Film

0

0

0

2

2

3 - 10

0