У фіналі зіграють «Теремно-Хліб» та «Динамо»

За підсумками півфінальних поєдинків у головному матчі за кубковий трофей зійдуться «Теремно-Хліб» та «Динамо», котрі у четвер зуміли обіграти своїх опонентів. Зараз зарано оцінювати шанси команд на перемогу, але в будь-якому випадку в історію луцького кубку буде вписане ім’я нового володаря титулу.

«Тема-Волинь» зійшла із турнірної дистанції, поступившись своїм добре знайомим суперникам з «Динамо». Тепер 11 травня у вирішальному поєдинку визначиться володар Кубку Луцька 2017.

 

«Олімп» - «Теремно-Хліб»  0:6

З перших хвилин матчу було видно, що обидві команди хочуть зіграти у фіналі. Поодинокі атаки, що однієї, що другої команди голами не увінчались. А ось на сьомій хвилині, голеодор «жовто – червоних» Михайло Байбула виводить свою команду вперед. Довго не зволікаючи Олександр Остапов подвоює рахунок на табло, і з рахунком 2:0 на користь «Теремно – Хліб», команди пішли на перерву.

 В другій половині зустрічі «червоно – чорні» ризикнули зіграти у відкритий фут зал, але марно, бо забивали знову тільки «пекарі». Після третього голу, свої бомбардирські якості продемонстрував Ігор Ревчук, який за хвилину оформив дубль.

 

«Динамо» - «Тема – Волинь»   4:2

У чемпіонаті кілька днів тому, ці команди зустрічались  у ключовому поєдинку луцької першості, де перемогу святкували «червоні», тому «динамівці» були налаштовані взяти реванш. Проте реактивний Роман Кицинюк був не такої думки, і вже на третій хвилині «Тема» була попереду. Своїм козирем скористався Андрій Бойко, коли зі штрафного, гарматним пострілом зрівняв рахунок. Швидка гра обох команд, голів у першій половині більше не принесла.

З великим запалом в очах стрімкий Богдан Турчик вже на першій хвилині другого тайму виводить «синіх» вперед. Після голу гра пішла на зустрічних курсах, де свою майстерність продемонстрував Сергій Вознюк, зробивши рахунок нічийним. Справу до післяматчевих «шестиметрових», не хотів відкладати швидкий «динамівець» Богдан Понагайба, який спочатку зробив рахунок 3:2, а з сиреною поставив «жирну» крапку у цьому протистоянні.