Корпоративні та Ветеранські розбірки. КАЛЕНДАР

 

Цими вихідними продовжаться баталії у Корпоративній лізі Волині та Чемпіонат Волині серед ветеранів у віковій категорії 35+, що вийшли на свій екватор та відкрили друге коло змагань.

 

У неділю друге коло розпочнуть «Tatrafan Film» та «Приват». Банкіри знаходяться у зоні досягнення для «виробників пластмаси» і навіть можуть їх обігнати, якщо зуміють здобути 4 очки. Нагадаємо, що у першому матчі біло-зелені зуміли здобути впевнену перемогу 7:3.

Другими на майданчик «Арени Спорт» вийдуть «Мотор» та «Теремно Хліб». «Моторівці» не покладаючи рук чи то ніг, дихають у спину лідеру турнірної таблиці, «хлібні магнати» навпаки – впевнено знімають скальпи із суперників тільки за рахунок серії післяматчевих пенальті. До речі, у першому матчі «мотористи» доклали максимум зусиль для перемоги 4:2.

Завершать ігровий день КЛВ добротні представники заводів «Модерн-Експо» та «Торчин». У першому матчі «червоні» здобули впевнену перемогу, як Аргентина у відомій пісні – 5:0 та не збавить обертів і на цю гру. «Торчинці» ж можуть як закріпити свої позиції на бронзові нагороди чемпіонату, так і втратити комфорту перевагу над суперниками.

Турнірна таблиця - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=25#tables.

 

Паралельно Ветерани зіграють виїзні тури у м. Ківерці, АМФВ та учасники змагань радо відгукнулися на запрошення Юрія Ващука. Це буде корисно і для команд, і для міста, адже можна побачити багатьох відомих футзалістів на власні очі ківерцівським глядачам.

Першим матчем 5-й тур розпочне битва лідерів чемпіонату – «Метеор» та «Володимирівка». Цікаво, що щільність у турнірній таблиця є такою високою, що кожне очко є на вагу золота. В обох командах вистачає досвідчених футзалістів, хоча бронзовий призер Чемпіонату України серед ветеранів 40+ виглядають фаворитами, але це тільки на папері. На ділі ж майданчик квадратний, м’яч круглий, а "оранжево-чорні" вміють достойно по спортивному «опиратися» та не рахувати регалій суперника.

Другий матч буде не менш цікавим, адже у бій вступають господарі майданчика ківерцівський «Колос» та досвідчений «Ветеран-Лучеськ». У команди Юрія Ващука була проблема із складом на минулі ігри, але на домашньому майданчику проблем із замінами виникнути не повинно. Колектив же Василя Кохановського демонструє злагоджений футзал, але нестабільний – поразка від «Володимирівки», а потім перемога над тодішнім лідером турнірної таблиці. Спрогнозувати переможця важко, але те що очікується футзальна «заруба» - це 100%.

Завершать 5-й тур «Ярд» та «КС-Ветеран», котрий дещо забуксував у минулих турах після успішного спурту. Хлопці із «Ярду» свою гру поки шукають… хто його зна коли знайдуть?

Друге коло змагань розпочнуть «Метеор» та «Лучеськ-Ветеран». Однозначно ця гра буде за шість очок, а беручи до уваги той факт, що у першому матчі була зафіксована напружена та інтригуючи боротьба, де переможцем вийшли біло-червоні із рахунком 3:2, «оранжеві» спробують взяти реванш.

Продовжать розбірки «старі знайомі» «КС-Ветеран» та «Володимирівка». У першому матчі «Клевер Сторс» не залишив шансів «володимирчанам» – 7:3. Цікаво, що і на перший матч біло-фіолетові були без свого президента Олександр Тищенка, і на другий він буде відсутній, адже відвідує матчі Чемпіонату Світу з хокею у Європі. Побачимо чи зуміють гравці порадувати свого президента…

Завершать ігровий день господарі майданчику «Колос» та відважний «Ярд». Обидві команди матимуть вдосталь часу на відновлення сил, а от хто краще підготується до протистояння побачимо вже у неділю!

Турнірна таблиця - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=26#tables.

 

Ще один над цікавий матч відбудеться у понеділок. У зв’язку із завантаженістю та відрядженням до інших областей працівників підприємства ЛРЗ «Мотор», центральний матч 7-го туру пройде у понеділок. Саме «Модерн-Експо» та «Мотор» ведуть відчайдушну боротьбу за чемпіонство у Корпоративній лізі Волині. У першому матчі команди видали божевільний по інтризі та драматизмі матч – 12:10 та 7:6 по пенальті. Хто ж стане переможцем КЛВ? Побачимо вже у понеділок!

Календар

Центральний майданчик

21 травня (неділя)

6-й тур. Корпоративна Ліга Волині

18.30  Tatrafan Film – Приват

19.30  Мотор – Теремно Хліб

20.30  Торчин – Модерн-Експо

 

ДЮСШ. Ківерці

(вул. Т. Шевченка, 15)

5-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

14.00  Метеор – Володимирівка

15.00  Колос – Лучеськ-Ветеран

16.00  Ярд – КС-Ветеран

6-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

17.00  Метеор – Лучеськ-Ветеран

18.00  КС-Ветеран – Володимирівка

19.00  Колос – Ярд

 

22 травня (понеділок)

7-й тур. Корпоративна Ліга Волині

20.00  Модерн-Експо – Мотор