Зі святом Трійці. Календар!

 АМФВ щиро вітає усіх із Святом Трійці - це одне з найбільших християнських свят, яке святкується на 50-й день від Великодня в пам'ять зішестя Святого Духа на апостолів і присвячене прославлянню Святої Трійці.

 

Підходить до завершення пілотний проект змагань серед ветеранів та Корпоративна ліга Волині. У обох лігах залишилися лише одні вихідні перед фінішними матчами. А от літній чемпіонат Волині на відкритих майданчиках «Співдружність 2017» лише на старті.

 

Задля запобігання маніпулюванням результатів на фініші у ветеранських баталіях у четвер будуть зіграні матчі, що були пропущені у силу різних причин. Так, перед заключними турами «Володимирівка» та «Ветеран-Лучеськ» на майданчику Військового ліцею вестимуть заочну боротьбу за перші місця, почергово граючи із ківерцівським «Колосом». У спини їм дихає «КС-Ветеран», котрий зійдеться у протистоянні із бойовим «Ярдом» та не покладає надії на осічку конкурентів. Саме ці матчі й вирівняють команди перед заключними турами у турнірній таблиці і остаточно сформують коло претендентів на титул Чемпіона області з футзалу серед ветеранів вікової категорії 35+ у сезоні 2017 року.

 

Матчами літнього чемпіонату продовжиться напружений ігровий тиждень, де після стартового туру, поки що рано виділяти фаворитів, однак певна когорта команд уже проглядається.

 

Недільні ж баталії майже одночасно розпочнуть одразу дві ліги. На майданчику «Арени Спорт» команди корпоративки «Модерн-Експо» та «Приват» розігріються перед заключним туром. Далі естафету футзальних баталій продовжать нестримні «татрафанівці» та відважні «теремнівці». Заключна пара дев’ятого туру покаже як торчинська торсида бажає отримати срібні нагороди КЛВ.

 

А от на військовому ліцеї буде точитися справжня боротьба за нагороди у ветеранських баталіях. Із різною долею успіху на медалі претендують одразу п’ять колективів, але все буде залежати від кожного матчу та від кожного набраного залікового пункту. Бажаємо успіху всім командам.

 

Календар

8 червня (четвер)

Військовий ліцей

(вул. Стрілецька, 6)

Майданчик №1

8-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

18.00  Володимирівка – Колос

19.00  КС-Ветеран – Ярд

20.00  Лучеськ-Ветеран – Колос

 

10 червня (субота)

Військовий ліцей

(вул. Стрілецька, 6)

Майданчик №1

2-й тур. Співдружність. Перша ліга

17.00  Сахарадо – Бережанка

18.00  Стадіум – West Side

19.00  Олімп – Рятівник

20.00  Ярд – Радивилівмолоко

 

Майданчик №2

2-й тур. Співдружність. Вища ліга

17.00  Спартак – Теремно Хліб

18.00  Бешкетники – Козаки

19.00  Агромат – Бренд Груп

20.00  Мотор – Мідас

 

 

11 червня (неділя)

Центральний майданчик

9-й тур. Корпоративна Ліга Волині

17.00   Модерн-Експо – Приват

18.00  Теремно Хліб – Tatrafan Film

19.00  Торчин – Мотор

 

Військовий ліцей

(вул. Стрілецька, 6)

Майданчик №1

9-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

15.00  Ярд – Володимирівка

16.00  Ветеран-Лучеськ – КС-Ветеран

17.00  Колос – Метеор

10-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів 35+

18.00  Ветеран-Лучеськ – Ярд

19.00  Колос – Володимирівка

20.00  Метеор – КС-Ветеран