Фініш КЛВ та нагородження ветеранів. Календар!

Ось і підійшли до завершення цікаві та неперевершені змагання у Корпоративній лізі Волині. На черзі останній 10-й тур.

 

Родзинкою туру є поєдинок за бронзові нагороди чемпіонату. Хоча команда із Торчина і у вигіднішій позиції (достатньо буде і нічиєї), «Приват» налаштується на матч як на останній вирішальний бій. А от хто ж стане бронзовим призером Корпоративної ліги Волині, кому усміхнеться фортуна, чиї м’ячі принесуть перемогу? На всі питання дасть відповідь перший недільний поєдинок.

У другому матчі уже чемпіони «Модерн-Експо» можуть і розслабитися. А от невтомні та незламні «теремнівці» можуть трішки покращити своє становище у турнірній таблиці та нанести таки першу поразку лідеру…

Найбільший стрибок у турнірній таблиці може зробити незворушний колектив «Tatrafan Film». У поєдинку із уже срібним «Мотором» чорно-білі будуть віддаватися на 200%, адже у випадку осічки конкурентів можуть застрибунути на четверте місце.

А по завершенню матчів на команди на глядачів очікує церемонія нагородження одразу двох турнірів – КЛВ та Ветеранів, котрі фінішували минулого тижня!

 

Календар

 

18 червня (неділя)

Центральний майданчик

10-й тур. Корпоративна Ліга Волині

17.00  Торчин – Приват

18.00  Теремно Хліб – Модерн-Експо

19.00  Мотор - Tatrafan Film

20.00  Церемонія нагородження КЛВ та Ветеранів 35+

 

17 червня (субота)

Військовий ліцей

(вул. Стрілецька, 6)

Майданчик №1

3-й тур. Співдружність. Вища ліга

17.00  Козаки – Мотор

18.00  Мідас – Агромат

19.00  Торпедо – Спартак

20.00  Теремно Хліб – Бешкетники

 

Майданчик №2

3-й тур. Співдружність. Перша ліга

17.00  Рятівник – Стадіум

18.00  Ромстал – Сахарадо

19.00  West Side – Ярд

20.00  Бережанка – Олімп

 

Козаки – Мотор

У літньому чемпіонаті Волині на відкритих майданчиках Співдружність 2017 теж закручується інтрига. У Вищій лізі першими на майданчику з’явиться неординарна пара «Козаки» – «Мотор». Гості із Ковеля ніяк не можуть «нащупати» свою гру, мають дві поразки, але завше їм до набраних очок не вистачає лавки запасних. Ці п’ятеро електроніків поступилися «Спартаку» - 2:5(у складі п’ятим був запасний голкіпер) та «Бешкетникам» 6:8 (закінчували грати чотирьох через вилучення). Хоча команда може дати бій будь-якому супернику. «Мотор» же навпаки – має і поразку від міцного «Бренд Групу» - 4:8 та біполярну перемогу над «Мідасом» - 8:4. «Мотористи» достойно підсилилися на літній чемпіонату та нав’язують супернику цікавий футзал.

 

Мідас – Агромат

Обидва колективи ще не відчували смаку перемог. У обох менеджерів є свої плани на літній чемпіонат. Наприклад, Юрій Йоржик повністю переформатовує колектив на наступний сезон, а нові молоді гравці ще не до кінця розібралися із динамічним видом спорту. Тому із стартової поразки 0:9 від «Бренд Групу» катастрофи робити не варто, але і розібрати причини розгрому доведеться. У іншого Юри – Павельчука ситуація складніша. Команда також перебуває у стані реформації, одні гравці пішли, нові ще не дійшли… проте дві стартові поразки дещо насторожують. Хоча і «Бешкетники» - 1:4 і «Мотор» - 4:8 це серйозні суперники. Хто ж набере перші залікові пункти у цьому поєдинку – побачимо вже у суботу. Більше шансів буде у того, хто збере більшу лаву запасних…

 

Торпедо – Спартак

Цікаві та переформатовані колективи допоки ідуть без втрат. Підопічні Анатолія Мищука зіграли лише одну гру де напружено та цікаво перестріляли «Теремно Хліб» 5:4. «Спартаківці» ж мають у своєму активі дві перемоги та неприховані амбіції, як перший переможець історичного турніру. Відроджений колектив зумів зламати опір ковельчан – 5:2 та перестріляти невгамовний «Теремно Хліб» - 7:5. Хто ж вийде переможцем у зустрічі старих знайомих?

 

Теремно Хліб – Бешкетники

«Бешкетники» у лізі «хуліганять» на повну – розгром «Мідаса» - 4:1 та емоційна перестрілка із «Козаками» 8:6. У команді зібрані хороші виконавці, тому і результат поки дістається на позитиві. Зовсім інші емоції у суперників – «теремнівці» і забивають не менше лідерів, але результату поки немає. У обох програних поєдинках «жовто-червоні» виглядали достойно, але суперники їх завжди перегравали: 4:5 - «Торпедо» та 5:7 – «Спартак». Кажуть що третій раз вирішальний… побачимо!

 

Рятівник – Стадіум

Цікава та заплутана ситуація у Першій лізі. «Рятувальники» у першому матчі почали різко – 7:2 перемога над «Сахарадо», однак продовжили не менш непередбачувано – 1:5 від «Олімпу». Хлопці зі «Стадіуму» мають ідентичну ситуацію: стартували 8:4 перемога над «Радивилівмолоко», а продовжили поразкою 1:4 від теперішнього лідера «West Side». Хто ж покаже переможну гру у третьому турі?

 

Ромстал – Сахарадо

Обидві команди перебувають у піднесеному настрої, адже святкували звитягу над однаковим суперником – «Бережанкою». Причому «Ромстал» у минулому турі – 4:3, а хлопці із Гнідави вже у цьому – 6:1. Правда у першому турі «сахарадівці» спіткнулися об «Рятівник» - 2:7. По силі команди рівні, мають схожий стиль гри, але хто ж буде у позитивному настрої після цього матчу?

 

West Side – Ярд

«Вестсайдівці» йдуть у лідерах Першої ліги, здобули дві стартові перемоги та і гра у хлопців іде. «Ярд» же лише дебютував у турнірі, але дебют виявився вдалим – 4:3 – видовищна гра із «радивилівцями». Хто ж таки зупинить нестримний «West Side»? Можливо, жовто-синій дебютант?

 

Бережанка – Олімп

Команда Андрія Фесюка переживає не найкращі часи – дві стартові поразки, від прямих конкурентів загнали «Бережанку» на дно турнірної таблиці. Гравці ж Валерія Івахненка навпаки, після прикрої поразки від «West Side» - 1:3,