Нагороди знайшли своїх героїв

В останньому турі Корпоративної ліги остаточно з’ясувалася доля лише бронзових нагород, адже перших дві позиції на п’єдесталі пошани достроково забронювали «Модерн-Експо» та «Мотор». І за підсумками туру були остаточно визначені очкові здобутки всіх команд-учасниць та визначені номінанти в категоріях «Кращий гравець», «Кращий голкіпер» та «Кращий бомбардир».

В останньому турі корпоративної ліги лише в матчі «Привату» проти «Торчину» вирішувалося питання призового місця. Тим дивніше було спостерігати за певною «розхолодженістю»  торчинців. В той же час «банкіри» налаштувалися надсерйозно і вже з перших хвилин взялися до справи. Андрій Пушкарчук на першій хвилині відкрив рахунок, через дві подвоїв перевагу, а ще через дві хвилини товариш по команді Сергій Шеремета практично поховав інтригу. Спорадичні атаки «королів соусів» не приносили успіху, в той час, коли «приватівці» методично і наполегливо йшли в атаку і зуміли дотиснути суперника з рахунком 6:2. Перемога в післяматчевій серії пенальті не врятувала «Торчин» від втрати бронзових нагород ліги. Рівна кількість очок у двох команд, але краща різниця у «Привата» - і «фінансисти» святкують третє місце в корпоративній лізі!

   На матч проти «Теремно Хліб» гравці «Модерн Експо» виходили вже в статусі чемпіонів корпоративної  ліги Волині, але жодної розслабленості не спостерігалося і перед тим як отримати «золото» «модернівці» явно хотіли підтвердити свою лідерську позицію і здобути стовідсотковий результат: десять ігор – десять перемог. Свої амбіції чемпіони підтвердили вже на четвертій хвилині, коли Назарій Навроцький відкрив рахунок. Слід відзначити, що «пекарі» не збиралися відсиджуватися в обороні і декілька раз перевірили майстерність кращого голкіпера ліги Юрія Стасюка.  А от колега по «рамці» не зміг захистити ворота від дубля Навроцького і за рахунку 2:0 команди пішли на перепочинок. Перерва не допомогла «Теремно» - лише одна заміна не давала можливість тримати високий темп запропонований «Модерном». Втома давалася взнаки і невимушені помилки призводили до пропущених голів, а бажання бодай «розмочити» рахунок відкривали вільні зони для «червоно-білих». Зрештою рахунок залишився «сухим» і на користь чемпіонів 9:0.

   Як і у випадку з «Модерн Експо» «Мотор» виходив на гру проти «Татрафану» як гарантований володар срібних нагород корпоративної ліги. Як і в попередньому матчі лідери пішли на перерву з первагою в два «сухих» м’ячі, проте такого ж розгрому срібним призерам влаштувати не вдалося. «Татрафанівці» зуміли таки засмутити голкіпера авіазаводу, проте п’ять голів у відповідь не дали можливості «грюкнути дверима». Слід сказати, що у гонці бомбардирів могли статися певні зміни саме у цьому матчі, але Павло Котур  лише збільшив відрив від товариша по команді Олександра Ващука оформивши хет-трик, тоді як Олександр задовольнився тільки дублем.

На церемонії нагородження під оплески вболівальників та учасників заключного туру  приз кращого голкіпера отримав воротар команди «Модерн-Експо» Юрій Стасюк. Кращим бомбардиром став представник колективу «Мотор» Павло Котур, а номінацію «Кращий гравець» виграв Назарій Навроцький з «Модерну».

 

Фотоогляд туру - https://www.facebook.com/futsalvolyn/photos/