Літній чемпіонат - у розпалі. Календар!

Продовжується літній чемпіонат Волині на відкритих майданчиках "Співдружність 2017", на черзі - четвертий тур.

 

Радивилівмолоко – West Side

У Першій лізі без особливих проблем лідируючі позиції займає нестримний «West Side». У минулому турі вони без особливих навантажень розібралися із «Ярдом» - 6:1. «Радивилівмолоко» ніяк не може здобути перші очки: минулий тур вони пропускали, а у попередньому поступилися все тому ж «Ярду». Чи зуміють «рожеві» здобути першу перемогу  у турнірі? А чи не спіткнуться «чорно-білі»? Відповіді на усі питання можна буде отримати у суботу…

 

Стадіум – Бережанка

Хлопці зі «Стадіуму» відкривали минулий тур та у напруженій "перестрілці" із волинськими ДСНСниками зуміли здобути дорогоцінне очко – 4:4. "Бережанка" ж навпаки закривала тур та також зуміла набрати перші очкові здобутки – 2:2 проти «Олімпу». Цікаво, що обидва колективи плекають надії покращити своє турнірне становище, а тим більше у матчі за 6 очок. Так хто ж посяде вищий турнірний щабель після їхньої зустрічі?

 

Ярд – Рятівник

Дві рівних команди чекають за зустріч у суботу, хоча наші «Рятівники» є більш досвідченими, але їх результати бажають кращого: то впевнена перемога, то несподіваний розгром, а то результативна нічия 4:4 зі «Стадіумом». Чого чекати від них із «Ярдом» - невідомо. А підопічні В’ячеслава Ливака тим часом пройшли загартування у ветеранських баталіях та дивляться впевнено у майбутнє, незважаючи на прикру поразку у минулому турі 1:6 від «West Side». То хто ж зуміє налаштуватися на цікавий поєдинок краще: «оранжево-чорні» чи «жовто-блакитні»?

 

Олімп – Ромстал

Битва за місце під сонцем очікує у завершальному матчі ліги. «Ромстал» у минулому турі не зумів втримати перевагу та мінімально поступився воскреслому «Сахарадо» - 1:2. «Олімпійці» ж без основних гравців та голкіпера, поступаючись по поду матчу, зуміли вирвати нічию – 2:2 у «Бережанки». Цікаво, що двічі у воротах суперника розписався номінальний голкіпер «червоно-чорних» Олександр Івахненко. Переможець цього матчу суттєво покращить своє становище перед екватором змагань. То чи зуміють чорно-жовті обігнати суперника, чи магія нового і непереможного талісману «Олімпа» діятиме і надалі?

 

Бренд-Груп – Мідас

Поки «Бренд Груп» відпочивав, його конкуренти підсунули коману із першого місця… «Мідас» же навпаки – нарешті розжився першою перемогою у Вищій лізі. З максимальною віддачею та з мінімальною лавою запасних «фіолетово-білі» зуміли "перестріляти" «Агромат» 4:3. Чи зуміють чорно-сірі повернутися на перше місце у турнірній таблиці без деяких основних гравці? А чи підопічні Юрія Павельчука таки дозріли, щоб створити першу сенсацію турніру? Відповіді можна буде дізнатися вже у суботу!

 

Агромат – Козаки

Зустріч «білих» та «салатових» також буде матчем за шість надважливих очок. Але команди підходять до поєдинку у різних кондиціях. «Агромат» цьогоріч ніяк не може розжитися життєво важливими заліковими пунктами. У минулому турі тільки диво допомогло «Мідасу» врятуватися та перемогти опонента 3:4. «Ковельчани» ж нарешті здобули першу Вікторію – 8:4 був битий «Мотор». Цікаво, як же закінчиться даний матч, враховуючи, що попередні рази «Козаки» двічі рятувалися нічиєю?

 

Бешкетники – Торпедо

«Бешкетники» бешкетують, але у минулому турі їм на останніх секундах зуміли поставити «палку у колесо» - «Теремно Хліб» врятувався від поразки майже із фінальним свистком – 1:1. «Торпедівці», у такому собі «радянському» дербі, прикро поступилися «Спартаку» - 2:6. Цікаво, чи зуміють підопічні Анатолія Міщука зупинити «Бешкетників» удруге та покращити свої позиції у турнірній таблиці? Чи все-таки Ігор Шевельов і Ко очолять турнірну таблицю, допоки «спартаківці» відпочиватимуть на водних процедурах?

 

Мотор – Теремно Хліб

І знову у нас матч «не на життя, а на смерть» - два потужні підприємства області перенесуть свої баталії із Корпоративної ліги Волині. Минулого туру «жовто-сині» поступилися геройським «Козакам» - 4:8, хоча розраховували на три очки. «Жовто-червоні» ж зуміли зачепитися за нічию разом із фінальним свистком – 1:1 у матчі з «Бешкетниками». «Мотористи двічі переграли «Теремно Хліб» у КЛВ, а чи зуміють у суботу? Чи все-таки «хлібопекарі» дадуть реальну «здачу» Луцькому ремонтному заводу за минулі поразки?

 

Матчі очікуються серйозні – не гай часу, гайда на футзал!

 

Турнірна таблиця Перша ліга - http://www.goalstream.org/season/1018922#/schedule

 

Турнірна таблиця Вища ліга - http://www.goalstream.org/season/1019037#/schedule

 

Фото минулих турів на нашій сторінці у мережі facebook - https://www.facebook.com/pg/futsalvolyn/photos/?ref=page_internal

 

Відео шукайте на нашому каналі youtube - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Календар

24 червня (субота)

Військовий ліцей

(вул. Стрілецька, 6)

Майданчик №1

4-й тур. Співдружність. Перша ліга

17.00  Радивилівмолоко – West Side

18.00  Стадіум – Бережанка

19.00  Ярд – Рятівник

20.00  Олімп – Ромстал

 

Майданчик №2

4-й тур. Співдружність. Вища ліга

17.00  Бренд-Груп – Мідас

18.00  Агромат – Козаки

19.00  Бешкетники – Торпедо

20.00  Мотор – Теремно Хліб