Презентація у п’ятницю 13-го

Все менше часу лишається до старту ювілейного 10-го сезону Асоціації футзалу Волині та його головної родзинки – чемпіонату області серед чоловіків. У п’ятницю 13-го без усіляких асоціативних думок щодо популярного у вісімдесяті-дев’яності роки фільму-серіалу жахів «Friday, The 13th»,  в затишному залі лаунж-бару «Bengale», що на проспекті Соборності,14А о 18.00 відбудеться традиційна презентація сезону 2017/2018 років, на яку запрошуються представники команд-учасниць, арбітри, журналісти та працівники комітетів АМФВ.

Протягом години представники комітету з проведення змагань АМФВ ознайомлять футзальну громаду області з основними пунктами Регламентів АФЛУ та АМФВ, котрі стосуються системи проведення змагань в усіх лігах чемпіонату Волині серед чоловіків, жінок, дітей та ветеранів. Також присутнім будуть представлені Дисциплінарні правила, проект загального календаря та бюджет.

По закінченню презентаційної частини в усіх бажаючих буде можливість поспілкуватися з представниками АМФВ, отримати відповіді на свої запитання, висловити побажання та ознайомитися із правилами заявки команд на ювілейний сезон 2017/2018 років. Вхід вільний. Запрошуємо всіх не байдужих в «Bengale»!