Адреналін ліга. Школярі на старті

Цього року, як і завжди, стартують змагання з футзалу серед збірних шкіл «Адреналін ліга».

 

Щороку хлопці та дівчата створюють свої команди і відстоюючи честь школи, сперечаються за звання найкращих в улюбленому виді спорту. Збірні формуються за віковим принципом і на майданчику «Арени Спорт» (що в «Адреналін Сіті») протягом осінніх канікул, починаючи з понеділка, 30 жовтня гратимуть збірні 6-7-х, 8-9-х та 10-11-х класів.  

 

У п’ятницю, 3 листопада відбудуться матчі за третє місце та фінали, і, звичайно, церемонія нагородження. В цьому сезоні більше як 40 команд луцьких шкіл змагатимуться за нагороди, а до них долучилися і учнівські футзальні колективи з Лищенської та Липинської шкіл.

 

Цього року знову з постійними організаторами турніру (Асоціацією футзалу Волині, «Адреналін Сіті» та міським управлінням освіти) працює фонд «Тільки разом». І це приємно, адже для того, щоб спортивне свято вдалося потрібні обов’язкові атрибути: гарний майданчик, кваліфіковані арбітри, нагороди і призи. Завдяки спільним зусиллям на дітвору чекають футзальні баталії, азартне вболівання та такі важливі перемоги!