Ярмаркове рішення КДК

Голова контрольно-дисциплінарного комітету АМФВ на початку сезону задекларував правильне гасло до усього сезону 2017/2018 – Футзал проти агресії. Тому не дивно, що рішення КДК є потужним сигналом для усіх учасників футзальних змагань.

 

На IV Ярмарку футзалу стався прикрий епізод у матчі третього туру між командами «Радивилівмолоко» та «Олімп». Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, детально вивчивши фото та відеоматеріали КДК прийняв рішення:

 

  1. Згідно пункту 9.3. Дисциплінарних правил АМФВ - За навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки – гравець команди «Олімп» Микола Маціюк дискваліфікований на 8 матчів під егідою АМФВ та зобовязаний сплатити ГОВ (грошовий обовязковий внесок) у розмірі 500 грн.
  2. Згідно пункту 9.3. Дисциплінарних правил АМФВ - За навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки – гравець команди «Радивилівмолоко» Владислав Козачок дискваліфікований на 8 матчів під егідою АМФВ та зобовязаний сплатити ГОВ (грошовий обовязковий внесок) у розмірі 500 грн.
  3. Знідно п. 5а) Дисциплінарних правил АМФВ залякування (зазіхання на свободу особистості), погрози та/або спроба (намір) застосування фізичної сили догравця, офіційної особи команди, глядача – гравець команди «Радивилівмолоко» Василь Єфімчук –дискваліфікований умовно на 5 матчів під егідою АМФВ.
  4. Знідно п. 5а) Дисциплінарних правил АМФВ залякування (зазіхання на свободу особистості), погрози та/або спроба (намір) застосування фізичної сили догравця, офіційної особи команди, глядача – гравець команди «Радивилівмолоко» Віктор Курята –дискваліфікований умовно на 5 матчів під егідою АМФВ.
  5. Знідно п.10.10. Дисциплінарних правил АМФВ Команда «Олімп», гравці якої вибігли із технічної зони та спричинили конфронтацію та/або бійку чи сутичку, підлягає санкціям – ГОВ 500грн.
  6. Знідно п.10.10. Дисциплінарних правил АМФВ Команда «Радивилівмолоко», гравці якої вибігли із технічної зони та спричинили конфронтацію та/або бійку чи сутичку, підлягає санкціям – ГОВ 500грн.

 

У свою чергу КДК наголошує – у наступних розглядах термін «Умовно» використовуватися не буде. Всіх учасників змагань КДК просить звернути особливу увагу на п. 9.4. Дисциплінарних правил АМФВ За нецензурні та образливі вислови (безадресні) - 1 гра + ГОВ; та п. 3 а) - грубі випади та/або нецензурні та образливі висловлювання, жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача; - відсторонення від 3 матчів +ГОВ.

 

Шановні спортсмени, ми всі робимо одну справу – граємо та пропагуємо футзал на Волині. Без взаємоповаги та порозуміння у нас нічого не вийде. Поводьте себе гідно.

 

Футзал - проти агресії!