Результати кубкового жеребу

Сьогодні паралельно із стартовим свистком товариського матчу Україна –Італія, що відбувався у харківському палаці спорту «Локомотив» в рамках подвійного спарингу збірних, в арт-кафе «Стоп Кадр» відбулася процедура жеребкування другого етапу обласних кубкових перегонів. Майже всі суперники знатимуть з ким позанаступних вихідних гратимуть за право у наступному році зіграти у півфіналах.

Кубок Мрії, що об’єднав в рамках окремого турніру представників П’ятої ліги, визначив дві пари конкурентів, котрі вже у 2018 році з’ясують кому грати у фіналі, а пізніше і володіти титулом. Друга ківерцівська команда поміряється силами із «Юністю» з Переспи, а молодь «Волині» з ФК «Духче».

В Кубку Прогресу за підсумками жеребу сформувалися цікаві пари. Родзинкою турніру однозначно є той факт, що у наступному році ми взнаємо ім’я нового володаря титулу, адже заборольська «Забіяка» цього річ припинила своє спортивне існування. Але свято місце порожнім не буває. Конкурентна боротьба між другою «Ласкою» та «Радивилівмолоко», «Акцентом» та «Шігірюмом», «Бережанкою» та «Joma-Луцьк», «ПІК-Буд» та FC «Respect» вже очікується з нетерпінням.

Почесний трофей – Кубок АМФВ, що дозволив володарю золотої чаші МФК «Бренд» взяти участь в Елітному фіналі АФЛУ та суттєво покращити свій поточний Рейтинг, цього разу обійдеться без лучан, котрі ще не вилетіли з гонки за головний Кубок Волині. Волею жеребу за право грати в 1/2-й у грудні зійшлися відразу боратинська «Ласка» та перезавантажена «Мар’янівка»  А в решті пар однозначно надати перевагу комусь із суперників практично неможливо. Шанси є у всіх.

У зв’язку із форс-мажором, що трапився минулих вихідних із хорівською «Надією», матч з МФК «Бренд» відбудеться найближчим часом. Проте суперник переможця пари завдяки жеребкуванню вже відомий. У чвертьфіналі на когось із опонентів чекатиме досвідчений «Волиньагротех». На долю «Торпедо» випало нелегке випробування у вигляді виїзду до Ковеля на календарну гру чемпіонату, а далі матч-відповідь у Луцьку. Така собі репетиція плей-офф із ФЦ «Ковель-Волинь». Від пари «Вілія» - «Мідас» до півфіналу однозначно потрапить представник Вищої ліги. Млинів чи Луцьк? Відповіді чекати відносно недовго. У луцького «Динамо» є досвід та кубковий характер, котрі зможуть допомогти підопічним Олександра Куця у протистоянні з фіналістом минулорічного розіграшу МФК «Хорів». Але зрештою все визначить гра. У кубкових баталіях буває всяке.

Кубок Волині 1/4 фіналу

Пари

Господарі

Гості

1

Торпедо

Ковель-Волинь

2

МФК Бренд/Надія

Волиньагротех

3

Вілія

Мідас

4

Динамо

МФК Хорів

 

Кубок АМФВ 1/4 фіналу

Пари

Господарі

Гості

1

Neris-Авангард

Юність Дорогостаї

2

Модерн-Експо

Олімпія

3

Ласка

Мар’янівка

4

Фіміам

Стелла

 

Кубок Прогресу 1/4 фіналу

Пари

Господарі

Гості

1

Ласка-2

Радивилівмолоко

2

Акцент

Шігірюм

3

Бережанка

Joma-Луцьк

4

ПІК-Буд

FC Respect

 

Кубок Мрії 1/2 фіналу

Пари

Господарі

Гості

1

Колос-2

Юність

2

ФК Волинь 16

ФК Духче