Дитячі розбірки перед фінальним етапом

Незважаючи на те, що чемпіонат Волині та ветеранська першість зробилие невеличкупаузу, на «Арені Спорт» останніми вихідними усе одно було гаряче – свої життєво важливі питання вирішували дитячі колективи. 

У наймолодшій категорії в самому розпалі кубкові змагання. Після другого туру тут продовжилася заочна дуель «Мідас-Юніора» та «Олімпії», яка й виграла чемпіонат U-7. Щоправда, якраз команді Дмитра Медунецького у протистоянні з «Адреналіном-11» було не так вже й легко – 2:1. Команда ж Юрія Павельчука упевнено впоралася з «Лаккі Тім». Першу перемогу в турнірі здобули і юні таланти «Універсала».


Цікавий формат у Кубку Волині серед дітей віком до 9 років – там сім команд розбили на два різних бокси. У першому з них мала б продовжитися, як і у чемпіонаті, боротьба «Олімпії» та «Мідас-Юніора» за перемогу у змаганнях. Однак уже з першого туру суперники з «Адреналіна-09» та ДЮСШ №2 обіграли фаворитів у серіях післяматчевих пенальті. За такі перемоги регламент нагородив їх двома заліковими пунктами, тож зараз саме команди Сергія Круковця та Петра Мельничука лідирують у Кубку U-9. У другому боксі змагань не зовсім вдалим початок видався для «Адреналіна-10» під керівництвом Андрія Тучкевича – з двох поєдинків вони взяли лише один заліковий пункт. Лідерами після першого туру є хлопці з Любомльської ДЮСШ.


У найчисленнішому за кількістю учасників дитячому чемпіонаті серед дітей віком до 11 років до гри повернулися діти з Маневицької ДЮСШ. Після двох упевнених перемог вони знову повернули собі першу сходинку в турнірній таблиці. Утім, конкуренти з «Волині-08», які вихідними «відчепили» з чемпіонської гонки «Адреналін-08», усе ще можуть поборотися за титул найсильнішої команди своєї вікової категорії. Центральний матч усієї першості відбудеться уже через тиждень. Важливі перемоги у недільних поєдинках здобули гравці «Олімпії» та ДЮСШ №2 – саме вони заочно боротимуться за четверту сходинку підсумкової таблиці.
Хокейні 10:4 були зафіксовані у поєдинку старшої команди ДЮСШ №2 проти «Адреналіна-06» у чемпіонаті Волині U-13. Тепер для забезпечення чемпіонства підопічним Михайла Мельника вистачить нічиєї у наступному турі. Молодша група спорт школи також сухо та впевнено виграла свої поєдинки проти «Олімпії» та «Адреналіна-05» та має всі шанси посісти наступне за «старшими братами» місце у таблиці.


Уже наступними вихідними до дитячих змагань знову доєднаються дорослі та ветерани. Тож – від старого й до малого – любителі футзалу знову зможуть у повній мірі насолодитися новими перипетіями на терафлексі «Арени Спорт».  

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A