«А ми з вами бачилися»: анонс футзальних вихідних. КАЛЕНДАР!

Зустрічі старих знайомих у Суперлізі, битва непереможних команд другого за рангом дивізіону обласної першості – навіть крім цих знакових подій любителям футзалу буде на що подивитися під час майбутнього уік-енду.

 

«Ковель-Волинь» проти «ЛСТМ» - протягом останніх років така вивіска є найпотужнішою у волинському футболі. Але й у футзальному плані слід очікувати на цікаве протистояння. Фактор домінації підопічних Романа Бірука в обох турнірах цього сезону та навіть фактор домашнього майданчика навряд чи гратимуть таку важливу роль. «Будівельники» уже давно привчили до того, що не бояться авторитетів навіть під час гри у приміщеннях, а минулого року були за крок від фіналу Суперліги. Хтозна, може черговий бенефіс Тараса Кабанова та компанії відкладе перемогу ковельчан у регулярному чемпіонаті ще як мінімум на тиждень?

Єдиною командою, яка усе ще може дістати «червоних» у турнірній таблиці (у випадку поразок «Ковеля-Волині» в обох останніх турах) є «Надія». Чинні чемпіони області в будь-якому випадку розраховуватимуть на повноцінні три очки в зустрічі проти «Торпедо», яке тих самих очок цього сезону ще не здобувало. Утім, куди більш цікавим буде протистояння МФК «Хорів» та «Камазу-Агро». Справа у тому, що левова частка учасників цього протистояння ще торік драматично змагалась під прапорами «Надії-2» та «ПАККО» за перемогу у Вищій лізі. А це лише додасть напруги майбутньому поєдинку, тим паче, що це буде останнім шансом для підопічних Віктора Ревка розраховувати на вищу сходинку в таблиці за підсумками «регулярки». Цікава ситуація у рейтингу Суперліги може змінитися й після поєдинку амбіційних луцьких колективів з «Бренду» та «Волиньагротеха». Словом, не дивуйтеся, якщо після шостого туру в середині таблиці елітного дивізіону чемпіонату області усе може перевернутися з ніг на голову!

 

У Вищій лізі цього тижня може визначитися переможець регулярного чемпіонату. Ним може стати команда, яка виграє «битву титанів» дивізіону – «Динамо» та «Агропродукта». У випадку нічиєї команди заочно боротимуться за цей титул в останньому турі. Млинівська «Вілія» та горохівський «Кураж» також добре знайомі одне з одним після минулорічних вищолігових баталій. Тоді, до речі, сильнішими у гольовому протистоянні були саме «червоно-чорні» (7:5). А ківерцівський «Колос» спробує оговтатися від розгромної поразки двотижневої давності під час гри з аутсайдерами ліги – «Мідасом».

 

Таке ж протистояння дуету лідерів Першої ліги відбудеться аж наступного тижня. Хоча, й після звітного уік-енду вони можуть втратити цей статус. «ТТІ Шахтар» спробує обіграти традиційно незручних суперників з «Олики» (якій, до слова, нововолинська команда поступилася торік ще у змаганнях Третьої ліги з рахунком 0:2), а «Ласка» гратиме проти «Вікторії». Третій у таблиці «Агромат» гратиме проти найближчих переслідувачів з «Neris-Авангарду» (минулого сезону у Другій лізі ці суперники зіграли бойові 3:3), а «Юність» перший успіх сезону спробує розвинути у поєдинку з останньою командою таблиці – «Фіміамом».

 

Усі розклади шостого туру в Другій лізі йдуть на користь лідерів таблиці зі «Стелли». «Чорно-жовті» у неділю матимуть досить хорошого суперника з «Теремно хліб», тоді як найближчі переслідувачі луцької команди з «Мар’янівки» та «Сахарадо» гратимуть між собою. Осічкою будь-якої з цих команд готові скористатися гравці «Олімпії» - реабілітуватися за поразку в минулому турі вони спробують в поєдинку проти «Топільного». «Олімп» намагатиметься таки здобути перший успіх у чемпіонаті в матчі проти колективу, який нарешті з таким завданням впорався – «Модерн-Експо».

 

Лідери Третьої ліги з «Рятівника», схоже, здали найважчий екзамен у протистоянні з «Респектом», однак гонка за звання чемпіона цього дивізіону ще не завершилася. Цього туру «надзвичайники» гратимуть проти «Привата», а «Поважні» - проти «пораненого звіра» з «KroshuStarsLutsk», який ще не набирав очок цього сезону. «Радивилівмолоко» захищатиме свою третю сходинку таблиці в протистоянні з «Акцентом», а «Бережанка» спробує вийняти максимум з гри проти «Joma-Луцьк».

 

Довгоочікувана битва лідерів цього тижня відбудеться й у Четвертій лізі – «Ласка-2» та «Волинь-АТО» уже за декілька днів можуть визначити переможця регулярного чемпіонату у своєму дивізіоні. «ПІК-БУД» у разі «вікторії» над «Луцьктеплом» може забезпечити собі бронзові медалі. «Атлетік» з Цумані спробує взяти свої перші очки в поєдинку проти «Горохів-Юніора», а «Шігірюм» - залишитися у першій половині таблиці в разі успішного матчу проти «West Side».

 

«Духче» у разі нічиєї проти «Торчина» може забезпечити собі звання регулярного чемпіона П’ятої ліги, а за ситуацією пильно стежитимуть гравці «Горохова», які гратимуть проти «Волині U-16». «Острожець» зіграє проти «Колоса-2», а «Юність» з Переспи – проти «Tatrafan».

 

Дитячі баталії цього тижня візьмуть паузу у зв’язку із розгулом вірусних хвороб у регіоні. «Карантинну паузу» заповнять лише дві гри, але обидві важливі для турнірних розкладів. У віковій категорії U-11 відбудеться чемпіонський поєдинок між «Волинню08» та «ДЮСШ Маневичі» - хто ж таки буде перший на фініші? У віковій групі U-13 відбудеться останній регулярний поєдинок перед Кубковими баталіями – «Адреналін05» має можливість закріпитися на треті сходинці, або віддати її у руки дівчат із Маневич! Дуже цікава ситуація розіграється у обох поєдинках!

 

Ветеранські протистояння матимуть цього туру надзвичайне значення. «Метеористи» мають чудову нагоду підтягнутися до лідерів, хоча їм можуть завадити невтомні гравці «Ярду». «Комфорт-Сервіс» прагнутиме покращити своє становище у матчі проти «ДжеРосту». Головним же буде протистояння «Володимирівки» та «Зимного» допоки відпочиватиме «КС-Ветеран». Будь-яка з команд має можливість очолити ветеранські перегони…

 

Завершальна стадія регулярного чемпіонату в усіх лігах обіцяє бути найбільш гарячою. Тому – не пропускаємо чемпіонських матчів та проводимо вихідні на «Арені Спорт»!

 

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

 

Календар 10-11 лютого

 

10лютого (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

6 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                  Joma-Луцьк – Бережанка

10.30                  Akcent – Радивилівмолоко

11.30                  KposhuStarsLutsk – FC Respect

12.30                  ФК Рятівник – Приват

 

6 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

13.30                  Колос – Мідас

14.30                  Кураж – Вілія

15.30                  Динамо – Агропродукт

 

6 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

16.30                  Торпедо – Надія

17.30                  МФК Хорів – Камаз-Агро

18.30                  МФК Бренд – Волиньагротех

 

ДЮСШ. Ковель

6 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

14.30                  ФЦ Ковель-Волинь – ЛСТМ

 

 

МАЙДАНЧИК №1

9-й тур. Дитячий чемпіонат Волині           

14.40                  U-11                   Волинь08 – ДЮСШ Маневичі

15.20                  U-13                   Адреналін05 – ДЮСШ Маневичі

 

 11 лютого (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

6 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                  West Side – Шігірюм

10.30                  СК Горохів-Юніор – Атлетік Цумань

11.30                  ПІК-БУД – Луцьктепло

12.30                  Волинь-АТО – Ласка-2

 

6 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

13.30                  ФК Топільно – Олімпія

14.30                  Теремно Хліб – Стелла

15.30                  ФК Мар’янівка – Сахарадо

16.30                  Олімп – Модерн-Експо

 

6 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

17.30                  ФК Олика – ТТІ Шахтар

18.30                  Neris-Авангард – Агромат

19.30                  Юність Дорогостаї – ХФК Фіміам

20.30                  Ласка ДжеРост – Вікторія Луцьк

 

МАЙДАНЧИК №1

6 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

11.00                  ФК Волинь U-16 – МФК Горохів

12.00                  Торчин – ФК Духче

13.00                  ФК Острожець – Колос-2

14.00                  Tatrafan – Юність Переспа

8-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів

15.00                  Метеор – ДжеРост

Кубок Рожищенського району

16.00                 

9-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів

18.00                  Комфорт-Сервіс – ДжеРост

19.00                  Володимирівка – Зимне