«Привіт, плей-офф». КАЛЕНДАР!

Ну от і дочекалися волинські футзалісти тієї стадії турніру, планувати яку вже практично неможливо – відтепер у кожній парі максимум після трьох поєдинків боротьбу за звання абсолютного чемпіона своєї ліги продовжуватиме лише одна команда.

 

Одну із пар чвертьфіналу Суперліги можна було передбачити ще після передостаннього туру регулярної першості – «Ковель-Волинь» заздалегідь забезпечив собі верхню сходинку таблиці, а «Торпедо» навіть своїм успіхом у матчі проти МФК «Хорів» уже не міг піднятися з восьмого місця. Підопічні Анатолія Мищука уже двічі цього сезону протистояли непереможній машині із залізничного міста і обидва рази давали непоганий бій «червоним». Особливо виділяється кубкове протистояння цих команд, у якому лучани поступилися, ведучи у рахунку 3:1. Чи зможуть «торпедівці» викластися на гучну сенсацію вже у плей-офф? Про це стане відомо у вівторок та середу у вечірній прайм-тайм, коли свої перші матчі зіграють представники волинської футзальної Еліти.

Перемога в останньому турі могла позбавити «Хорів» від зустрічі зі «старшими братами» з «Надії». Утім, від долі, як кажуть, не втечеш – тому двоє представників Локачинського району визначатимуть півфіналіста Суперліги у очному протистоянні. «Волиньагротех» у гольовій феєрії з «ЛСТМ» зумів забезпечити собі бронзове місце регулярного чемпіонату, а вже у першому раунді плей-офф ці два луцькі колективи знову зійдуться між собою. Торік на аналогічній стадії змагань (яка, щоправда, тоді складалася з одного матчу) до півфіналу покрокували саме «будівельники», тому статус фаворита пари у підопічних Анатолія Бартощука лише номінальний. Ну а амбіційні «Бренд» та «Камаз-Агро» в очній дуелі спробують все-таки забивати голи, адже саме це командам не вдалося у аналогічній зустрічі «регулярки».

 

Чемпіони Вищої ліги з «Агропродукту» у плей-офф стартуватимуть уже на початку березня на стадії півфіналу. А от іншим командам за таку честь доведеться поборотися. Гравці луцького «Динамо» навряд чи забули непростий поєдинок проти млинівської «Вілії» у регулярній першості – у першому раунді ігор на вибування легше точно не буде. «Мідас» спробує відігратися за розгромну поразку від ківерцівського «Колоса» та довести, що у плей-офф можна виправити помилки «регулярки». А «Кураж» змагатиметься з добре знайомими суперниками з «Екоресурсів». До слова, і у «регулярці» минулого сезону Вищої ліги, і на початку цього року горохівська команда обігрувала суперників з однаковим рахунком 4:3. Як буде цього разу? Відомо буде таки ввечері у вівторок та середу вже цього тижня.

 

Переможці регулярного чемпіонату Першої ліги з «Ласки» зустрінуться із не зовсім бажаними суперниками з «Фіміаму» - декілька тижнів тому «Християн» обіграти команді Олександра Антонюка так і не вдалося. «Агромат» після упевненої перемоги над «Вікторією» знову зіграє своєрідне луцьке дербі як мінімум двічі протягом цього тижня. «ТТІ Шахтар» ще тур тому добряче громив «Олику», з якою гратиме у чвертьфіналі плей-офф свого дивізіону, а «Neris-Авангард» складе досить цікаву пару чверть фіналістів Першої ліги з «Юністю».

 

Видовищна перемога «Мар’янівки» у регулярній першості Другої ліги, мабуть, налаштовує Сергія Магеру та його команду на успіх у плей-офф. Щоправда, вже у першому раунді буде непросто – суперники з «Олімпу» цього сезону єдина команда, якій «волинські хорвати» не забили бодай двох голів. «Стелла» та «Олімпія» збираються знову впевнено обіграти «Топільно» та «Теремно хліб» відповідно. А гравці «Сахарадо», які так і не дісталися до медального місця у Другій лізі, сформують останню пару чверть фіналістів з «Модерном-Експо».

 

А починатимуть марафон з ігор на виліт команди Третьої ліги. У чвертьфіналі цього дивізіону також буде пара команд, які зустрічалися між собою в останньому турі «регулярки». Переможці першого етапу чемпіонату з «Рятівника» знову (тільки тепер уже з повною мотивацією) гратимуть проти «KroshuStarsLutsk». Другий у таблиці «Респект» ще раз цього сезону намагатиметься довести свою перевагу над «Приватом». Бронзові призери регулярної першості з «Акценту» спробують зробити те, що їм не вдалося на початку року – виграти «Бережанку», а «Радивилівмолоко» - знову в очному протистоянні стати сильнішими за «Joma-Луцьк».

 

На перший погляд, не повинно бути проблем у чвертьфіналі плей-офф і у переможців «регулярки» Четвертої ліги: «Ласка-2» упевнено обігрувала там «Атлетік», а «Волинь-АТО» перемагала «West Side». Важче буде «ПІК-БУДу», який декілька тижнів тому в матчі проти «Шігірюма» розписував бойову нічию. А «Луцьктепло» та «Горохів-Юніор», які ще учора закрили регулярну першість особистим матчем, знову зустрінуться між собою у чвертьфіналі свого дивізіону.

 

Переможці регулярної першості П’ятої ліги з «Духча» в першому раунді спробують знову обіграти «Волинь U-16», так як і їх переслідувачі з «Горохова» - суперників з «Острожця». «Торчин» свою єдину поразку в «регулярці» зазнав якраз від майбутніх суперників з «Колоса-2». «Юність» з Переспи, яка за два останні тури вилізла з дна турнірної таблиці у її першу частину, гратиме проти «Tatrafan».

 

Ну ось і почалась остання стадія футзального сезону, коли команди протягом місяця гратимуть у режимі нон-стоп, а спорткомплекс «Арена Спорт» майже не обходитиметься без щоденних гарячих баталій. Тим цікавіше буде подивитися, які з команд у такій непростій ситуації готові вирвати звання абсолютних чемпіонів області у своїх лігах.

 

До ігор у ветеранській першості по-справжньому повернеться «Комфорт-Сервіс», який перед грою проти «Зимного» проведе ще й перенесений матч одного з попередніх турів – проти «ДжеРоста». Останні, до слова, також недільного вечора зіграють ще раз – у дуелі проти «КС-Ветерану». Ну а одноосібні лідери змагань з «Володимирівки» спробують розколоти черговий «міцний горішок» у вигляді «Метеора».

 

Вирішальний поєдинок Кубка Волині U-7 між «Мідас-Юніором» та «Олімпією» відбудеться цього четверга. У разі нічийного результату останнім доведеться набивати нереальну двозначну різницю голів у протистоянні з міцним «Універсалом», а у іншому суботньому поєдинку зійдуться дві «щасливих команди» - «Лаккі Тім» та «Лаккі Тім 11». У Кубку U-9 відбудеться останнє протистояння другого боксу – між Любомльською ДЮСШ та «Універсалом».

 

Діти з тієї ж самої Любомльської ДЮСШ у четвер двічі зіграють у турнірах вікової категорії до 11 років. Одна з цих ігор стане останньою в чемпіонаті цієї категорії – проти «Мідас-Юніора», який може внаслідок можливої перемоги стрибнути одразу на четверте підсумкове місце таблиці. Інша – проти дівчат з «Легіону» уже в кубковому турнірі. До слова, переможець цієї пари вийде у чвертьфіналі змагань на той самий «Юніор-Мідас». А у ще одній парі цієї стадії між собою зійдуться «Олімпія» та «Адреналін-08». А серед найстаршої вікової категорії у гру нарешті вступлять обидві команди ДЮСШ №2, причому обидві вони зіграють свої матчі проти «Вілії». У поєдинку іншого боксу між собою зійдуться «Олімпія» та «Адреналін-06».

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar
 
Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/
 
Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

Календар 19-25 лютого

 

19 лютого (понеділок)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

¼ фіналу І. Третя ліга. Плей-офф

18.00                   KrosuStarsLutsk – ФК Рятівник

19.00                   Бережанка – Akcent

20.00                   Joma-Луцьк – Радивилівмолоко

21.00                   Приват – FC Respect

 

20 лютого (вівторок)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 ¼ фіналу І. Четверта ліга. Плей-офф

18.00                   Шігірюм – ПІК-БУД

19.00                   Атлетік Цумань – Ласка-2

 

¼ фіналу І. Суперліга. Плей-офф

20.00                   МФК Хорів – Надія

21.00                   Торпедо – ФЦ Ковель-Волинь

 

¼ фіналу І. Вища ліга. Плей-офф

22.00                   Екоресурси Колки – Кураж

 

21 лютого (середа)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

¼ фіналу І. Четверта ліга. Плей-офф

18.00                   West Side – Волинь-АТО

 

¼ фіналу І. Вища ліга. Плей-офф

19.00                   Мідас – Колос

20.00                   Вілія Млинів – Динамо

 

¼ фіналу І. Суперліга. Плей-офф

21.00                   МФК Бренд – КамазАгро

22.00                   ЛСТМ – Волиньагротех

 

 22 лютого (четвер)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 ¼ фіналу І. Друга ліга. Плей-офф

18.00                   Модерн-Експо – Сахарадо

19.00                   ФК Топільно – Стелла

20.00                   Олімп – ФК Мар’янівна

21.00                   Теремно Хліб – Олімпія

 

¼ фіналу І. Четверта ліга. Плей-офф

22.00                   Луцьктепло – СК Горохів-Юніор

  

МАЙДАНЧИК №1

10-й тур. Дитячий чемпіонат Волині

15.00                   Кубок U-11       ЖФК Легіон – ДЮСШ Любомль

15.40                   Кубок U-9         ДЮСШ Любомль – Універсал

16.20                   U-11                    ДЮСШ Любомль – Юніор-Мідас

17.00                   Кубок U-7         Юніор-Мідас – Олімпія

 

¼ фіналу І. П’ята ліга. Плей-офф

18.00                   Колос-2 – Торчин

19.00                   ФК Острожець – МФК Горохів

20.00                   ФК Волинь U-16 – ФК Духче

21.00                   Tatrafan – Юність Переспа

 

 23 лютого (п’ятниця)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

¼ фіналу І. Перша ліга. Плей-офф

18.00                   Вікторія Луцьк – Агромат

19.00                   Юність Дорогостаї – Neris-Авангард

20.00                   ФК Олика – ТТІ Шахтар

21.00                   ХФК Фіміам – Ласка ДжеРост

 

 24 лютого (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

¼ фіналу ІІ. Третя ліга. Плей-офф

09.30                   FC Respect – Приват

10.30                   Радивилівмолоко – Joma-Луцьк

11.30                   Akcent – Бережанка

12.30                   ФК Рятівник – KrosuStarsLutsk

 

1/4 фіналу ІІ. Вища ліга. Плей-офф

13.30                   Кураж – Екоресурси Колки

14.30                   Динамо – Вілія Млинів

15.30                   Колос – Мідас

 

1/4 фіналу ІІ. Супер ліга. Плей-офф

16.30                  Камаз-Агро - МФК Бренд 

17.30                   Волиньагротех – ЛСТМ

18.30                   Надія – МФК Хорів

19.30                ФЦ Ковель-Волинь – Торпедо

  

МАЙДАНЧИК №1

10-й тур. Дитячий чемпіонат Волині

10.00                   Кубок U-7         Універсал – Олімпія

10.40                   Кубок U-7         Лаккі Тім11 – Лаккі Тім

11.20                   Кубок U-11       Олімпія – Адреналін08

12.00                   Кубок U-13       ДЮСШ №2 05 – Вілія

12.40                   Кубок U-13       Адреналін06 – Олімпія

13.20                   Кубок U-13       ДЮСШ №2 06 – Вілія

14.00                   Кубок U-11      Юніор-Мідас – /ЖФК Легіон – ДЮСШ Любомль/

  

25 лютого (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

1/4 фіналу ІІ. Четверта ліга. Плей-офф

09.30                   Волинь-АТО – West Side

10.30                   ПІК-БУД – Шігірюм

11.30                   Ласка-2 – Атлетік Цумань

12.30                   СК Горохів-Юніор – Луцьктепло

 

¼ фіналу ІІ. Друга ліга. Плей-офф

13.30                   Олімпія – Теремно Хліб

14.30                   Сахарадо – Модерн-Експо

15.30                   Стелла – ФК Топільно

16.30                   ФК Мар’янівна – Олімп

 

1/4 фіналу ІІ. Перша ліга. Плей-офф

17.30                   ТТІ Шахтар – ФК Олика

18.30                   Агромат – Вікторія Луцьк

19.30                   Neris-Авангард – Юність Дорогостаї

20.30                   Ласка ДжеРост – ХФК Фіміам

 

 МАЙДАНЧИК №1

1/4 фіналу ІІ. П’ята ліга. Плей-офф

11.00                   ФК Духче – ФК Волинь U-16

12.00                   Юність Переспа – Tatrafan

13.00                   Торчин – Колос-2

14.00                   МФК Горохів – ФК Острожець

 

11-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів

17.00.                  ДжеРост – КС-Ветеран

18.00                   Метеор – Володимирівка

19.00.                  Зимне - Комфорт-Сервіс

20.00 .                 Комфорт-Сервіс - ДжеРост