Півфінал або нічого! КАЛЕНДАР!

У десяти парах першого раунду плей-офф чемпіонату Волині з футзалу команди обмінялися перемогами та визначать володарів путівки до наступного етапу третіми за ліком матчами своїх серій.

 

У Суперлізі троє «сіяних» команд з першої половини таблиці регулярного чемпіонату уже забезпечили собі путівки до півфіналу змагань. Третій (та четвертий загалом у сезоні) для глядачів приготувало луцьке дербі «Волиньагротеха» та «ЛСТМ». Без Андрія Пушкарчука підопічним Анатолія Бартощука не вдалося утретє за сезон переграти «будівельників», у складі яких своє вирішальне слово «дублем» сказав свій бомбардир – Тарас Кабанов. Можна лиш уявити, наскільки гарячим буде протистояння команд цього тижня, та пошкодувати, що одна з них змушена буде припинити боротьбу за титул абсолютного чемпіона елітного дивізіону обласного футзалу.

 

У Вищій лізі своїх суперників по півфіналу чекають «Колос» та «Агропродукт». Луцьке «Динамо» все ж гратиме третій поєдинок проти «Вілії» - дивно, але млинівська команда, яка привчила усіх до купи голів у своїх матчах, у другому протистоянні взяла гору над суперниками з мінімальним рахунком 1:0. А горохівський «Кураж» доволі упевнено відігрався за поразку в першій грі проти «Екоресурсів», а тепер цих опонентів розсудить лише третій футзальний «батл».

 

Один півфіналіст на тижні визначатиметься й у змаганнях Першої ліги. Там «Агромат» у луцькому протистоянні з «Вікторією» зустрів відчайдушний опір, а разом з нею й поразку в серії пенальті, а у другому поєдинку зумів вирівняти рахунок у серії непростою перемогою – 3:2. Тепер ці колективи визначать суперника «ТТІ Шахтаря» у другому раунді плей-офф свого дивізіону.

 

У Другій лізі також справа за визначенням останнього півфіналіста: «Топільно» передбачувано дало бій другій команді регулярної першості – «Стеллі», здобувши перемогу в першому поєдинку. «Чорно-жовті» у другому матчі зуміли здобути перемогу у відповідь з таким самим рахунком 2:1, тож тепер кожна з команд доводитиме свою «кубковість» у черговому очному протистоянні.

 

У Третій лізі залишилося дві незавершені чвертьфінальні серії. «Респект» та «Радивилівмолоко» не зуміли «закрити» свої чвертьфінальні питання у двох матчах, і тепер поставили під сумнів свої підсумкові перемоги над «Приватом» та «Joma-Луцьк» відповідно. У рамках Червертої ліги уже вчетверте протягом дванадцяти днів між собою зіграють «нерозлучні» «Луцьктепло» та «Горохів-Юніор», які визначать останнього півфіналіста свого дивізіону. У П’ятій лізі третє протистояння чекає на МФК «Горохів» та «Острожець», а «Юність» з Переспи після видовищної перемоги над «Tatrafan» у другому матчі серії спробує закріпити цей успіх виходом у півфінал останнього за рангом дивізіону чемпіону області з футзалу.

 

Насичений футзальний мід-уік буде хорошим фундаментом гарячих вихідних, протягом якого в усіх лігах відбудеться аж по два матчі півфінальних плей-офф. Тому – заряджаємося на перегляд видовищного футзалу в режимі «нон-стоп» - до визначення переможців залишилося всього нічого…

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

27 лютого (вівторок)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 

¼ фіналу ІІІ. Третя ліга. Плей-офф

18.00                   Joma-Луцьк – Радивилівмолоко

19.00                   Приват – FC Respect

¼ фіналу ІІІ. Вища ліга. Плей-офф

20.00                   Вілія Млинів – Динамо

21.00                   Екоресурси Колки – Кураж

 

28 лютого (середа)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 

¼ фіналу ІІІ. П’ята ліга ліга. Плей-офф

18.00                   Tatrafan – Юність Переспа

19.00                   ФК Острожець – МФК Горохів

 

1 березня (четвер)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 

¼ фіналу ІІІ. Четверта ліга. Плей-офф

18.00                   Луцьктепло – СК Горохів-Юніор

¼ фіналу ІІІ. Друга ліга. Плей-офф

19.00                   ФК Топільно – Стелла

¼ фіналу ІІІ. Суперліга. Плей-офф

20.00                   ЛСТМ – Волиньагротех

¼ фіналу ІІІ. Перша ліга. Плей-офф

21.00                   Вікторія Луцьк – Агромат