За кілька кроків до фіналу... КАЛЕНДАР!

Шалений графік ігор команд навіть поки що не дає точних півфінальних пар у жодній з ліг чемпіонату Волині, однак уже дає уявлення про те, що на глядачів «Спорт-Арени» чекають гарячі вихідні.

 

«Камаз-Агро» двічі цього сезону змагався проти «Ковеля-Волині», і двічі поступався: і у першому раунді Кубка Волині, і у ковельському матчі останнього туру регулярного чемпіонату мінімальні поразки залишали команду з Острожця без чвертьфіналу та медальної третьої сходинки таблиці відповідно. Склалося враження, що проти непереможної машини Романа Бірука «камазівці» виглядали найбільш рівно та пристойно. Тож півфінал Суперліги має стати тим самим шансом для амбіційного колективу довести свої бажання одразу ж першого «елітного» сезону вистрелити високим досягненням.

У другій парі свого суперника чекають чинні аматорські чемпіони Волині та України з «Надії». Вибір не з легких – або традиційно незручний для команди із села Хорів «Волиньагротех», або «ЛСТМ», який попри свою «футбольність» завжди готовий організувати визнаним футзальним грандам області неприємний сюрприз.

 

Невідомо, чи вимушений відпочинок піде на користь переможцям регулярної першості з Вищої ліги – «Агропродукту». А вихідними буде нелегко – на них чекатиме або горохівське дербі проти «Куража», або ж поєдинок проти «Екоресурсів» (мабуть, ще досить свіжі у пам’яті 5:10 від цієї команди минулого сезону). У іншій парі свого суперника очікує «Колос»: і якщо у поєдинку проти «Вілії» ківерчани у регулярному чемпіонаті взяли упевнений реванш за поразку в кваліфікації, то з «динамівцями» у них не пішло – тим цікавішими будуть суботні та недільні матчі «вишки».

 

«Ласка» після переконливого успіху в першому раунді плей-офф Першої ліги зустрічатиметься з «Юністю». У «регулярці» Олександр Антонюк та його команда зуміли обіграти підопічних Сергія Вишневського, як то кажуть, на класі, але успішний лютий у виконанні «юних» може змінити розклади у цій парі. А «Агромат» з «Вікторією» змагатимуться за півфінальні битви проти незручного «ТТІ Шахтаря»: перші взагалі свою зустріч проти нововолинських суперників у регулярному чемпіонаті програли без особливих шансів, другі – втратили перемогу, ведучи у рахунку 2:0 за півтори хвилини до фінальної сирени. Як буде цього разу?

 

«Мар’янівка» продовжить своє друголігове шоу матчами проти «Сахарадо». У регулярній першості підопічні Сергія Магери здобули над лучанами розгромну перемогу – 8:2, тож тепер «цукрові» волітимуть відігратися за ту поразку. А «Теремно хліб» після досить несподіваного проходу «Олімпії» очікуватиме на «Стеллу» або «Топільно», яких цього сезону ще не обігрував.

 

«Рятівник», упевнено пройшовши перший раунд плей-офф, тепер чекатиме на інші команди, з яких «знімав скальпи» у регулярній першості – «Радивилівмолоко» або «Joma-Луцьк». «Бережанка», виправившись за не зовсім вдалі виступи у чемпіонаті Третьої ліги, чекає на переможця пари «Респект» - «Приват».

 

У Четвертій лізі між собою зустрінуться двоє «андердогів», які несподівано вибили фаворитів своїх чвертьфіналів у двох матчах – «West Side» та «Шігірюм». Ця пара обіцяє бути особливо цікавою – у регулярній першості матч між ними завершився бойовим миром – 4:4. «Ласка-2» у якості головного фаворита змагань чекає на «Горохів-Юніор» або «Луцьктепло».

 

П’ята ліга, як і Вища з Третьою, не визначила жодної півфінальної пари. Так, переможці «регулярки» з команди «Духче» вихідними змагатимуться проти «Юності» з Переспи або ж «Tatrafan». А «Торчин» може знову зіграти проти «Горохова», який у боротьбі за друге місце таблиці обійшов опонентів за додатковими показниками. Хоча, у ці розклади може втрутитися «Острожець», який упевнено виграв чергову горохівську команду в другому матчі і не має наміру на цьому зупинятися.

 

4 лютого, о 13.00 жіночий футзальний клуб «Легіон» з Луцька знову спробує подолати чвертьфінальну планку Кубку України. Цього разу жереб в якості суперника запропонував нашим дівчатам харківський клуб «Тесла». Волинянки ще жодного разу не зустрічалися з харків’янками і перша зустріч буде безкомпромісною, адже матчу-відповіді на цьому етапі не буде і все вирішиться в Луцьку. Клуб «Тесла» не так давно з’явився на футзальній мапі України,і минулий сезон у вищій лізі був для слобожанських спортсменок певною «пробою пера». А от після підсилення гравцями високого класу «Тесла» в 2017-2018 виглядає набагато краще і в своєму активі має перемогу над одним з флагманів жіночого футзалу – полтавським клубом «ПЗМС». В свою чергу лучанки, хоча лиш дебютували у вищій лізі, намагатимуться здобути першу в своїй історії путівку в півфінал, адже досвід виступу в кубкових матчах достатній, а вдома, як кажуть і «стіни допомагають»!

 

У ветеранській першості тур пропускатиме «Зимне», тож гравці «Володимирівки» у випадку перемоги над «ДжеРостом» можуть відірватися від конкурентів у турнірній таблиці, а «КС-Ветеран» після доволі реального успіху в матчі проти «Ярда» - вийти на другу сходинку таблиці. «Комфорт-Сервіс» та «Метеор» у очному протистоянні гратимуть лише за перемогу – це їх останній шанс втрутитися у боротьбу за медальні місця першості.

 

До свого завершення підходитимуть і дитячі Кубки Волині з футзалу. Так, у наймолодшій віковій категорії залишився лише матч за третю сходинку між «Універсалом» та «Адреналіном». У Кубку Волині U-11 – єдиного, який проводиться з іграми на виліт – «Адреналін-08» спробує чинити супротив «Волині-08», а «Юніор-Мідас» намагатиметься сенсаційно обіграти переможців чемпіонату Волині у цій категорії – Маневицьку ДЮСШ. А у категорії серед дітей до 13 років остаточно розподіляться місця у таблиці через такий собі мінімальний коловий турнір між двома командами ДЮСШ №2 та «Адреналіном-05».

 

У підсумку, на двох майданчиках найближчими вихідними буде не менш весело та цікаво, аніж протягом «бойових» буднів та минулого уік-енду. Такий гарячий тиждень повинен стати хорошим фундаментом для фінальних акордів у чемпіонатах та Кубках Волині з футзалу, які уже в середині березня визначать своїх переможців.   

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відеоhttps://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

3 березня (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

1/2 фіналу І. Четверта ліга. Плей-офф

09.30                   Шігірюм – West Side

10.30                   Луцьктепло – Ласка-2

 

1/2 фіналу І. Третя ліга. Плей-офф

11.30                   Бережанка – FC Respect

12.30                   Радивилівмолоко – ФК Рятівник

 

1/2 фіналу І. Друга ліга. Плей-офф

13.30                   Теремно Хліб – ФК Топільно

14.30                   Сахарадо – ФК Мар’янівна

 

1/2 фіналу І. Перша ліга. Плей-офф

15.30                   Юність Дорогостаї – Ласка ДжеРост

16.30                   ТТІ Шахтар – Агромат

 

1/2 фіналу І. Вища ліга. Плей-офф

17.30                   Екоресурси Колки – Агропродукт

18.30                   Колос – Вілія Млинів

 

12 фіналу І. Суперліга. Плей-офф

19.30                   Волиньагротех – Надія

20.30                   Камаз-Агро – ФЦ Ковель-Волинь

 

 

МАЙДАНЧИК №1

11-й тур. Дитячий чемпіонат Волині

10.00                   Кубок U-7         Адреналін11 – Універсал

10.40                   Кубок U-13       ДЮСШ №2 06 – Адреналін05

11.20                   Кубок U-11       Волинь08 – Адреналін08

12.00                   Кубок U-13       Адреналін05 – ДЮСШ №2 05

12.40                   Кубок U-11       ДЮСШ Маневичі – Юніор-Мідас

13.20                   Кубок U-13       ДЮСШ №2 05 – ДЮСШ №2 06

 

1/2 фіналу І. П’ята ліга. Плей-офф

14.00                   Tatrafan – ФК Духче

15.00                   Торчин – МФК Горохів

 

 

4 березня (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

1/2 фіналу ІІ. Четверта ліга. Плей-офф

09.30                   West Side – Шігірюм

10.30                   Ласка-2 – Луцьктепло

 

1/2 фіналу ІІ. Третя ліга. Плей-офф

11.30                   FC Respect – Бережанка

12.30                   ФК Рятівник– Радивилівмолоко

 

1/2 фіналу ІІ. Друга ліга. Плей-офф

13.30                   ФК Мар’янівна – Сахарадо

14.30                   ФК Топільно – Теремно Хліб

 

1/2 фіналу ІІ. Перша ліга. Плей-офф

15.30                   Агромат – ТТІ Шахтар

16.30                   Ласка ДжеРост – Юність Дорогостаї

 

1/2 фіналу ІІ. Вища ліга. Плей-офф

17.30                   Вілія Млинів – Колос

18.30                   Екоресурси Колки – Агропродукт

 

12 фіналу ІІ. Суперліга. Плей-офф

19.30                   ФЦ Ковель-Волинь – Камаз-Агро

20.30                   Надія – Волиньагротех

 

 

МАЙДАНЧИК №1

¼ фіналу Кубка України серед жінок

13.00                   Легіон (Луцьк) – Тесла (Харків)

 

1/2 фіналу ІІ. П’ята ліга. Плей-офф

15.00                   МФК Горохів – Торчин

16.00                   ФК Духче – Tatrafan

 

12-й тур. Чемпіонат Волині серед ветеранів

18.00                   КС-Ветеран – Ярд

19.00                   Комфорт-Сервіс – Метеор