Півфінали на будь-який смак. КАЛЕНДАР!

Шалений ритм обласних баталій уже з початку тижня змусить деякі команди грати по два матчі за два дні у різних змаганнях, а деяким – дасть шанс знайти нову сезонну перспективу після завершення виступів у чемпіонаті Волині з футзалу.

У чемпіонаті Волині фіналістами у своїх лігах стали лише шестеро колективів. Повністю укомплектувала склад учасників вирішального протистояння лише Суперліга. А от у «вишці», де вилетіло дві найкращі команди регулярної першості («Агропродукт» та «Динамо») – на своїх суперників чекають «Екоресурси». А стане ним хтось із «солодкої парочки» «Вілія» - «Колос», яка заворожила своїми протистояннями ще з кваліфікаційного етапу. Протягом чотирьох поєдинків цього сезону команди по два рази святкували успіх, вигравали одна одну з фантастичним рахунком 7:6 та й узагалі забили на двох за ці матчі 39 голів! Тож лише футзальні вищі сили знають, як завершиться «ювілейне» п’яте протистояння Млинова та Ківерців…

У Першій лізі вперше протягом сезону поступилася боратинська «Ласка». Утім, в другому поєдинку проти «Юності» підопічні Олександра Антонюка завдяки бомбардирським якостям Юрія Шаули взяли переконливий реванш. Тепер команда Сергія Вишневського намагатиметься видати чергову несподіванку, а «помаранчево-чорні» - закріпити статус переможця «регулярки» званням абсолютного чемпіона свого дивізіону.

У Другій лізі нарешті призупинили хід «Мар’янівки» - після досить переконливої перемоги у суботньому поєдинку «волинські хорвати» поступилися «Сахарадо», тож можна не сумніватися, що й третій поєдинок проти «цукрових» для переможців регулярної першості буде надважким. А «Топільно» після триматчевого трилера зі «Стеллою» намагатиметься провернути той самий трюк у вирішальному поєдинку проти «Теремно хліба» - до цього команди обмінялися перемогами з різницею у два м’ячі.

«Рятівник» врятував ситуацію (який класний каламбур!) у першому поєдинку проти «Радивилівмолока», видавши ударну кінцівку другого тайму, однак у неділю «молочники» таки взяли своє. Таким чином, переможці регулярного чемпіонату Третьої ліги вперше поступилися цього сезону та намагатимуться у режимі «пан або пропав» повернутися на переможний шлях. А от з ким «надзвичайними» зустрінуться у разі виконання такого завдання – поки невідомо, адже у протистоянні «Респекта» та «Бережанки» після двох ігор сюжет закрутився з не меншою інтригою, а перемога у серії пенальті в другому матчі дала ще одну можливість команді з Горохівського району стиковими успіхами виправити невдачі у «регулярці».

«Ласка-2» у фіналі Четвертої ліги чекає на суперника з пари команд, які уже обігрувала у регулярній першості. Утім, сама напруга у протистояннях «Шігірюма» та «West Side», а також неймовірне спасіння «західняків» у другому матчі серії (два голи за дві хвилини до кінця гри та виграна серія пенальті), роблять цей півфінал дивізіону особливо цікавим. Ну а переможці регулярної першості у П’ятій лізі з «Духча» спробують довести, що поразка від «Tatrafan» у першому матчі серії була випадковістю – а у фіналі їх уже чекатиме МФК «Горохів».

Після визначення усіх фіналістів чемпіонату Волині прийде святковий день 8 березня. Утім, волинським футзалістам для того, аби привітати найдорожчих жінок, потрібно буде ще поборотися за фінали кубкових турнірів. Про розклади Кубка Волині багато казати не потрібно – будь-яка пара окрім протистояння «Ковеля-Волині» та «Надії» у фіналі буде сенсаційною. Чи готові вищолігові «Мідас» та «Динамо» так «гримнути серед ясного неба» - покаже лише футзальний четвер на «Арені Спорт».

Пари, складені з команд різних ліг, зберуться і у Кубку АМФВ. Для «Фіміаму» та «Олімпії» виступи у своїх чемпіонатах уже завершилися (хоча у команди з Княгининка є, принаймні, бронзові медалі регулярної першості), тому цей турнір стане для приблизно рівних за класом колективів ще однією можливістю прикрасити свій сезон. А «Мар’янівка» навряд чи здивується суперництву з вищим за рангом «Неріс-Авангардом» - до цього підопічні Сергія Магери у видовищному стилі «зняли» скальпи двох найкращих команд першолігової «регулярки» - «Агромата» та «Ласки».

«Бережанка» гратиме свій півфінал Кубка Прогресу одразу наступного дня після вирішального протистояння за вихід до фіналу Третьої ліги проти «Респекта». Можливо, це стане своєрідним шансом для «кусючого» «Шігірюма» - команда з Прилуцького, до слова, також до цього ще змагатиметься за вихід до вирішального етапу свого дивізіону. А «Ласка-2» на всіх швидкостях мчить до своєрідного сезонного «триплету». Щоправда, зі своїми амбіціями проти них вийдуть грати футзалісти «Респекта».

Найбільша пауза між етапами була у Кубку Мрії. Її завершення виходом до фіналу намагатимуться завершити гравці «Духча» - своїх суперників з «Волині U-16» у регулярному сезоні вони уже обігрували. А «Юність» з Переспи своїх четвергових опонентів з «Колоса-2» взагалі обіграла у останньому турі «регулярки» обіграла з рахунком 10:5. Чи вдасться ківерчанам помститися за таку поразку?

Три дні якісного футзалу візьмуть паузу лише на один день – уже цими вихідними команди змагатимуться за звання абсолютного чемпіона свого дивізіону. Тож зараз саме час насолодитися справжніми десертами футзального сезону 2017-18!

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відеоhttps://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

 

6 березня (вівторок)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 

1/2 фіналу ІІІ. П’ята ліга. Плей-офф

18.00                  Tatrafan – ФК Духче

 

1/2 фіналу ІІІ. Вища ліга. Плей-офф

19.00                  Колос – Вілія Млинів

 

1/2 фіналу ІІІ. Перша ліга. Плей-офф

20.00                  Юність Дорогостаї – Ласка ДжеРост

 

1/2 фіналу ІІІ. Четверта ліга. Плей-офф

21.00                  Шігірюм – WestSide

 

1/2 фіналу ІІІ. Друга ліга. Плей-офф

22.00                  Сахарадо – ФК Мар’янівка

 

7 березня (середа)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 

1/2 фіналу ІІІ. Третя ліга. Плей-офф

19.00                  Радивилівмолоко – ФК Рятівник

 

20.00                  Бережанка – FCRespect

 

1/2 фіналу ІІІ. Друга ліга. Плей-офф

21.00                  Теремно Хліб – ФК Топільно

 

 

8березня (четвер)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

 

1/2 фіналу. Кубок Мрії

11.30                  Колос-2 – Юність Переспа

12.30                  ФК ВолиньU-16 – ФК Духче

 

1/2 фіналу. Кубок Прогресу

13.30                  Бережанка – Шігірюм

14.30                  Ласка-2 – FCRespect

 

1/2 фінал. Кубок АМФВ

15.30                  ХФК Фіміам – Олімпія

16.30                  Neris-Авангард – ФК Мар’янівка

 

1/2 фіналу. Кубок Волині

17.30                  Мідас - Надія

 

ДЮСШ. Ковель

1/2 фінал. Кубок Волині

13.00                  ФЦ Ковель-Волинь - Динамо