Залізобетонна перемога «InterBetonBUD»

Третій турнір «Friend's Futsal Fest 2018» дуже швидко став історією та визначив чергових призерів. Цього річ в літопис вписано нове ім’я чемпіона, котрий слідом за «Бережанкою» та «Володимирівкою» зумів стати переможцем, тепер вже,  традиційного літнього турніру. Із стовідсотковим результатом турнірною ходою пройшовся колектив із сусіднього обласного центра «Interbetonbud-Рівне 112». Менеджер гостей, а за сумісництвом голова Рівненської асоціації футзалу Рівненської області Денис Пашкевич привіз до луцького СК «Арена Спорт» потужну «апгрейдну» версію бронзового призера минулого чемпіонату області. І «бетонщики» не підвели свого керівника – шість перемог у шести поєдинках дводенного турніру.

В перший ігровий день зі стартових матчів лідерство захопили діючий на той момент чемпіон «Friend's Futsal Fest 2017» із Володимир-Волинського району та новоспечений переможець з Рівного. Саме поєдинок між цими двома командами мав дати відповідь щодо фаворита у «битві престолів». Чотири «сухих» голи у  виконанні клубу «Interbetonbud» гарантували рівненчанам призові місця вже вечірньої пори у День Конституції.

Наступного дня «Рівне112» було не менш переконливим у протистояннях з луцькими колективами і золоті медалі цілком заслужено засяяли на торсах футзалістів «Interbetonbud». До кубку переможців підопічні Дениса Пашкевича додали дипломи, смачні набори від ТМ «Радивилівмолоко» та подарунки від КРЦ «Адреналін Сіті» і футбольного магазину football.lutsk.ua

Ветеранський склад «Володимирівки», який розглядає участь у турнірі, як один із етапів підготовки до чемпіонату України, виглядав доволі потужно і після єдиної поразки академічно «штампував» перемоги у решті звітних поєдинків. Коуч «блакитних» Олександр Тищенко може з оптимізмом дивитися у найближче майбутнє, адже експериментальний склад волинських ветеранів на тлі молодих виконавців виглядав доволі майстерно.

Запекла боротьба тривала за третю сходинку в турнірній таблиці, адже решта команд-учасниць за своїм рівнем гри була «плюс-мінус» однаковою. І хоча місцевий «Олімп» не зумів здобути бодай один заліковий бал, гра підопічних Валерія Івахненка не викликала засмучення у вболівальників, адже червоно-чорні билися за кожний м’яч і достроково не здавалися жодному із суперників.

Дещо здивував славетний «Стелз». Але кадровий дефіцит не дозволив команді, що має у своїй колекції чимало перемог, продемонструвати свій справжній рівень. Так само і київська «Юрінновація» - беззмінний учасник всіх попередніх турнірів, залишилася за межами п’єдесталу пошани.

Долю бронзових нагород вирішив єдиний гол у протистоянні між «Радивилівмолоко» та ХФК «Фіміам». Представники добре відомого молочного бренду ще у перший день турніру завдяки мінімальній перемозі заклали фундамент щодо попадання у число призерів. Ось такі безкомпромісні футзальні перегони, що обійшлися без жодного нічийного результату.

В індивідуальних номінаціях  відзначилися наступні гравці. Кращим бомбардиром з результатом у 7 забитих м’ячів став гравець команди чемпіонів Євген Білий. Кращим голкіпером турніру, зробивши ледь не сотню сейвів став Іван Семенюк з луцького «Олімпа». А кращим гравцем третього «Friend's Futsal Fest 2018» одноголосно був обраний Олександр Сачковський з «Радивилівмолоко».

Чергове футзальне свято стало можливим завдяки партнерам АМФВ, серед яких найкращий виробник молочної продукції «Радивилівмолоко», волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КРЦ «Адреналін Сіті» і футбольний магазин football.lutsk.ua

Наші вітання всім учасникам турніру, що у відповідності до своєї назви, насправді став змаганням із любимого виду спорту для друзів.

 

Технічні результати: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=91#calendar

Турнірна таблиця: http://amfv.com.ua/matches/?chemp=91#tables

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням -http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A