Новий тур, нова інтрига, нові покарання. КАЛЕНДАР!

Після літньої паузи усі команди скучили за змаганнями, хоча деякі відпочиватимуть ще довше. Проте Літній чемпіонат Волині виходить на свою фінішну пряму - і кожне набране або втрачене очко на вагу золота. Боротьба за трофеї - у розпалі.

Стартуватимуть  на майданчику «Арени Спорт» «Мідас» та FC Respect: перші пропускали перший тур, натомість суперники на даний момент очолюють турнірну таблицю.  

Інша пара Першої ліги «Спартак» - «Вікторія» ніколи раніше не зустрічалися, хоча хлопці прекрасно знають один одного. Підопічні Сергія Хрипи уже мають три залікові бали, а от гравці команди Романа Дмоховського отримали потужного ляпаса від респектівців, і тепер усі сили кинуть на здобуття результату.

Хто ж таки опиниться на вершині?

 

У Вищій лізі ведеться своя гра. «СпецТех-Сахарадо» уже створило міні-сенсацію та зіграло у нічию 5:5! із фаворитом змагань і тепер саме вони є претендентами на це звання. Однак гравці спокійного менеджера Володимира Маляра без бою не здадуться: «Теремно Хліб» завжди вирізняється бойовитістю, проте і нестабільністю водночас.

Інша пара Вищої ліги ще принциповіша. МФК «Бренд» перший тур пропускав і налаштовується на золоті нагороди. «Бережанка» ж навпаки: взявши три залікові пункти, очолили турнірну таблицю, налаштовуються на результат і косо поглядають на опонентів…

Хто зуміє підтвердити статус фаворита?

 

Команди Другої ліги взагалі вже засумували за футзальними баталіями: після кваліфікаційних ігор це будуть лише матчі першого туру, і ціна помилки напряму віддалятиме гравців від медалей! Амбітні гравці Ігоря Кравчука після бронзи на Friends Futsal Festi мають чудову нагоду відновити жагу до перемог. Молодий рожищенський клуб «Альянс» має перейти від хорошої гри до набору залікових балів, адже фундамент для цього є.

Залишається загадкою команда Ігоря Шевельова: маючи достатньо досвідчених виконавців, несподівано вони опинилися у Другій лізі. Мало того, саме «Ярд» пройшов далі у Літньому Кубку через неявку «Бешкетників». Підопічні В’ячеслава Ливака усе ж надіються, що візьмуть перші залікові пункти до своєї скарбнички саме на футзальному майданчику!

Тож нас чекає неперевершений вікенд, де ціна помилки зростає до неймовірного напруження.

А у неділю свій похід за Літнім Кубком продовжать чотири колективи, після чого їх залишиться лише два.  Першими терафлекс «Арени Спорт» топтатимуть над досвідчені гравці Олега Юрчука. Ще одним козирем «Камаз-Агро» буде «вільна» субота згідно із жеребом. Гравці Андрія Фесюка уже довели цього літа, що від «бордових» можна чекати хорошої та злагодженої гри, а кращого «екзаменатора» ніж середняка Суперліги Волині і не придумаєш. Ось де можна буде показати свій рівень і майстерність.

Інша пара півфіналу не менш інтригуюча. Укомплектований різного калібру гравцями «Спартак» дуже хоче вибороти трофей, котрий, можливо, поверне команду у повноцінний сезон Волині. Сергій Хрипа і Ко явно налаштовані оптимістично, збирається увесь бойовий склад. Підопічні ж Юрія Павельчука - найстабільніша команда АМФВ, уже майже ветерани змагань… Хоч і мають постійний склад, проте демонструють «нестабільну гру»… Чого чекати від цього протистояння – невідомо.

Відомо лише, що ми матимемо цікаві та захоплюючі півфінальні поєдинки, де будуть панувати позитивні емоції!

 

Однак не завжди емоції приводять до позитиву.

Вкотре КДК АМФВ довелося збиратися для розгляду моментів, що не прикрашають футзал. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відеоматеріали,

КДК прийняв рішення:

1. Згідно із пунктом 9.3 Дисциплінарних правил АМФВ –За навмисний удар суперника, який не володіє м'ячем, під час матчу чи його зупинки – гравця команди «Спартак» Богдана Капаєва дискваліфікувати терміном на 2+1 гри під егідою АМФВ та зобов’язаний сплатити ГОВ (грошовий обов’язковий внесок) у розмірі 300 грн.

2. Згідно із пунктом 3.б Дисциплінарних правил АМФВ – прилюдні образливі висловлювання, вчинки, що принижують честь, гідність учасника змагання, арбітра, офіційну особу ФФВ, АМФВ – гравця команди МФК «Бренд» Назара Бугайчук дискваліфікувати терміном на 3 гри під егідою АМФВ у будь-якій ролі та зобов’язаний сплатити ГОВ (грошовий обов’язковий внесок) у розмірі 350 грн.

 

Детальні дані гравців, голів, фолів, журналістський огляд, фото та відеоматеріали кожного матчу дивіться за єдиним посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

 

Фотоогляди матчів підписуйтеся і чекайте на - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

 

Підписуйтеся на відеоканал та не пропустіть своє відео - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

 

11 серпня (субота)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2-й тур. Літній чемпіонат Волині

Перша ліга

15.30                  Мідас - FC Respect

16.30                  Спартак - Вікторія

Вища ліга

17.30                  СпецТех-Сахарадо – Теремно Хліб

18.30                  МФК Бренд - Бережанка

Друга ліга

19.30                  Радивилівмолоко - Альянс

20.30                  Бешкетники - Ярд

 

12 липня (неділя)

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

1/2 фіналу. Літній Кубок Волині

13.00                  Камаз-Агро - Бережанка

14.00                  Спартак - Мідас