Звітно-виборча конференція – рухаємося далі

У вівторок 25 грудня закінчила свою роботу звітно-виборча конференція АМФВ, на якій були вирішені основні питання щодо подальшого розвитку футзалу на Волині. Екс-президент АМФВ Сергій Голоскоков підтвердив своє бажання піти з поста президента АМФВ та детально відзвітувався за діяльність на посаді протягом звітного періоду з 2012 по 2018 роки. Також Сергій відзначив роботу всіх комітетів АМФВ та подякував присутнім за плідну співпрацю з розвитку футзалу на території Волинської області.

Єдиний кандидат на пост президента АМФВ Руслан Корпош ознайомив присутніх із власною програмою розвитку ВОГО «Асоціація міні-футболу (футзалу) Волинської області» та пообіцяв дотримуватися стратегії розвитку футзалу на Волині, який за 10 років свого існування виріс у серйозну громаду, що об’єднує чоловіків, жінок та дітей різноманітними змаганнями та офіційними чемпіонатами області. Динаміка кількості команд-часниць з Волині у чемпіонатах України зростає як кількісно, такі якісно.

 Заслухавши виступ Руслана Корпоша делегати одноголосно затвердили кандидатуру президента АМФВ та обрали новий склад комітету АМФВ. Також були обговорені поточні питання щодо подальшого поліпшення системи турнірів, навчання тренерів та клубної системи. Працюємо та рухаємся далі.