Дітлахи не підкачали

У Херсоні завершився фінальний етап чемпіонату України з футзалу у віковій категорії U-13. Ще минулого року на старт вийшли більше тридцяти команд які були розподілені на чотири конференції за територіальним принципом. У боротьбу за чемпіонський титул вступили вісім команд – по дві найкращі з кожної Конференції. З західної конференції у фінал потрапили  команда з Тернополя та Луцької ДЮСШ № 2 (тренер Мельник М.П.)  В результаті жеребкування групового раунду, всі вісім фіналістів були розділені на дві групи.

Група «А»
«Гопри-Продексім» (Гола Пристань)
«Темп-ЗАЕС-Продексім» (Енергодар)
ДЮСШ № 2 (Луцьк)
ДЮСШ № 25 (Київ)

Група «Б»
«Фенікс» (Харків)
КДЮСШ (Тернопіль)
ФК «Черкаси» (Черкаси)
«Чорне море» (Одеса)

Забігаючи наперед слід зазначити що в групу до наших хлопців потрапили майбутні срібний та бронзовий призери, тому група була надзвичайно сильною.

Перші дві стартові гри підопічні Михайла Мельника не впоравшись з хвилюванням програли, відповідно господарям фінального етапу «Гопри-Продексім» (Гола Пристань) та команді із Запоріжської області «Темп-ЗАЕС-Продексім» (Енергодар). Зате в третій грі дали гідний бій срібному призеру ДЮСШ № 25 (Київ) 4:4. На останніх секундах зустрічі гравець Луцької команди не потрапив м’ячем у пусті ворота, а відтак могли б святкувати перемогу. В поєдинках плей-офф за п’яте місце Луцька ДЮСШ № 2 обіграла команду ФК «Черкаси» та грюкнила дверима розгромивши  останній ігровий день  «Чорне море» (Одеса) – 7:2.

Матч за 3 місце.
«Фенікс» (Харків) – «Гопри-Продексім» (Гола Пристань) – 2:3

Фінал.
ДЮСШ № 25 (Київ) – КДЮСШ (Тернопіль) – 2:4

Підбиваючи підсумки хочеться привітати команду Луцької ДЮСШ № 2 та її тренера Мельника Михайла Петровича з дуже пристойним результатом, адже наші хлопчаки залишили за спиною традиційно сильні команди з футзальних академій Рівного, Львова, Івано-Франківська, Києва.