Протокол засідання КДК 2019-2020 №4

Протокол засідання КДК 2019/2020 №4

Асоціації міні-футболу (футзалу) Волині

Час засідання: 23 грудня 2019 року. 19-00.

Місце засідання: КРЦ «Адреналін сіті», Луцьк

1. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі Чемпіонату Волині з футзалу 15 грудня  2019 року між командами ХФК Фіміам-2 - Ротан плюс. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктом 3 а) грубі випади та, або нецензурні та образливі висловлювання , жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача – гравця команди Ротан плюс Коробко Дмитра дискваліфікувати терміном на 3 матчі та зобов’язати сплатити ГОВ.

2. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі Чемпіонату Волині з футзалу 15 грудня 2019 року між командами Вілія К – FC Hawest. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктом 10.4) за участь у матчі незаявленого або дискваліфікованого гравця – ГОВ 300 грн, та технічна поразка (0:5)у разі перемоги , у разі поразки рахунок залишити без змін – команді Вілія К зарахувати технічну поразку (0:5)та зобов’язати сплатити ГОВ.

3. Слухали:

Епізод, що мав місце у матчі Чемпіонату Волині з футзалу 22 грудня 2019 року між командами Припять Любешів – Приват. Уважно розглянувши протокол матчу, пояснювальні рапорти арбітрів, делегата матчу, детально вивчивши фото та відео матеріали КДК прийняв рішення:

Вирішили:

Згідно з пунктом 3 а) грубі випади та, або нецензурні та образливі висловлювання , жести на адресу партнера, суперника, арбітра, асистента арбітра, офіційної особи чи глядача – гравця команди Припять Любешів Соловянчик Богдана дискваліфікувати терміном на 3 матчі та зобов’язати сплатити ГОВ.

Оплата повинна відбутися до матчу! У іншому випадку матч - НЕ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ!

Голова КДК АМФВ   Івахненко В. О.

23.12.2019