Пасьянс розклався – чекаємо плей-оффів. Календар!

В Регулярній частині ХІІ-го Чемпіонату Волині остаточно з’ясувалися долі всіх команд-учасниць футзального сезону 2019/2020. Окреслилися кола претендентів на звання Абсолютних чемпіонів Волині в шести лігах. Стали відомі імена тих, хто потрапив до омріяних «вісімок», а хто гратиме в трьох втішних турнірах під назвою «Cake Cup».

Нагадаємо, що згідно Регламенту чемпіонату Волинської області цього річ на всіх етапах плей-офф, починаючи з 1/4-ї суперники гратимуть по два матчі. Переможці визначатимуться за підсумками двох матчів (очки, загальна різниця м’ячів, але без переваги голів на виїзді, що використовується УЄФА – разі нічиї серія пенальті), що має додати відповідальності командам за кожну ігрову дію на майданчику та гольові здобутки.

За таким само сценарієм відбудуться поєдинки в турнірі «Cake Cup», де з 1/2-ї опоненти розпочнуть боротьбу за три футзальні торти трьох категорій №1, №2 та №3. Виключенням стануть лише відбірні поєдинки серед представників Четвертої ліги, де в одному вирішальному матчі зійдуться «Покров» з «Луцьк-Центром» та друга команда «Теремно Хліб» з «Клевер Сторс». Переможці цих поєдинків відповідно вийдуть на «Варту переможців» і ХФК «Фіміам-2» - 10 та 9 команди Третьої ліги. До речі, перші півфінальні «тортові» поєдинки заплановані на 15-16 лютого, а другі на 22-23. Так що фінали «кейк капів» відбудуться паралельно із вирішальними матчами Абсолютного чемпіонату Волині в усіх лігах.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі візьмуть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

А всі учасники турніру отримають найсмачніші молочні вироби у Західній Україні від незмінного та надійного партнера АМФВ - ТМ «Радивилівмолоко».

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

Заключний 9-й тур Регулярної першості в Суперлізі став так званою «вишенькою» на торті елітного дивізіону. Анонсоване луцьке дербі між діючим володарем Кубку Волині клубом «ЛСТМ» та фіналістом минулорічного турніру за звання Абсолютного чемпіона області клубом «Вотранс» відкривало програму 9-го туру і чисельних глядачів не розчарувало. Принципове протистояння закінчилося перемогою «будівельників» 4:2, які зуміли в останньому «регулярному» матчі проявити характер та відбити два дабл-пенальті. Поразка дозволила підопічним Юрія Волошина в 1/4-й отримати в суперники ФК «Любарт».

В другому матчі 9-го туру на паркеті СК «Арена Спорт» луцький «Агромат» зустрічався з МФК «Хорів» та добряче прокачав м’язи перед баталіями втішного турніру «Cake Cup №1», поступившись у рахунку супернику 3:6. Третя гра «елітки» закрила питання непередбачуваності та підкорегувала позиції учасників турніру в 1/4-й плей-офф у Суперлізі. Луцьке «Динамо» довгий час трималося у лідируючій групі «регулярки» і навіть довгий час претендувало на медалі найвищого ґатунку. Проте у поєдинку з клубом «Кураж» взяти бодай одне очко «синьо-білим» не вдалося. За відсутності «реєстрового» бомбардира Леоніда Єфремова напад київських тезок виглядав не так ефективно, як раніше. Господарі майданчика були швидше, агресивніше і не вина голкіпера динамівців Дмитра Ройко, що в його воротах побувало три м’ячі. Підсумок дербі 3:2 після завершення всіх матчів звітного туру визначив, що суперникам доведеться тепер ще двічі зустрітися протягом чвертьфінальних двобоїв Абсолютної першості. Отже «Динамо» та «Кураж» провели розвідку боєм і наступної суботи зустрінуться в 1/4-й плей-офф.

В передостанній грі суперліговської «регулярки» зійшлися «Торпедо» та ФК «Любарт». Підопічні Анатолія Мищука лише у дебюті змогли гідно чинити опір «князівській» команді, яка набрала непоганої ходи на фінішному відрізку турнірної дистанції. З середини першого тайму гравці ФК «Любарт» почали забивати голи і зупинятися не збиралися. Впевнена перемога гарантувала підопічним Назара Бугайчка як мінімум «срібні» нагороди та надію на чемпіонство у разі нічийного результату в останньому матчі туру.

І як показали подальші події суботнього вечора така надія була, але хорівська «Надія», не зважаючи на веселу тавтологію, цю надію і вбила майстерними діями свого голкіпера Ігоря Пунди. Ключовим моментом центральної зустрічі титулованих суперників за рахунку 1:1 стала спроба «Вокару» (у разі нічиї або поразки ковельчани однозначно ставали третіми і лише перемога дарувала титул чемпіонів Регулярної першості) вирвати вікторію за рахунок гри з п’ятим польовим. В одному з епізодів Ігор Пунда заволодів м’ячем і зумів через весь майданчик відправити «селект» у сітку. Трохи згодом хорівцям вдалося ще раз підловити суперника на помилці та підсумувати принципове протистояння рахунком 3:1.

Збірна 9-го туру. Суперліга:

Ярмощук Олександр – ЛСТМ

Драголюк Андрій – МФК Хорів

Фібіч Василь – Кураж

Вишневський Сергій – ФК Любарт

Пунда Ігор – Надія

 

Таким чином «Надія» змогла в очному поєдинку здобути один з трьох титулів обласних змагань та отримала в суперники команду «Торпедо», яка вперше спробує свої сили в плей-офф елітного дивізіону і відразу проти найтитулованішого клубу області.

В другій парі претендентів на звання Абсолютного чемпіона Волині турнірна доля звела срібного призера «регулярки» ФК «Любарт» та минулорічного фіналіста турніру «Вотранс». Луцькому дербі додає «перцю» той факт, що на старті сезону 2019/2020 «князі» двічі поступилися «транспортникам» - 3:4 в першому турі Регулярного чемпіонату та 1:3 в 1/8-й Кубку Волині.

«Вокар» - МФК «Хорів». Цьому двобою шарму додає хорівська прописка МФК – кращий подразник для ковельчан, котрі нещодавно в 7-му турі зустрічалися із своїм суперником та перемогли 4:2.

Про учасників четвертої пари плей-офф «Динамо» та «Кураж» ми вже згадували вище. Тому лише нагадаємо, що за підсумками двох поєдинків переможець 1-ї пари зіграє з кращою командою пари №4, а успішні колективи двобоїв в парах 2 та 3 зійдуться у другому півфіналі.

 

Плей-офф 1/4 Суперліга  Перша гра

1 пара: 1 – 8                        Надія – Торпедо

2 пара: 2 – 7                        ФК Любарт – Вотранс

3 пара: 3 – 6                        Вокар – МФК Хорів

4 пара: 4 – 5                        Динамо – Кураж

 

Фініш «регулярки» у Вищій лізі виявився найбільш непередбачуваним. І це не диво, адже саме в другому за силами дивізіоні області кількість сенсацій, пов’язана із рівністю складу учасників, протягом сезону зашкалювала. Навіть в заключному турі на відміну від решти ліг «вишка» свій пасьянс розклала попри всі прогнози фахівців.

Вже у першому поєдинку інтрига навколо учасників «абсолютки» та «Cake Cup №1» закрутилися з новою силою. Тезки античного золотолюбного царя Мідаса у грі з немотивованим ХФК «Фіміам» розписали бойову нічию 3:3, отримавши лише 1 бал, що гарантій для вирішення завдання не давав. Підопічні Юрія Павельчука відправилися на трибуну спостерігати за матчами конкурентів.

А на паркеті СК «Арена Спорт» було на що подивитися. Луцький «Neris-Авангард», котрий на початку сезону був в ар’єргарді турнірної гонки, під завісу «регулярки» набрав ходи і став справжньою грозою авторитетів. В звітному турі «авангардисти» мінімально 3:2 переграли місцевий «Рятівник» та на трибуні склали компанію гравцям «Мідаса» у якості зацікавлених спостерігачів.

Тут і сталася перша сенсація. Луцький «Модерн-Експо» дав справжній бій одному із претендентів на медалі – «Колосу» з Ківерець, та зумів мінімально перемогти 5:4. Вікторія, а з нею і три бали дозволили заводській команді потрапити до омріяної «вісімки» та опанувати 7-му сходинку в турнірній таблиці. Що ж, як і передбачалося, переслідувачі з радістю скористаються помилкою ківерцівської команди, аби в останню мить вскочити на п’єдестал пошани.

Чи то поразка «Колосу» розслабила віце-чемпіона Регулярної першості, чи то «Атлетік» вийшов з більшим бажанням на безкомпромісний бій, але поразку «Теремно Хліб» з рахунком 2:6 більшість фахівців віднесла до антології таємничих випадків.

А в заключному матчі «вишки» дива не сталося. Нововолинський «ТТІ» впевнено 5:1 обіграв другу команду ФК «Любарт» (гравці «Мідаса» полегшено зітхнули), яка гратиме в «Cake Cup №1», та красиво оформив чемпіонство у другій за силами лізі Чемпіонату Волині.

Збірна 9-го туру. Вища ліга:

Ойович Сергій – ХФК Фіміам

Зданевич Михайло – Neris-Авангард

Бортник Максим – Модерн-Експо

Денисюк Тимофій – Атлетік О

Соколян Михайло – ТТІ Нововолинськ

 

У боротьбі за звання Асбсолютного чемпіона Волині у Вищій лізі сезону 2019/2020 зійшлися рівні команди. І навіть в першій парі, де грають «ТТІ» з «Мідасом» легкої прогулянки не передбачається. Протягом останніх турів було зафіксовано чимало результатів, де лише один-два забитих м’ячі вирішували долю поєдинків. А тому про решту пар годі й говорити. Гра все розсудить.

Плей-офф 1/4 Вища ліга. Перша гра

1 пара: 1 – 8                 ТТІ – Мідас

2 пара: 2 – 7                   Теремно Хліб – Модерн-Експо

3 пара: 3 – 6                   Neris-Авангард – ФК Рятівник

4 пара: 4 – 5                   Атлетік О – Колос

 

Як не дивно, але й 9-й тур Перша ліга відпрацювала без сенсацій. Хіба що нічийний підсумок протистояння між «РадиМо» - «Кум і Ко» закінчився бойовою нічиєю 2:2. Та й в центральному поєдинку Регулярного чемпіонату Волині у Першій лізі був зафіксований нічийний результат. Щоправда ставки у зустрічі FC «Respect» – ФК «Топільно» були набагато вище. Для перемоги в першості «поважним» вистачало навіть нічиєї, а топільчани грали лише на перемогу. В дебюті гри Олександр Коровіцкій з Топільно забив гол-красень і подарував надію команді на «золото». Тим більше, що захисними діями гості володіють краще всіх у лізі. Час гри спливав та зростало напруження. Штаб «поважних» був вимушений взяти хвилину на роздуми і випустив в атаку свого голкіпера-«моталу» Євгена Малоголовця. Ціла низка підходів до вирішальної спроби за 2 хвилини до закінчення гри завершилася потужним пострілом Віктора Суща і рахунок зрівнявся. Хлопці з Рожищанського району організували штурм, але рахунок залишився незмінним, що стало причиною отримання FC «Respect» звання переможців Регулярного чемпіонату, а ФК «Топільно» задовільнився титулом віце-чемпіонів Першої ліги.

Збірна 9-го туру. Перша ліга:

Бабюк Дмитро – ФК Мар’янівка

Рудик Олександр – Ікав-2 Млинів

Бадзюк Михайло – МФК РадиМо

Никитюк Андрій – Надія-2

Коровіцький Олександр – ФК Топільно

 

В решті поєдинків фаворити здобули заплановані перемоги та визначили пари учасників плей-офф. Так само, як і претендентів на головний приз у втішному турнірі «Cake Cup №2», куди потрапили луцькі «тепловики» та земляки «Олімпу».

Плей-офф 1/4 Перша ліга.  Перша гра

1 пара: 1 – 8                        FC Respect – ФК Мар’янівка

2 пара: 2 – 7                        ФК Топільно – МФК Гранітбудексклюзив

3 пара: 3 – 6                        Іква-2 – МФК РадиМо

4 пара: 4 – 5                        Надія-2 – ФК КУМіКО

 

Переможним акцентом та рекордом у «регулярці» завершилася турнірна боротьба луцького клубу «Akcent» за золоті нагороди Другої ліги. У фінішному створі Антонюк та Ко здолали місцевий «Kroshu Lutsk» за рахунок єдиного забитого м’яча та оформили титул. Мінімальна поразка залишила команду німецького заводу на п’єдесталі пошани, гарантувавши «крошівцям» бронзові нагороди.

Віце-чемпіоном став клуб «Камаз-Агро», котрий за рахунок 3-х «сухих» голів здолав міцну команду «Joma-Lutsk». Лучани в підсумку посіли 5 місце, а тому в плей-офф зустрінуться з FC «Traders», який розташувався у турнірній таблиці лише на сходинку вище.

Збірна 9-го туру. Друга ліга:

Чайка Володимир – ФК Духче

Мельничук Віталй – West Side

Оляницький Дмитро – FC Traders

Юрчук Олег – Камаз-Агро О

Крот Роман – Akcent

 

До компанії «щасливців» не змогли потрапити «Tatrafan» та «Юність», яким доведеться помірятися силами із представниками Першої ліги в «солодкому» турнірі «Cake Cup №2». Їх суперниками у півфіналах стануть «Олімп» та «Луцьктепло» відповідно.

 

Плей-офф 1/4 Друга ліга.  Перша гра

1 пара: 1 – 8                        Akcent – West Side

2 пара: 2 – 7                        Камаз-Агро О – ФК Духче

3 пара: 3 – 6                        Kroshu Lutsk – Волинь-АТО

4 пара: 4 – 5                        FC Traders – Joma-Lutsk

 

ФК «Арсенал» з Ощіва, Терешківців та Вільхивки – Переможець Регулярного чемпіонату Волині сезону 2019/2020 у Третій лізі. Цей титул «каноніри» отримали в чесній та безкомпромісній боротьбі із конкурентами на почесне звання. В очній зустрічі з луцьким «Приватом» чемпіон бойовим складом обіграв «банкірів» 6:3 та оформив процес де-юре.

Другу позицію в призовому заліку зайняв «Атлетік» з Млинівського району, котрий крупно обіграв аутсайдера ХФК «Фіміам-2» з рахунком 7:1. А клуб «Olam-Kesef Sport» так і не дочекався своїх суперників з команди «Варта переможців», отримавши три залікових бали технічною перемогою, що дозволила «чехам» здобути бронзовий комплект нагород першості.

Збірна 9-го туру. Третя ліга:

Міщук Максим – ФК Дежа

Крисько Олександр – Прип’ять Любешів

Мосійчук Олександр – Olam-Kesef Sport

Ремчук Володимир – Атлетік М

Скопик Олександр – ФК Арсенал

 

Фінішний пасьянс доволі презентабельно сформував чвертьфінальні пари плей-ооф. І в Третій лізі боротьба за Абсолютне чемпіонство гарантовано перетвориться у змістовний трилер з непередбачуваним сюжетом подій. Судіть самі:

Плей-офф 1/4 Третя ліга.  Перша гра

1 пара: 1 – 8                        ФК Арсенал – Волиньобленерго

2 пара: 2 – 7                        Атлетік М – Ротан плюс

3 пара: 3 – 6                        Olam-Kesef Sport – ФК Дежа

4 пара: 4 – 5                        Приват – Прип’ять

 

Завершилася регулярна частина Чемпіонату Волині у Четвертій лізі сезону 2019/2020. Переможний результат підкорився клубу з обласного центру «BusMarket Group». Віце-чемпіоном проголошено FC «Respect-2», котрий на цілу перемогу відстав від лідера. В боротьбі за «бронзу» обидва претенденти FC «Hawest» та ФК «Кадар», маючи по 20 очок з таким балансом і фінішували, синхронно програвши з однаковим рахунком 3:4 командам «BusMarket Group» та ФК «Стир» відповідно.

Збірна 11-го туру. Четверта ліга.

Михальчук Дмитро – ФК Пірванче

Лисюк Михайло – Вілія Коршовець

Бондарук Назар – ФК Стир

Балас Павло – FC Respect-2

Шишка Василь – BusMarket Group

Літвінцов Андрій – ФК Фенікс ДПЗ

 

Прикрасою заключного туру «регулярки» став поєдинок за останню вакансію до плей-офф, в якому зійшлися ФК «Фенікс ДПЗ» та «Покров». В звітному турі «священникам» в поєдинку із прямим конкурентом було достатньо і нічиєї, але команди зіграли у відкритий футзал і «фенікси з ДПЗ» змогли вскочити в останній вагон потягу з восьми претендентів-«абсолютчиків».

 

Плей-офф 1/4 Четверта ліга.  Перша гра

1 пара: 1 – 8                        BusMarket Group – ФК Фенікс ДПЗ

2 пара: 2 – 7                        FC Respect-2 – ФК Стир

3 пара: 3 – 6                        FC Hawest – ФК Пірванче

4 пара: 4 – 5                        FC KaDar – Вілія К

 

Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23 за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, виходить на завершальну стадію. Одні команди уже фінішували і розпочали боротьбу за медалі, інші фінішують уже на цих вихідних, а дехто відпочиває через карантин.

 

Детальніше - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=203#tables

 

U-7 (2013-2014 р. н.)

Наймолодші футзалісти уже цього вікенду можуть окреслити претендентів на чемпіонство. У вищій лізі до Луцька завітає Івано-Франківський «Ураган13» і зіграє два спарених тура проти «Мідаса» та «Олімпії». У регулярці ураганівці пропустили обидва колективи поперед себе, а як буде у боротьбі за медалі покаже вікенд.

У Перші лізі свій матч проведуть переслідувачі «Лаккі Тім» – «Любарт» та «Олімпія-2».

 

U-9 (2011-2012 р. н.)

Ця вікова категорія минулого тижня повністю розставила всі крапки над і«» хто, і де гратиме. Несподіванок не сталося і всі претенденти на прогнозовані позиції так і фінішували. А вже цього тижня у боротьбу за медалі Першої ліги вступають команди «Іква» Млинів, ДФК «Штурм» Колки, «Сойне» Прилісне Маневицький район та «Лаккі Тім».

Збірна 11-го туру. U-9:

Гученко Данеїл – Олімпія-2

 

U-11 (2009-2010 р. н.)

Гравці 2010-2009 років народження цього тижня мають кілька нерозв’язаних справ:

1. Чи зможе «Любарт10» потрапити у першу п’ятірку?

2. Чи зуміє «Любарт-2» втриматися у верхній п’ятірці:

3. Чи зуміє АСК «Забороль» завоювати омріяну путівку?

Ну і перші матчі за медалі Вищої та Першої ліг також мають хорошу інтригу…

Збірна 11-го туру. U-13:

Чижук Артем – Вотранс08-2

Степанов Артем – Атлетік Цумань

Кінах Станіслав – Любарт

Книш Денис – Вотранс08

Неділенько Максим – Олімпія

Шклярук Станіслав – Мідас07

Поліщук Богдан – Олімпія-2

Скороход Денис – Волинь10-2

РуденкоБогдан – Волинь10

 

U-13 (2007-2008 р. н.)

Вікова категорія 2007-2008 років народження також вирішує багато ключових завдань:

Хто завоює право виступати у Вищій лізі – АСК «Забороль» чи ДЮСШ Рожище?

І не менш цікави питання у групі «В» - хто стане володарем єдиної путівки до Вишки: хлопці із «Олімпії» чи дівчата із ЖФК «Легіон»?

А ДЮСШ «Respect» Маневичі взагалі першими вступають у боротьбу за призові місця. Чи зможуть їм завадити «Вотранс08», «Любарт» та «Мідас07»?

Збірна 11-го туру. U-13:

Чижук Артем – Вотранс08-2

Степанов Артем – Атлетік Цумань

Кінах Станіслав – Любарт

Книш Денис – Вотранс08

Неділенько Максим – Олімпія

Шклярук Станіслав – Мідас07

Поліщук Богдан – Олімпія-2

Скороход Денис – Волинь10-2

РуденкоБогдан – Волинь10

 

U-15 (2005-2006 р. н.)

Найстарша вікова категорія через карантин страждає найбільше, але ДФК «Штурм» Колки має чудову нагоду або наблизитися до лідерів або віддалитися…

 

Календар 8-9 Лютого

8 лютого (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

 

¼ І гра. Перша ліга. Плей-офф

13.30                 Іква-2 – МФК РадиМо

14.30                 ФК Топільно – МФК Гранітбудексклюзив

15.30                 Надія-2 – ФК КУМіКО

16.30                 FC Respect – ФК Мар’янівка

¼ І гра. Суперліга. Плей-офф

17.30                 Вокар – МФК Хорів

18.30                 Динамо – Кураж

19.30                 ФК Любарт – Вотранс

20.30                 Надія – Торпедо

 

МАЙДАНЧИК №1

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                 U-11         АСК Забороль – Форвард

10.40                 U-13         ФК Піддубці – АСК Забороль

11.20                 U-11         АСК Забороль – Любарт-2

12.00                 U-13         Форвард – ФК Піддубці

12.40                 U-11         Мідас – Олімпія

13.20                 U-11         Адреналін – Любарт-2

14.00                 U-11         Форвард – Олімпія

14.40                 U-11         Адреналін – Мідас

15.20                 U-13         Вотранс08 – Маневичі

16.00                 U-11         Любарт10 – Олімпія-2

16.40                 U-11          Любарт – ФК Гірка Полонка

17.20                 U-13         Маневичі – Любарт

18.00                 U-7           Олімпія – Ураган13

18.40                 U-13         Маневичі – Мідас07

19.20                 U-7           Мідас – Ураган13

 

 

9 лютого (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

 ¼ І гра. Друга ліга. Плей-офф

12.30                 Камаз-Агро О – ФК Духче

13.30                  Akcent – West Side

14.30                 Kroshu Lutsk – Волинь-АТО

15.30                 FC Traders – Joma-Lutsk

¼ І гра. Вища ліга. Плей-офф

16.30                 ТТІ – Мідас

17.30                 Теремно Хліб – Модерн-Експо

18.30                 Neris-Авангард – ФК Рятівник

19.30                 Атлетік О – Колос

 

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

¼ І гра. Четверта ліга. Плей-офф

11.30                 FC KaDar – Вілія К

12.30                 FC Hawest – ФК Пірванче

13.30                 FC Respect-2 – ФК Стир

14.30                 BusMarket Group – ФК Фенікс ДПЗ

¼ І гра. Третя ліга. Плей-офф

15.30                 ФК Арсенал – Волиньобленерго

16.30                 Приват – Прип’ять

17.30                 Olam-Kesef Sport – ФК Дежа

18.30                 Атлетік М – Ротан плюс

¼ фіналу. Cake Cup 3. Плей-офф

19.30                 Теремно Хліб-2 – Клевер Сторс

20.30                 Луцьк-Центр – Покров

 

МАЙДАНЧИК №1

12-й тур. Дитяча футзальна ліга Луцька Сім23

10.00                 U-13         Рожище – Форвард

10.40                 U-7           Ураган13 – Мідас

11.20                 U-13         Вотранс – Рожище

12.00                 U-7           Ураган13 – Олімпія

12.40                 U-9           Лаккі Тім11 – ЖФК Легіон

13.20                 U-13         Легіон – Олімпія

14.00                 U-7           Олімпія-2 – Любарт

14.40                 U-13         Адреналін – Олімпія

15.20                 U-9           Іква – ДФК Штурм

16.00                 U-11         Іква – Волинь10

16.40                 U-9           Іква – Сойне

17.20                 U-11         Волинь10-2 – Іква

18.00                 U-9           Сойне – ДФК Штурм

18.40                 U-11         ДФК Штурм – ДФК Штурм-2

19.20                 U-15         Любарт-2 – ДФК Штурм