Літній кубок Волині 2020 Swift&Zeman знайшов своїх володарів

Літній кубок Волині 2020 Swift&Zeman потужно відгримів та став історією. Коротко про головне:


команди скучили за змаганнями і насолоджувалися грою по повній;


футзал живий, здоровий і конкурентний - на майданчику тривала досить цікава гра, як для літнього періоду;


ФК Любарт - Уже двічі виборов Літній Кубок Волині - у 2019 та 2020 роках;


молоді гравці ФК Любарт зуміли вибороти бронзу у дорослого колективу в дебютному турнір. Респект Олександру Лисенку;


якщо не брати до уваги груповий етап, то у всіх фіналах перемогли суперники вище за класом;


команда Третьої ліги з Любешова двічі дала хороший бій Абсолютному чемпіону Суперліги;


звання зимового чемпіона чи навіть попереднього турніру, не завжди гарантує місце у верхах. "Провал" Чемпіонів Першої, Третьої та Четвертої ліги цьому підтвердження.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

РадиМО – виробник найкращої молочної продукції у Західній Україні. І це саме те, що потрібно спортсменам для міцного здоров’я!

Луцький квас – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

Піцерія Solo – це велика дружня сім’я, що приваблює затишком, гарним обслуговуванням та смачними стравами, приготовленими з любов’ю та якісних продуктів. 

Yarych – це поєднання сучасної технології та якісної продукції. Печиво та крекери визнані найкращими не тільки в Україні, але і за кордоном.

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=234 i http://amfv.com.ua/matches/?chemp=235

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

Коротко одним реченням:


Кращий бомбардир Літнього кубку Волині 2020 Swift&Zeman - Роман Крот / Мідас Луцьк (7 голів)


Кращий голкіпер Літнього кубку Волині 2020 Swift&Zeman - Дмитро Роюк / Динамо Луцьк


Кращий гравець Літнього кубку Волині 2020 Swift&Zeman - Сергій Кух / Прип'ять Любешів


MVP Літнього кубку Волині 2020 Swift&Zeman - Олександр Лисенко / ФК Любарт Луцьк


Літній кубок Волині 2020


1. ФК Любарт - стабільність Літнього кубку Волині 2020 Swift&Zeman. Команда перемогла у кожному з матчів, місцями було важко, але зіграність, хороша фізична підготовка далавася в знаки на фоні інших команд.
2. Прип'ять Любешів - смілива команда Івана Токарчука котра не побоялася приїхати та кинути виклик зіграним футзалістам. Двічі за турнір довелося перестріти Абсолютних чемпіонів Волині і навіть були шанси на перемогу.
3. Neris-Авангард - ще один сміливий колектив, котрий не побоявся зайти у зал літом. Самовіддача та любов до футзалу у зелено-жовтих не займати - програючи по ходу 0:2 таки перестріляли респектівців 7:6. Однак маємо і парадокс - жодної поразки і лише бронза. Пенальті треба таки навчитися бити.
4. Динамо - а що динамо біжить? Клуб суперліги молодці - бігають у футбол, не забувають і про футзал. Однак, саме концентрації та футзальних навиків не вистачило у обох матчах плей-офф.


Літній кубок Волині 2020 Swift

1. FC Respect - явно налаштовувався на головний кубок... Але груповий етап був, мабуть найжахливішим за історію команди. Лише дякуючи ФК Любарт за останній матч суботи, команда потрапила у Літній кубок Волині 2020 Swift. Не без проблем, але перемогу святкували.
2. Олімп - можна навіть сказати, що несподівано, але олімпійці потроху набирають собі бали. Дійшли до фіналу Літнього кубку Волині 2020 Swift, але скочити вище голови не вдалося - лише срібло. У Валерія Івахненка ще багато роботи над грою, комплектацією складу, але плідна робота уже дає плоди. Тому працювати, працюватиі ще раз працювати.
3. МФК РадиМо - команда настрою... Коли виграють то вже куражаться по повній, але коли гра скаладється не за їхнім планом - можуть бути проблеми. Ще трохт треба попрацювати, щоб на рівних боротися не лише епізодично, а на постійній основі. Хоча команда росте.
4. ХФК Фіміам - обєднання двох команд, підтримка хорошого настрою та ігрових кондицій... саме таке завдання було у Олександар Терещука завдання виконали. А от результат вислизнув. Тому з осені тренерський штаб готуватиме гравців серйозно! Сезон не за горами.

Літній кубок Волині 2020 Zeman


1. Мідас - Літній кубок Волині 2020 Zeman це явно не ті амбіції для команди Вищої ліги... І не виграти цей квартет, було б геть кепсько. Юрій Павельчук отримав багато матеріалу для аналізу, реульати побачимо згодом.
2. Атлетік Млинівський р-н - хлопці молодці, що змогли зібратися після карантину. Чотиримісячний "простой" дався в знаки Абсолютному чемпіону Третьої ліги, але все ще по переду.
3. ФК Любарт Junior - молоді вихованці Олександра Лисенка 2006-2003 років народження роблять лише перші кроки у дорослому футзалі. Плавний перехід із юнаків у дорослі змагання, мабуть, таким чином найкращий варінат із можливих. У хлопців уже працює голова тому варто лише розвивати навики та стукатися у дорослий склад.
4. BusMarket Group - відверто не повезло Регулярному чемпіону Четвертої ліги: хтось травмувався, хтось ще відбував дисквал за бійку із ФК Пірванче, а хтось не зміг прийти через великий футбол чи інші проблеми. Та і відсутність організованого тренувального процесу також дається в знаки! Проте ті хто був, молодці - бились (в хорошому сенсі слова), старались, боролись та "вмирали" за команду - однак фізичні кондиції суперників були кращі.

1. Олімп – Динамо


Гру першого туру Літнього кубка Волині 2020 розпочали першолігова команда регулярного чемпіонату «Олімп» та суперліговики «Динамо». З огляду на те, що клас команд значно відрізнявся, гру у свої руки взяли динамівці, та до 4 хв на табло світили нулі. Але, як згодом виявилося, рахунок у матчі вдалось відкрити кращому гравцю у цій грі Леоніду Єфремову – сталось це наприкінці 4 хв. Доречно зазначити, що Леонід у грі відзначився ще двічі – 17 хв та 29 хв. До честті «Олімпу» можна віднести той факт, що за хвилину після першого голу у власні ворота Костянтину Яценку уже на 5 хв вдалось відновити рівновагу. Та перший тайм все ж за «Динамо» - на 7 хв відзначився Богдан Турчик.
Другий тайм повністю за «Динамо». Голи на рахунку Андрія Бойко 19 хв, 26 хв, Артема Гнасюка 21 хв, Богдана Понагайби 22 хв і уже раніше згаданих Богдана Турчика і Леоніда Єфремова встановлюють остаточний рахунок на користь «Динамо».

2. Бусмаркет – Фіміам


У другому матчі Літнього кубка Волині зустрічались чемпіон четвертої ліги «Бусмаркет» та вищоліговий «Фіміам». На перший погляд ніщо не передбачало складнощів для ХФК «Фіміама» легко розібратися із своїм суперником після першого тайму 2:0 на їхню користь. Голи на рахунку Олександра Потурая та Олександра Терещука. Та у другому таймі гра дещо вирівнялась, і на 24 хв на табло уже нічийний рахунок 2:2 – за «Бусмаркет» відзначились Василь Бецко та Владислав Савчук. Та більш досвідчені гравці «Фіміама» довели гру до її логічного завершення. На цій же 24 хв Андрій Вашкевич встановив остаточний рахунок 3:2 на користь своєї команди.

3. Динамо – Бусмаркет


Третій матч Літнього кубка знову фіксує на футзальному майданчику дві різнопланових команди, де «Динамо» екзаменувало чемпіона 4 ліги. Гра проходить за певної переваги «Динамо», і перший тайм завершується з рахунком 3:1 на їх користь. За «Динамо» відзначились двічі Володимир Журибіда та гол-красень у виконанні Леоніда Єфремова. Гол у відповідь на рахунку Василя Бецко.
З рахунком 6:0 завершився другий тайм на користь «Динамо». Голи в активі Богдана Понагайби, Андрія Бойка, Богдана Турчика двічі, Леоніда Єфремова також двічі встановлюють остаточний рахунок 9:1 на користь «Динамо».

4. Фіміам – Олімп


Досить непоступливим у звітному турі для команди «Фіміам» виявився першоліговий «Олімп». Гра відбувалась у середньому темпі у досить безкомпромісній боротьбі. І саме «Олімпу» на 8 хв вдалось відкрити рахунок у матчі – відзначився Олег Мартин. Та ще до перерви на 14 хв Андрію Ойовичу вдалось відновити рівновагу, і на відпочинок команди йдуть за нічийного рахунку 1:1.
Другий тайм на майданчику більш активною виглядала команда «Фіміам», та вдала гра воротаря «Олімпа» Руслана Корпоша не дозволила бодай ще один раз розписатись у його воротах. Гра так і завершилась нічийним рахунком 1:1.

5. Бусмаркет – Олімп


Після вдалої гри з вищоліговим «Фіміамом» напруженою та непростою виявилась гра для «Олімпа» з четвертоліговим «Бусмаркетом». Лише на початку другого тайму на 18 хв Михайлу Семенюку вдається відкрити рахунок на користь «Олімпа». Ще два небезпечні удари у виконанні нападників з «Олімпа» запам’ятались на 23 хв та 24 хв, де у першому випадку м’яч потрапляє у поперечину, а згодом, торкнувшись штанги, залишив межі майданчика за лінією воріт.
Гра підходила до кінця і, здавалось, так і закінчиться з рахунком 2:0 на користь «Олімпа», та одна з небагатьох атак «Бусмаркета» завершилась на 29 хв взяттям воріт – відзначився Володимир Крупнік. Отже мінімальна перемога «Олімпа» з рахунком 2:1 із менш іменитим суперником залишає надію на подальшу боротьбу за літній кубок Волині 2020 року.

6. Динамо – Фіміам


Не була легкою прогулянкою у здобутті трьох чергових очок для команди «Динамо» у грі з «Фіміамом». І хоч на футзальному майданчику дещо домінувало «Динамо», перший тайм завершився з мінімальною перевагою на їх користь, на 12 хв відзначився Андрій Бойко. Ще більш нервозним для «Динамо» виявився другий тайм. Уже на 22 хв рахунок стає нічийним, гол на рахунку Сергія Ойовича. Згодом Володимир Журибіда на 25 хв знову виводить свою команду вперед, та під завісу матчу на 29 хв Олександр Потурай зрівнює рахунок у матчі. І все ж статус суперлігової команди не дозволяв зіграти у нічию із середняком регулярної «вишки», про що на останній хвилині засвідчив гол Богдана Понагайби, який встановив остаточний рахунок 3:2 на користь «Динамо».

7. Радимо – Респект


У сьомому матчі Літнього кубка Волині з футзалу зустрілись дві першолігових команди минулорічної регулярки. Та незважаючи на це, що команда «Респект» виграла усі чемпіонські титули серед першолігових команд, у цій грі команда «Радимо» цього ігрового дня на майданчику почувалась досить впевнено. Більше того гол Антона Качини на 13 хв заставив ще більше нервувати гравців «Респекта», які і до цього помилялись, про що говорить незабитий 10-метровий удар у виконанні Олександра Миронюка на 12 хв. У другому таймі малюнок гри не змінився. А під завісу матчу для того, щоб врятувати гру, «Респект» вдається до гри з п’ятьма польовими гравцями. Та у такій ситуації фортуна була на боці «Радимо». Двічі у пусті ворота на 28 хв та 30 хв відзначився Максим Ядловський. Перемога «Радимо» з рахунком 3:0.

8. Любарт Джуніорс – Неріс-Авангард


Досить досвідчені бронзові призери «вишки» регулярного чемпіонату у восьмому турі екзаменували юних футзалістів «Любарта». 6 хв, 8 хв, 9 хв, 10 хв та 13 хв у першому таймі довели про беззаперечну перевагу фаворита. Відзначились відповідно Дмитро Дігалевич, Олександр Міх, Богдан Гринчук двічі та Володимир Третяк. Дещо змінилась гра у другому таймі. Досвідчений «Неріс» дав змогу відпочити гравцям основного складу, і гра практично вирівнялась, юні футзалісти «Любарта» більше атакують і, більше того, їхні атаки завершуються взяттям воріт. Голи у виконанні Дмитра Жовнірука та Олександра Барболіна встановлюють остаточний рахунок у матчі 5:2 на користь «Неріса».

9. Респект – Любарт Джуніорс


До 5 хв гра різних за класом команд проходила у обопільних атаках. Більше того, менш досвідчений «Любарт» саме на 5 хв відкриває рахунок у матчі – робить це Давид Семенович. І лише під завісу першого тайму на 15 хв Олександру Семенюку вдається вирівняти рахунок 1:1 – саме так завершується перший тайм. У другому таймі досвідченіші гравці «Респекта» довели гру до її логічного завершення. 16 хв, 19 хв та 26 хв встановлюють остаточний рахунок у матчі 4:1 на користь «Респекта» - відзначились Михайло Запорожець, Олександр Миронюк та Андрій Ковальчук.

10. Неріс – Радимо


Десятий матч Літнього кубка Волині 2020 року звів між собою вищоліговий «Неріс» та першолігову команду «Радимо». Як і передбачалось, початок був за «Нерісом». 4 хв матчу і за «Неріс» відзначається Володимир Третяк. Його команда окрилена успіхом продовжує атакути і заставляє помилитися Максима Ядловського, який переправляє м’яч у влачні ворота. Після чого «Неріс» дещо втратив пильність над суперником, який на 8 хв та 10 хв відновлює рахунок у матчі, який фіксує нічию після першого тайму 2:2.
Початок другого тайму знову за «Радимо», на 17 хв відзначається Антон Качина. Гра проходить за обопільних атак, а 28 хв виявилась досить щасливою для «Неріса», де двічі відзначились Володимир Третяк та Дмитро Дігалевич. І незважаючи на те, що команда «Радимо» останню хвилину проводить в атаках, рахунок залишається незмінним 4:3 на користь «Неріса».

11. Любарт Джуніорс – Радимо


З кожною грою юні вихованці Олександра Лисенка почуваються на майданчику більш впевнено. Та все ж досвід більш іменитих суперників дається взнаки. Так і у цьому матчі «Любарт» до 4 хв достойно захищався і навіть подекуди контратакував, аж поки удар Максима Ядловського став невідпорним для воротаря «Любарта» - 1:0 повела команда «Радимо». Достойний опір молодого «Любарта» у першому таймі ще лише один раз дав збій, на 6 хв за «Радимо» відзначився Володимир Чайка.
Ще чотири голи двічі у виконанні Максима Герасимчука, Івана Бандури та Максима Ядловського у другому таймі за команду «Радимо» та автогол того ж Максима Герасимчука роблять остаточний рахунок 6:1 на користь «Радимо».

12. Респект – Неріс-Авангард


Цікавою та безкомпромісною боротьбою виявилась гра першолігового чемпіона та вищолігового бронзового призера регулярки. Уже на 3 хв два голи у виконанні Ігоря Савича та Богдана Зінгеля виводять «Респект» вперед. 6 хв та 8 хв за «Нерісом» - голи на рахунку Олександра Міха та Богдана Гринчука, і на табло нічия 2:2. Та все ж перший тайм за «Респектом» - поперемінно забивали Олександр Миронюк («Респект»), Дмитро Дігалевич («Неріс») та Ігор Савич («Респект»). Перший тайм 4:3.
Парад голів побачили команди і у другому таймі. Відкритий футзал показали обидві команди. За «Респект» відзначились Богдан Зінгель та Євген Малогловець. Удвічі більше у другому таймі забивала команда «Неріс». Голи на рахунку Олександра Міха, Богдана Гринчука, Олександра Кунакова та Володимира Третяка. Отже підсумковий рахунок 7:6 на користь «Неріса».

13. Атлетік – Любарт


Досить впевнено гру розпочали футзалісти «Любарта». Завдяки ударам Олександра Лисенка на 3 хв, Володимира Баденчука на 5 хв «Любарт» уже попереду 2:0. Такий перебіг подій був зовсім не дивиною, адже на майданчику зустрічались суперлігова та команда третьої ліги минулого регулярного чемпіонату Волині з футзалу. Ще до перерви «Любарт» збільшив свою перевагу до 6:0 завдяки голам Максима Матвійчука, Владислава Сизика та двічі Володимира Баденчука.
Домінує на футзальному майданчику «Любарт» і у другому таймі. Голи на рахунку Володимира Баденчука (двічі), Олександра Шитова та Артема Назарчука роблять рахунок 10:0 на користь «Любарта». Слід зазначити, що в даному матчі Володимир Баденчук відзначився п’ятьма голами і явно претендує на звання кращого бомбардира турніру.

14. Прип’ять – Мідас


З перших хвилин контроль над м’ячем здебільшого утримує «Прип’ять», незважаючи на те, що проти них на футзальному майданчику грає вищолігова команда регулярки, до слова «Прип’ять» представник третьої ліги. Та перший гол на 4 хв забиває «Мідас» - відзначився Віталій Пшонік. Ще через чотири хвилини на табло знову нічия – гол за «Прип’ять» на рахунку Сергія Литвинчука. До завершення першого тайму залишалась доля однієї секунди, як після вкидання м’яча від воріт «Прип’яті» Олег Шерейко дотиком голови переправляє м’яч у сітку суперника. Гол у роздягальню, і рахунок 2:1 на користь «Прип’яті». На другий тайм «Мідас» виходить більш зібрано і територіальна перевага уже на їх боці. Та незважаючи на таку перевагу, рахунок у матчі вдалось змінити команді «Прип’ять» за 14 секунд до його завершення. М’яч у пусті ворота направляє Богдан Солов’янчик. 3:1 перемога «Прип’яті».

15. Любарт – Прип’ять


Непоступлива «Прип’ять» підібрала замок до своїх воріт і лише на 9 хв Владислав Сизик, знайшовши «ключик», відкриває рахунок у матчі на користь «Любарта». Перший тайм міг би так і завершитись, та ефективний, влучний удар Владислава Сизика, і на табло за 19 секунд до завершення першої половини 2:0 на користь «Любарта». До перерви рахунок не змінився.
Швидкий та силовий футзал команди показують і у другому таймі. Та після наполегливих атак здебільшого гравцями «Любарта» м’яч лише один раз опиняється у сітці воріт саме лучан – за «Прип’ять» на 18 хв відзначився Олег Шерейко. Мінімальна перевага «Любарта» 2:1.

16. Мідас – Атлетік


Не надто швидкий та видовищний футзал показують команди на початку першого тайму. Обидві команди атакують сумбурно та безрезультатно. Саме за таких обставин лише на 5 хв «Атлетік» відкриває рахунок – відзначається Сергій Цимбалюк. Ще через три хвилини Павло Старушкевич робить рахунок 2:0 на користь своєї команди. Перший тайм так і завершився з рахунком 2:0, попереду «Атлетік».
Другий тайм «Мідас» активізується та атакує раз по раз. Та м’яч вперто оминає ворота «Атлетіка» або ж потрапляє у штангу чи поперечину, і лише на 20 хв Віталію Пшоніку вдається скоротити рахунок до мінімуму. Проходить ще п’ять хвилин і попереду уже команда «Мідас» - відзначаються Роман Крот та Андрій Чабан. А згодом на 27 хв гол у виконанні Олексія Баранова, і рахунок уже 4:2 на користь «Мідаса». А за 10 секунд до завершення матчу Роман Крот встановлює остаточний рахунок 5:2 на користь своєї команди.

17. Прип’ять – Атлетік


Перші небезпечні атаки на початку матчу за «Прип’яттю». А гол на 4 хв опиняється у їх воротах – відзначився Володимир Євтухов. «Прип’ять» продовжує атакувати, і на 8 хв зусиллями Віктора Литвинчука та Богдана Солов’янчика команда з Любешова уже попереду 2:1. Двічі на 10 хв за «Прип'ять» відзначається Іван Токарчук і хет-трик Віктора Литвинчука фіксує на табло рахунок першого тайму 6:1 на користь «Прип’ять». У другому таймі гравці з Любешова продовжують домінувати. Голи знову опиняються у воротах суперника – 20 хв забиває Олександр Крисько, 25 хв гол в активі Костянтина Барановича, який і встановлює остаточний рахунок 8:1 на користь «Прип’яті».

18. Любарт – Мідас


Швидкісна, безкомпромісна боротьба із незначною перевагою «Любарта» у першому таймі завершилась нульовою нічиєю. Слід зазначити, що на останній хвилині тайму лише ціною жовтої картки Ігорю Заболотному вдалось ліквідувати небезпечний вихід один на один нападника «Мідаса» з воротарем його команди. Заслужений гірчичник, який має своє виправдання.
Другий тайм картинки гри не змінює. «Любарт» більше атакує, «Мідас» контратакує. Та на 21 хв змінюється рахунок у матчі, за «Любарт» відзначається Володимир Баденчук. Йде 23 хв матчу, і Максим Матвійчук збільшує рахунок до 2:0 на користь своєї команди, який до завершення гри так і не змінився. 2:0 – перемога «Любарта».

19. Бусмаркет – Атлетік


Без особливої розвідки грають обидві команди з перших хвилин матчу, демонструючи відкритий футзал. Більш наполегливо атакує «Атлетік». Саме йому завдяки Володимиру Колеснику на 5 хв вдається відкрити рахунок у матчі. Після пропущеного гола «Бусмаркет» ще більше розкривається, що дає змогу «Атлетіку» атакувати ще більш гостро. Та закріпити свій успіх Олегу Сидорчуку вдається лише на початку 15 хв. На перерву команди йдуть за рахунку 2:0 на користь «Атлетіка».
Другий тайм команди розпочинають більш обережно, приділяючи більше уваги захисту власних воріт. За такої гри у середині тайму знову більше таланить «Атлетіку» - на 20 хв та 22 хв почергово відзначаються Назарій Губич та Роман Зух. До завершення матчу рахунок гри змінився лише один раз. Автогол у виконанні Дмитра Хавця встановлює остаточний результат матчу 5:0 на користь «Атлетіка», який і проходить до фіналу, а «Бусмаркет» очікує свого суперника у грі за 3-є місце.

20. Любарт Джуніорс – Мідас


Початок гри за командою «Мідас», впевнений контроль над м’ячем та більш гострі та наполегливі атаки. «Любарт» подекуди гостро контратакує. До честі юних футзалістів з «Любарта» насуху відзахищатись їм вдається аж до 15 хв, на якій їхній захист дав збій аж двічі, дозволивши записати до свого активу забиті голи у виконанні Владислава Гуца та Андрія Чабана.
Щойно розпочинається другий тайм, як Роман Крот робить рахунок уже 3:0 на користь своєї команди, а заодно і вагому заявку на вихід до фіналу. Автогол Максима Новосада на 19 хв ще більше погіршує становище «Любарта» на перемогу у даному матчі. До завершення гри «Мідас» відзначився ще тричі. Голи Дмитра Мельника, Владислава Гуца та Романа Крота роблять рахунок 7:0, і «Мідас» у фіналі зустрінеться з «Атлетіком». «Любарт Джуніорс» за 3-є місце зіграє з «Бусмаркетом».

21. Фіміам – Олімп


Обережна гра обох команд у захисті з перших хвилин матчу не дозволяє своєму супернику створювати небезпечні моменти біля своїх воріт. Щасливою у першому таймі для команди «Олімп» стає 13 хв, де зусиллями Олега Мартина саме «Олімп» схиляє шальки терезів на свою користь. На перерву команди йдуть за рахунку 1:0 на користь «Олімпа». З перших хвилин другого тайму «Фіміам» форсує події і «Олімпу» у захисті досить нелегко. Та організувавши декілька небезпечних контр випадів з боку «Олімпа», гра знову вирівнялась. І все ж наполегливість «Фіміама» на 21 хв приносить для себе позитивний результат – Олександр Нагорний зрівнює рахунок у матчі. Гол Костянтина Яценко на 24 хв знову виводить «Олімп» вперед. А на 26 хв Руслан Гоза ще більше закріплює перевагу «Олімпа», і рахунок уже 3:1 на їх користь. До завершення гри рахунок не змінився. «Олімп» у фіналі, «Фіміам» зіграє за 3-є місце.

22. Радимо – Респект


Швидкий безкомпромісний футзал, але без забитих голів обидві команди демонстрували аж до 8 хв. Саме тоді відзначився Андрій Ковальчук і вивів свою команду вперед. До завершення тайму рахунок залишається незмінним – 1:0 на користь «Респекта». Другий тайм проходив не менш видовищно та цікаво. Різнопланово комбінуючи, обидві команди шукали успіх біля чужих воріт. Першими такого успіху могли досягти футзалісти «Радимо», де після чергової комбінації на 23 хв у пусті ворота не влучає Артур Яручик, і рахунок на цю хвилину залишається незмінним. Але як завжди буває, не забиваєш ти, забивають тобі - на 25 хв у воротах «Радимо» розписується Ігор Савич, і рахунок уже 2:0 на користь «Респекта». А за п’ять хвилин до завершення матчу по такій грі це вагома заявка на вихід у фінал турніру. Кінцівка матчу проходила дещо сумбурно, та за 29 секунд до завершення матчу Костянтину Добровольському вдалось лише скоротити рахунок у матчі. За 3-є місце грають «Фіміам» - «Радимо», у фіналі грають «Олімп» - «Респект».

23. Динамо – Любарт


Долею жеребу у першому півфіналі Літнього кубка Волині зустрілись дві самих титулованих команди турніру, адже саме «Динамо» та «Любарт» представляли футзальну «Волинь» у суперлізі минулого сезону. Швидкий гол Владислава Сизика уже на 2 хввиводить команду «Любарт» вперед. Змістовний та цікавий футзал команди демонструють, в подальшому раз по раз комбінуючи, завдають ударів по воротах суперників. Але до завершення тайму рахунок залишається незмінним. З перших хвилин другого тайму «Динамо» атакує більш активно та небезпечно – їх удари по воротах вдало ліквідовує воротар «Любарта». Відчайдушні спроби «Динамо» зрівняти рахунок увінчались успіхом на 26 хв – відзначився Ростислав Макєєнко. До завершення гри залишалось трохи більше двох хвилин, і після розіграшу штрафного удару Максим Матвійчук знову виводить «Любарт» вперед. Часу бодай зрівняти рахунок та перевести гру для пробиття післяматчевих пенальті у «Динамо» не вистачило. «Любарт» у фіналі, «Динамо» очікує суперника у грі за 3-є місце.

24. Неріс – Прип'ять


На відміну від першої другу півфінальну гру Літнього кубка Волині команди розпочали у невисокому темпі. Першими у грі відзначились футзалісти з Любешова – рахунок на 5 хв відкриває Костянтин Баранович. Більше до завершення першого тайму моментів змінити рахунок у грі не було у жодної з команд. Винятком став епізод за 36 секунд до його кінця, де Андрій Кодлубай стрімко промчав лівим флангом та завдав невідпорного удару у дальній кут воріт суперника. Нічия 1:1, і команди йдуть на перерву. Другий тайм проходить трішки веселіше. Команди активніше рухаються з м’ячем, намагаються організувати швидкі атаки. Темп починає нарощувати «Прип’ять». Для його збиття «Неріс» на 20 хв бере тайм-аут. Кінцівка другого тайму запам’яталась лише винесенням попередження арбітрами матчу Богдану Гринчуку та Костянтину Барановичу за неспортивну поведінку. Тож нічия 1:1 і серія післяматчевих пенальті. Фортуна післяматчевих пенальті на боці «Прип’яті»: відзначились Олег Шерейко та Володимир Крисько. У «Неріса» двічі схибили Олександр Міх та Вадим Носалюк. «Прип’ять» у фіналі, «Неріс» зіграє за 3-є місце з «Динамо».

25. Бусмаркет – Любарт Джуніорс


Набравшись досвіду з більш досвідченими гравцями у попередніх іграх, юні футзалісти «Любарта» гру з «Бусмаркетом» розпочинають досить впевнено, і уже на 3 хв Роман Гончарук відкриває рахунок у матчі. До восьмої хвилини гра рівна, і Дмитро Хавець користується помилкою захисту «Любарта» та зрівнює рахунок у матчі. Після чого гравці «Любарта» знову перехопили ініціативу та провели дві комбінованих атаки на 12 хв та 13 хв, які завершились голами – відзначились Роман Гончарук та Жмитро Жовнірук. До 21 хв команди мляво атакують, і в одній з таких атак Давид Семенович збільшує рахунок у матчі до 4:1, тим самим покращує шанс на перемогу та здобуття бронзових медалей Літнього кубка Волині Земан. Не втрачаючи надію на бронзу, на 27 хв «Бусмаркет» дещо скорочує рахунок у матчі – дубль на рахунку Дмитра Хавця. Підсумок у матчі за бронзу на 29 хв поставив Назар Павловій, де рахунок стає 5:2 на користь «Любарта».

26. Фіміам – Радимо


Спокійна та розсудлива гра обох команд, де м’яч розігрується до вірного, на перших порах не завдає клопотів жодному з воротарів. Такий темп дещо розслабив воротаря «Фіміаму», практично після першого удару по його воротах м’яч затріпотів у сітці. Гол на 9 хвилині на рахунку Володимира Чайки. Гра наближалась до завершення першого тайму, залишалось 20 секунд, коли Сергій Ойович видряпав м’яч у карному майданчику суперника та направив його у сітку воріт, тим самим зрівнявши рахунок. Початок другого тайму знову за «Радимо». На 18 хв Володимир Чайка оформлює дубль. 21 хв знову за «Радимо» - гол Антона Качини робить рахунок 1:3. Відмінну комбінацію футзалісти «Радимо» проводять на 27 хв, яка завершується голом Артура Яручика, і рахунок стає 1:4 на користь «Радимо». Саме ця команда стає бронзовим призером Літнього кубка Волині Swift. А крапку у матчі поставив Костянтин Добровольський, забивши п’ятий гол у ворота суперника разом з фінальною сиреною матчу.

27. Динамо – Неріс-Авангард


Перший небезпечний момент виникає біля воріт «Динамо» уже на 1 хв – воротар на висоті. З відповіддю «Динамо» не забарилося, та на шляху після потужного удару нападника стійко стоїть захисник. «Динамо» продовжує атакувати та їх удари пролітають повз ворота. Збиваючи темп гри, «Неріс» за чотири хвилини до кінця бере тайм-аут. За три хвилини до кінця тайму хороший шанс відкрити рахунок не реалізовує уже нападник «Неріса», опинившись сам на сам з воротарем, посилає м’яч повз ворота. Перший тайм так і завершується нульовою нічиєю.
Цікава гра і у другому таймі. «Динамо» більше атакує, «Неріс» небезпечно контратакує. Відмінна видовищна гра обох суперників завершується перемогою «Неріса». За 13 секунд до його завершення забиває Олександр Міх. «Неріс» третій, «Динамо» нагороджується пам’ятним дипломом.

28. Атлетік – Мідас


На початку гри більше атакує «Мідас», та небезпека біля воріт «Атлетіка» не виникає. Натомість перша контратака «Атлетіка», і м’яч у воротах «Мідаса» - гол на рахунку Володимир Євтухова. Схоже у цьому матчі команди вирішили обмінюватись забитими голами. На 9 хв Роман Крот зрівнює рахунок, а Павло Старушкевич на 11 хв знову виводить «Атлетік» вперед. Перший тайм так і завершився – 2:1 «Атлетік» попереду.
Перша ж атака на першій хвилині другого тайму, і Роман Крот знову зрівнює рахунок 2:2. 19 хв і завдяки Віталію Пшоніку попереду уже «Мідас». Завдяки наполегливим атакам за 3 хв до завершення гри «Атлетік» фолить уп’яте за тайм – 10-метровий хет-триком вдало відзначається Роман Крот. Ще за дві хвилини Андрій Чабан встановлює остаточний результат у матчі 5:2. «Мідас» переможець Літнього кубка Волині Zeman. «Атлетік» - срібний призер.


29. Олімп – Респект

На перший погляд менш досвідчені гравці «Олімпа» з перших хвилин будують гру від оборони, адже це їх перший фінал за всю історію клубу. Більш титулований у цій грі «Респект» на правах фаворита старається розігрувати м’яч до вірного. Під кінець першого тайму проглядається деяка втома обох команд, а, можливо, це тягар відповідальності за результат. За три хвилини до завершення першого тайму захист «Олімпа» все ж дає збій. Двічі на 13 хв та 14 хв за «Респект» відзначається Юрій Соломатін. 0:2 і команди йдуть на перерву.
У другому таймі «Респект» продовжує володіти ініціативою. І завдяки Ігорю Савичу на 20 хв рахунок уже 3:0 на користь «Респекта». До кінця гри особливих подій з небезпечними моментами так і не відбулось. «Респект» впевнено довів гру до логічного завершення, забивши при цьому на останній секунді ще один гол. Крапку у фіналі поставив Богдан Мізюк. 4:0 - перемога «Респект» - чемпіон. «Олімп» задовольняється срібними медалями.


30. Любарт – Прип’ять


Знаючи силу суперника, «Прип’ять» грає від оборони, досить рідко відряджаючи до атаки одного або ж двох нападників. І як показує гра, така тактика досить виправдана. З більш іменитим суперником футзалісти з Любешова перший тайм свої ворота залишають недоторканими, незважаючи на значну територіальну перевагу «Любарта».
Перші ж атаки «Любарта» у другому таймі уже на 17 хв дають свої плоди. Гол на рахунку Артема Назарчука. Непоступлива «Прип’ять» подекуди влаштовує небезпечні контрвипади. «Любарт» утримує контроль над грою аж до фінального свистка і зберігає для себе хоч і мінімальну, та все ж таки перемогу і здобуває Літній кубок Волині 2020. «Прип’ять» задовольняється сріблом. Фінал Літнього кубка завершено. Кожна команда-учасник отримує свої нагороди.

Календар - http://amfv.com.ua/news/?id=728