П’ятий ювілейний Agromat CUP 2020 визначив нового чемпіона

Плине час, летять роки і ювілейними датами відзначаються численні турніри у низці футзальних змагань у Волинській області. П’ятий ювілейний «Agromat CUP 2020» не став виключенням. Започатковане корпоративними друзями-суперниками з Києва та Луцька змагання традиційно зібрало вісім учасників, котрі 31 жовтня в луцькому СК «Арена Спорт» розпочали боротьбу за головний трофей змагань.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

 

 Футзал – це круто!

  - за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1228 i http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1229

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A 

АГРОМАТ недарма вважають обличчям українського ринку кераміки та сантехніки. Із самого початку своєї подорожі, з 1993 року, АГРОМАТ допомагає українському покупцеві реалізувати у життя мрії про новий ремонт. Велика частина плитки та сантехніки, яка прикрашає інтер'єри ваших будинків, популярні ресторани, розкішні готелі та великі стадіони – родом із АГРОМАТ.

Наша основна мета – максимально скоротити шлях від ремонту до реалізації вашої мрії! Саме тому філософія АГРОМАТ: «Плитка і сантехніка тут і зараз». Вибирайте – забирайте – відпочивайте! Інше зробить АГРОМАТ.

І тут слід зауважити, що від року до року рівень учасників турніру зростає і цього річ у двох відбірних групах зійшлися місцеві «Динамо» та «Кураж», футзальний флагман сусіднього обласного центру «Рівнестандарт» та столичний «SEAPS» - група «А». В другій групі під літерою «В» жереб звів луцький та київський «Агромати» разом із львівською «Галицькою здобою» та FC «Respect» із столиці Волині.

Слід зауважити, що за всю історію проведення турніру «Agromat CUP» жодній команді не вдалося двічі здобути звання переможців. Так і цього річ за два дні принципових протистоянь було визначено ім’я нового чемпіона. Їм стала команда із Львова «Галицька здоба», яка у фіналі мінімально переграла минулорічного тріумфатора – київський «Агромат». Нагадаємо імена всіх переможців:

2016 «Динамо» Луцьк - http://amfv.com.ua/news/?id=317

2017 «Стелс» Луцьк - http://www.amfv.com.ua/news/?id=482

2018 «Кураж» Луцьк - http://amfv.com.ua/news/?id=611

2019 «Агромат» Київ - http://amfv.com.ua/news/?id=689

2020 «Галицька здоба» Львів - http://amfv.com.ua/news/?id=745

Про події у матчах турніру «Agromat CUP 2020», що фінішував у неділю 1 листопада в СК «Арена Спорт» читайте нижче.

Кращий Бомбардир Agromat CUP 2020 – Дмитро Бурковський (Динамо) 7 голів

Кращий Голкіпер Agromat CUP 2020 – Тарас Коваленко (Агромат Київ)

Кращий Гравець Agromat CUP 2020 – Стефанків Богдан (Галицька здоба)

 

Динамо – SEAPS 5:3

Вже у стартовому поєдинку глядачам на трибунах СК «Арена Спорт» нудьгувати не довелося. Некиївські динамівці в дещо експериментальному складі розпочали гру в дві четвірки і до половини першого тайму відверто домінували на майданчику, постійно перевіряючи майстерність голкіпера гостей. Проте м’яч після швидкої контратаки гравців команди «SEAPS» влетів у ворота лучан.

За кілька хвилин паритет було відновлено, адже досвідчений Микола Казьмирук в одній з чисельних атак знайшов шпарину у частоколі ніг та пробив голкіпера «синьо-жовтих». Здавалося «Динамо» швидко розів’є успіх, але потужний постріл Андрія Бородаренка з лівого флангу атаки киян виявився не тільки ефектним, але й ефективним - 1:2.

Лучани ще збільшили тиск на ворота суперника, заставляючи останніх відчайдушно відбиватися і не завжди у рамках правил. Критична кількість фолів під кінець першої половини гри призвела до дабл-пенальті, котрі дивідендів «Динамо» не принесли. На відпочинок команди пішли за мінімальної переваги киян.

Перерва явно пішла на користь місцевим футзалістам, котрі вже у дебюті другого тайму вийшли вперед у рахунку. Учасник Кубку України в складі команди «Теремно Хліб» Дмитро Бурковський зірвав овації трибун ударом зльоту в сітку, а пізніше оформив дубль та вивів своїх тимчасових одноклубників вперед у рахунку.

Далі Микола Казьмирук зробив другий дубль, на який «SEAPS» відповів дублем Олега Старосвітського. Але на більше гостей не вистачило. Остаточну переможну крапку в дебютному поєдинку поставив забивний екс-гравець МФК «РадиМо» Володимир Чайка.

 

Рівнестандарт – Кураж 2:1

Другий поєдинок групи «А» між найсильнішою командою Рівненщини та місцевим клубом «Кураж» вже у дебюті відзначився гольовою подією. Добре відомий волинянам по виступам за МФК «Хорів» Дмитро Ситник потужним пострілом з дальньої дистанції вже на 2-й хвилині зустрічі відкрив рахунок.

Такий розвиток подій не збентежив лучан, котрі на кожну атаку суперника намагалися дати адекватну відповідь. На 9-й хвилині першого тайму Олександр Повідзьон отримав м’яч від голкіпера та протягнув його майже через весь майданчик до воріт «стандартівців», де здавалося втратив його. Але пресинг захисників рівненчан збоку Романа Крота дозволив 22-му номеру переграти голкіпера, котрий явно перетримав «селект» у ногах після пасу захисника. Рахунок 1:1 став підсумком першої половини гри.

По перерві події на паркеті СК «Арена Спорт» кардинальних змін не зазнали. Команди-суперниці вперто шукали щастя біля чужих воріт і спрогнозувати переможця було дуже важко. Розв’язка сталася на 17-й хвилині коли затяжна атака клубу «Рівнестандарт» завершилася пасом на «стовпа», у ролі якого виступив Артем Мартиненко. Гравець із сусіднього обласного центру вдало прийняв м’яч, розвернувся та влучно пробив, подарувавши перемогу своїй команді з рахунком 2:1.

 

Агромат К – Агромат Л 4:1

Супердербі «Agromat CUP 2020» в першому ж турі між засновниками турніру наклало відбиток на хід зустрічі. Принципове корпоративне протистояння з першого турніру набуло особливого присмаку. Не стало виключенням чергове побачення друзів-суперників в рамках ювілейного турніру. Якщо уважно вивчити статистику поєдинку, то можна помітити, що майже в усіх компонентах гри обидві команди були рівними за кількістю ударів в рамку, фолами та сейвами. Проте переможний для киян рахунок 4:1 в певній мірі став можливим завдяки грі столичного голкіпера Тараса Коваленка, якого прихильники вітчизняного футзалу добре пам’ятають за виступами в Екстраліговому клубі «Хіт». Постулат про те, що воротар це половина команди підтвердився в повній мірі під час дербі. Тарас лише наприкінці зустрічі за рахунку 4:0 дозволив наполегливому Сергію Вишневському забити гол престижу.

 

Галицька здоба – FC Respect 1:4

Фаворитом другої зустрічі в групі «В» в рамках першого туру безумовно вважався клуб із міста Лева «Галицька здоба». Проте оновлений склад галичан не знайшов достатньої кількості аргументів, аби в очному протистоянні переграти луцький FC «Respect». Більше того, волинська команда здобула впевнену перемогу 4:1 над одним із флагманів аматорського футзалу Львівщини.

У першій половині матчу на гол лучанина Юрія Соломатіна його тезка у складі «червоно-жовтих» Юрій Голубка відповів сласним влучним пострілом. Проте перед сигналом на відпочинок «поважним» вдався гарний вихід із під пресингу номінальних господарів і Юрій Соломатін оформив дубль.

Після відпочинку рівна гра продовжувалася в усіх епізодах. Кілька разів член клубу волинських бомбардирів у складі львів’ян Володимир Бобилєв перевіряв фах молодого кіпера Євгена Малоголовця, але в цьому поєдинку FC «Respect» більше пропускати не збирався. Більше того, ближче до фінального свистка швидка та плутана багатоходівка «блакитно-білих» закінчилася черговим взяттям воріт галичан у виконанні Михайла Запорожця - 1:3. Штаб «здобних» взяв тайм-аут, аби спробувати переломити хід поєдинку, але Ігор Савич завершив старання партнерів під час пресингу на половині суперника, забивши впритул переможний гол.

 

Кураж – Динамо 3:2

Луцьке дербі, як показали події матчу, повністю відповідало статусу поєдинку. Боротьба на кожному метрі майданчику, емоції та навіть червона картка на останніх хвилинах у складі номінальних гостей прикрасили протистояння добре знайомих суперників. В дебюті зустрічі автор першого на ювілейному турнірі дублю Микола Казьмірук з правого флангу атаки у фірмовому стилі відправив «селект» у дальній кут воріт «россо-нері». А на 9-й хвилині ще один «забивала» динамівців Дмитро Бурковський вписав своє ім’я в ігровий протокол – 0:2, зробивши заявку на загальну перемогу.

В другому таймі «Динамо» мало можливості ще збільшити перевагу, але «Кураж», даруйте за тавтологію, зловив кураж і за 5 хвилин до завершення гри переломив хід подій та зумів здобути вольову перемогу. Спочатку Богдан Гладун розстріляв ворота динамівців, а далі Роман Крот та досвідчений Олександр Повідзьон протягом кількох хвилин зробили переможний результат 3:2.

 

Рівнестандарт – SEAPS 6:0

В поєдинку між футзальним флагманом сусідньої області та столичним клубом «SEAPS» дався в знаки кадровий дефіцит колективу з Києва. Гравці «Рівнестандарт» ще у першому таймі двічі розписалися у воротах суперників, а після перерви довели рахунок до розгромного. Цікавинкою звітного поєдинку став той факт, що авторами всіх шести забитих голів стали різні гравці.

Завдяки другій перемозі поспіль рівненчани вирішили завдання щодо потрапляння до основного півфіналу. А київський «SEAPS» втратив аналогічну можливість.

 

FC Respect – Агромат К 2:3

Останні хвилини поєдинку лучан з родоначальниками турніру виявилися доволі «валідольними» як для місцевих вболівальників, так і для київських «агроматівців». Гра «поважних» з п’ятим польовим гравцем заставила гостей притиснутися до власних воріт та відчайдушно відбиватися від навали FC «Respect», котрий доклав чимало зусиль задля  нічийного результату. Проте клас киян дозволив діючим переможцям минулорічного «Agromat CUP» здобути чергові 3 бали за перемогу, що практично зняли питання щодо потрапляння до основної півфінальної сітки.

 

Галицька здоба – Агромат Л 6:1

Як і в матчі «Рівнестандарт» – «SEAPS», що закінчився з рахунком 6:0, шість гравців львів’ян вписали свої імена в ігровий протокол переможної гри. Єдиною відмінністю став гол престижу у виконанні Назарія Сеника в складі луцького «Агромату». Схожим виявився і сценарій розвитку подій у матчі, коли у першому таймі переможець забив два голи, а після відпочинку добив суперника чотирма влучними пострілами.

 

Динамо – Рівнестандарт 7:4

Поєдинок між луцьким «Динамо» та «Рівнестандартом» став справжньою прикрасою першого ігрового дня. Господарі вже привчили своїх вболівальників до того, що від біло-синіх завжди можна чекати несподіванок як і знаком +, так і з знаком мінус.

Ось цього разу вечірньої пори в СК «Арена Спорт» події розгорталися з калейдоскопічною швидкістю. Відразу після стартового свистка рахунок було відкрито. Рівненчанин Олександр Крук забив перший гол, а за мить Павло Дармовіс подвоїв рахунок – 0:2. «Веселий» початок гри, як з’ясувалося не особливо збентежив господарів майданчика, котрі в середині тайму вивели на ударну позицію члена клубу волинських бомбардирів Леоніда Єфремова, який з розвороту вразив ближній кут воріт гостей. А перед перервою Микола Казьмірук рахунок вирівняв – 2:2.

Після відпочинку суперники все почали наново. Але тепер вже лучани вирішили піти у відрив. Автори перших динамівських голів у звітній грі Леонід Єфремов та Микола Казьмірук відмітилися дублями, двічі вразивши лівий дальній кут воріт суперника.

За переваги лучан в два м’ячі галичани пішли рятувати матч і, як часто буває, ще двічі отримали у власні ворота. Хоча забити два своїх голи зуміли. Проте у підсумку лучани святкували перемогу 7:4, а Микола Казьмірук оформив перший на ювілейному турнірі хет-трик.

 

SEAPS – Кураж 2:1

У першому таймі матчу 3-го туру між столичним клубом «SEAPS» та місцевим «Куражем» явним фаворитом виступали «россо-нері», котрі після мінімальної поразки 1:2 від «Рівнестандарту» здобули вольову перемогу в дербі з «Динамо» 3:2. Вечірній поєдинок із записним фаворитом мав стати формальністю для здобуття місця в основному півфіналі. Проте, як показали подальші події, на турнірі «Agromat CUP 2020»  записних аутсайдерів не буває.

«Кураж» впевнено почав розхитувати оборону киян, але до перерви лише раз зуміли стараннями Юрія Фібіча переграти голкіпера номінальних господарів. І на відпочинок команди пішли за мінімальної переваги лучан.

По перерві ніщо не віщувало негативного результату для волинської команди. Навіть пропущений на 12-й хвилині від Олега Старосвітського гол видавався лише тимчасовим непорозумінням. Але коли на 22-й хвилині розіграш кутового завершився ще одним влучним ударом Олега Старосвітського, стало зрозумілим, що «Кураж» має продемонструвати щось надзвичайне аби врятувати гру. Спроби грати з п’ятим польовим та навіть вилучення гравця у складі «SEAPS» дивідендів «россо-нері» не принесли, а засвідчили факт, що «Кураж» гратиме лише у півфіналі втішної Першої ліги.

 

Агромат К – Галицька здоба 0:1

Матч між майбутніми фіналістами ювілейного турніру «Agromat CUP 2020»  виявився скупим на забиті м’ячі. Хоча сама гра тримала у напруженні глядачів до самого фінального свистка. Єдиний забитий гол – переможний для галичан, стався на останній хвилині першого тайму. «Червоно-жовті» потужно розіграли аут і м’яч від ноги захисника зрадницьки потрапив у сітку.

В другому таймі суперники мали чимало можливостей змінити рахунок, але впевнена гра воротарів не дозволила польовим гравцям змінити мінімальний рахунок. Обидві команди потрапили до основних півфіналів і свою остаточну «розбірку» відклали на вечір неділі.

 

Агромат Л - FC Respect 3:3

Завершальний матч відбірної частини турніру видався багатим на гольові події, але переможця так і не визначив. У першому таймі луцького дербі Назарій Сеник відкрив рахунок, а до перерви Богдан Зігель оформив дубль і вивів FC «Respect» вперед 1:2.

Після відпочинку глядачам довелося чекати наступного голу аж до 20-ї хвилини, коли Богдан Мізюк довів рахунок до 3:1 на користь «поважних». Луцький «Агромат» знайшов в собі сили повернутися у гру, а Святослав Трофімчук протягом двох хвилин двічі влучно пробив по воротах FC «Respect». Бойова нічия підсумувала виступ колективів, які у неділю зіграли у півфіналах Першої ліги.

  

SEAPS – Агромат Л 2:3

«Знекровлений» київський колектив на останок дав бій місцевому «Агромату» в рамках першого втішного півфіналу. В середині тайму Віталій Шевчук завершив трьохходівку «SEAPS» після розіграшу стандарту, а за кілька хвилин він же відновив паритет під час розіграшу штрафного лучанами, невдало підставивши ногу на дальній стійці. За рахунку 1:1 команди пішли на відпочинок.

В другій половині матчу на майданчику СК «Арена Спорт» тривала рівна боротьба, але більш вдалими виявилися лучани. В обміні гольовими випадами Назарій Сеник завершив комбінацію партнерів ударом впритул, а переможний м’яч в подібній ситуації провів Едуард Хрипа. Між цими подіями встиг відзначитися киянин Андрій Бородаєнко. У фінал пройшли лучани.

  

FC Respect – Кураж 4:7

В багатому на гольові події другому півфіналі Першої ліги «Agromat CUP 2020» рівна гра тривала до середини тайму, коли розіграш м’яча через Олександра Повідзьона влучно завершив Андрій Чабан з команди «Кураж». А далі Роман Крот та Юрій Фібіч своїми вдалими діями підбили підсумок першої половини гри – 3:0.

По перерві гольова феєрія «росс-нері» продовжилася і глядачам нудьгувати не доводилося. Майстерний Олександр Повідзьон забив на 16-й хвилині, а за мить дублем розщедрився його партнер по команді Богдан Гладун. 0:6 і «поважні» стали дедалі частіше використовувати голкіпера у якості п’ятого польового гравця, аби «розмочити» рахунок. Така тактика виявилася вдалою та дозволила FC «Respect» перетворити розгромний рахунок у більш пристойний цифровий еквівалент. Проте з іменем переможця в цьому поєдинку все було відомо задовго до фінального свистка.

 

Динамо – Агромат К 1:4

В першому півфіналі «Agromat CUP 2020» луцьким динамівцям дістався серйозний суперник в образі діючого володаря трофею. В дебюті зустрічі господарі мали кілька моментів аби відкрити рахунок, але Леонід Єфремов та Дмитро Бурковський своїми моментами не скористалися. Чого не скажеш про гравців столичного «Агромату». В середині тайму вони двічі вразили ворота суперника і зробили заявку на перемогу. Спочатку на 6-й хвилині Богдан Павлусенко вдало замкнув передачу одноклубника, а далі Олександр Волинець головою влучно пробив після розіграшу корнера – 0:2. Ще до перерви «Динамо» мало можливість бодай скоротити відставання у рахунку, але гравцям бракувало точності як в ігрових моментах, так і під час пробиття дабл-пенальті.

Після відпочинку події на майданчику СК «Арена Спорт» розвивалися під диктовку киян, котрі в середині другого тайму двічі вразили ворота динамівців. Гол лучанина Дмитра Бурковського під завісу гри вже нічого змінити не міг. У фінал пройшов «Агромат».

 

Галицька здоба – Рівнестандарт 1:0

Близько 30 хвилин медична бригада швидкої надавало допомогу одному з гравців команди з Рівного, який в ігровій ситуації наприкінці поєдинку на великій швидкості зіткнувся з партнером по команді та знепритомнів. Проте після госпіталізації з’ясувалося, що все обмежилося струсом головного мозку і життю та здоров’ю постраждалого ніщо не загрожує. З етичних міркувань не повідомляємо ім’я травмованого, а лише бажаємо футзалісту швидкого одужання та повернення до улюбленої справи.

В матчі гідних суперників долю півфінального протистояння вирішив єдиний гол зі стандарту на 19-й хвилині у виконанні Павла Миколюка, який знайшов шпарину в захисних побудовах тезки голкіпера Павла Чемериса. Рівна та напружена гра так і закінчилася з мінімальною перевагою майбутніх чемпіонів.

 

SEAPS – FC Respect 0:3

Кадровий дефіцит став причиною технічної поразки киян, котрі об’єктивно не могли зібрати граючу п’ятірку. Вибачившись перед суперником за зрив матчу, команда гостей відправилася додому.

 

Агромат Л – Кураж 2:4

Минулого сезону суперники разом грали у Суперлізі Волині і рамках 4-го туру зустрічалися в СК «Арена Спорт». Тоді «Кураж» переміг 2:0. І ось нове побачення. На цей раз в рамках фіналу першої ліги «Agromat CUP 2020».

Перша половина гри тривала у рівній боротьбі, хоча об’єктивно гострих моментів у «Куража» було побільше. І коли здавалося, що команди підуть на перерву за нульової нічиєї, стався гол. Досвідчений Олександр Повідзьон з правого флангу атаки «россо-нері» перевів м’яч у центр, де Владислав Гладун впевнено переправив «круглястого» під поперечину. За рахунку 0:1 суперники пішли перепочити.

В дебюті другої половини гри команди обмінялися гострими випадами. А на 18-й хвилині «агроматівець» Святослав Трофимчук забив гол-близнюк, отримавши в центрі передачу з правого флангу атаки «салатово-чорних». 1:1 і команди почали все на ново. За кілька хвилин Максим Бондаренко з «Агромату» пробив по воротах після цікавого розіграшу стандарту і вивів господарів вперед у рахунку. Але менше ніж за хвилину паритет було відновлено. «Куражівець» Олександр Повідзьон на позиції «стовпа» ідеально скинув «селект» під удар Юрію Фібічу і на табло загорілися цифри 2:2.

Не обійшлося без Олександра і на 22-й хвилині, коли сольний прохід Повідзьона у протиборстві із захисником, який підштовхнув гравця у стінку за лицевою лінією, закінчився пасом на Богдана Гладуна – 2:3.

А переможну для «Куража» крапку у фінальному протистоянні поставив Юрій Борецький, який пробив зльоту після відскоку м’яча від паркету і приніс команді «золото» втішного фіналу.

  

Динамо – Рівнестандарт 3:1

Всю першу половину матчу за третє місце в турнірі «Agromat CUP 2020» суперники грали у відкритий футзал, постійно вибачаючи опонентів за помилки. Та й голкіпери діяли не тільки ефектно, але й ефективно. Всі спроби відкрити рахунок виявилися марними і на табло СК «Арена Спорт» горіли нулі, що ніяк не відповідало подіям на майданчику, де панували жага до перемоги та азарт.

Основні події розгорнулися по перерві. Швидкий Дмитро Бурковський промчав правим флангом атаки та видав філігранну передачу на Леоніда Єфремова, який вкотре за багато років продемонстрував бомбардирські якості – 1:0. Сталося це на 17-й хвилині гри. А вже за чотири хвилини володар чемпіонського титулу «Агромат Кап 2016» рахунок подвоїв. Знову прохід правим флангом Дмитра Бурковського завершився точним пасом на Миколу Казмірука, який у моменті розібрався не гірше автора першого голу, щоправда не з першого пострілу, а з власного добивання.

Рівненська команда спробувала додати у швидкості та збільшила тиск на ворота динамівців. Кілька разів голкіпер лучан реально виручив свою команду від пропущеного голу. І в цей момент всі питання щодо переможця матчу за «бронзу» зняв невгомонний Дмитро Бурковський, який ближчого вік-енду візьме старт у Суперлізі Волині в лавах опонентів динамівців – команді «Теремно Хліб». Черговий прохід Дмитра улюбленим флангом на 23-й хвилині після пасу Миколи Казмірука продовжень не мав і лучанин потужно «пульнув» у рамку, зробивши рахунок 3:0.

За хвилину Владислав Гарбарук зумів забити гол престижу, відправивши «круглястого» у правий верхній кут воріт. Це був останній забитий м’яч у зустрічі, яку виграло луцьке «Динамо».

 

Агромат К – Галицька здоба

Головний матч п’ятого ювілейного турніру зібрав повні трибуни вболівальників в СК «Арена Спорт», котрі отримали відразу два десертних блюда – основний фінал та матч за Суперкубок Волині, що розпочався відразу після нагородження призерів та переможців «Агромат Кап 2020». Суперники не розчарували глядацьку аудиторію та подарували видовищний футзал.

Діючий володар титулу «Агромат Кап 2019» з перших хвилин пішов у наступ і за всіма статистичними показниками переважав львівського опонента, котрий відбив стартовий штурм «агроматівців» та взяв на озброєння швидкі контратаки. До 9-ї хвилини захист обох суперників та голкіпери помилок не припускалися. Але навіть досвідчений воротар киян нічого не зміг вдіяти під час швидкого розіграшу ауту «Галицької здоби» на правому фланзі. Точний пас і Павло Стегницький замикає передачу потужним пострілом у ближній від себе кут – 0:1. Пропущений м’яч лише підбадьорив «Агромат» до більш рішучих дій і низка небезпечних моментів виникла біля воріт суперника. Але до перерви рахунок залишився незмінним.

Після відпочинку команди з новими силами розпочали боротьбу за головний трофей «Agromat CUP 2020». Гольові моменти з калейдоскопічною швидкістю виникали на протилежних кінцях майданчика в СК «Арена Спорт». В одному з епізодів стійка допомогла киянам не пропустити після потужного пострілу із середньої дистанції гравця «червоно-жовтих». Після незабитого голу галичани пропустили у власні ворота. Затяжна позиційна атака завершилася потужним ударом низом у виконанні Олександра Волинця і паритет було відновлено – 1:1.

А розв’язка футзального трилеру в рамках фіналу «Agromat CUP 2020» сталася на 19-й хвилині. На позиції «стовпа» Юрій Голубка отримав мяч і швидко оцінивши ситуацію естетично перекинув «селект» через голкіпера під поперечину воріт. Як з’ясувалося згодом, це був переможний гол. Новим чемпіоном турнірів «Agromat CUP» став львівський колектив «Галицька здоба».

Он-лайн трансляцію очікуйте за посиланням – https://www.youtube.com/channel/UCN5JUojKR34VdHFbiIQuW9A

Фото та інтерв’ю очікуйте – https://www.facebook.com/futsalvolyn/

Результати он-лайн переглядайте - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1228 i http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1229

 

Agromat CUP 2020

Група А

Назва команди

1

2

3

4

в

н

п

м

о

Місце

1

Динамо (Луцьк)

Х

 7:4

 2:3

5:3 

 2

14:10 

6

1

2

Рівнестандарт (Рівне)

 4:7

Х

 2:1

6:0 

12:8

6

3

Кураж (Луцьк)

 3:2

1:2 

Х

 1:2

 1

 0

5:6 

4

SEAPS (Київ)

 3:5

 0:6

2:1 

Х

 1

 0

 2

5:12 

 

Група В

Назва команди

1

2

3

4

в

н

п

м

о

Місце

1

Агромат (Київ)

Х

0:1 

 3:2

4:1 

 2

7:4 

2

Галицька Здоба (Львів)

 1:0

Х

1:4 

 6:1

 2

 0

 1

8:5 

3

FC Respect (Луцьк)

 2:3

4:1 

Х

 3:3

9:7 

4

Агромат (Луцьк)

1:4 

 1:6

3:3 

Х

 0

5:13 

Agromat CUP 2020

 ДЕНЬ 1

31 жовтня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

10.00                 А1 – А4    Динамо – SEAPS – 5:3

10.50                 А2 – А3    Рівнестандарт – Кураж – 2:1

11.40                 В1 – В4    Агромат К – Агромат Л – 4:1

12.30                  В2 – В3    Галицька здоба – FC Respect – 1:4

13.20                 А3 – А1    Кураж – Динамо – 3:2

14.10                 А2 – А4    Рівнестандарт – SEAPS – 6:0

15.00                 В3 – В1    FC Respect – Агромат К – 2:3

15.50                 В2 – В4    Галицька здоба – Агромат Л – 6:1

16.40                 А1 – А2    Динамо – Рівнестандарт – 7:4

17.30                 А4 – А3    SEAPS – Кураж – 2:1

18.20                 В1 – В2    Агромат К – Галицька здоба – 0:1

19.10                 В4 – В3    Агромат Л – FC Respect – 3:3

 

Agromat CUP 2020

ДЕНЬ 2

1 листопада (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

10.00                 ПЛ А3 – В4     SEAPS – Агромат Л – 2:3

10.50                 ПЛ В3 – А4     FC Respect – Кураж – 4:7

11.40                 ВЛ А1 – В2     Динамо – Агромат К – 1:4

12.30                  ВЛ В1 – А2    Галицька здоба – Рівнестандарт – 1:0

13.20                 ПЛ 3 місце      SEAPS – FC Respect – -:+

14.10                 ПЛ Фінал        Агромат Л – Кураж – 2:4

15.00                 ВЛ 3 місце     Динамо – Рівнестандарт – 3:1

15.50                 ВЛ Фінал        Агромат К – Галицька здоба – 1:2

16.40                 Нагородження

17.00                 Суперкубок Волині ФК Любарт – Надія – 0:2