Футзал вихідного дня. Календар!

Впевнений, що переважна більшість любителів спорту з величезною радістю сприймає таке словосполучення як догмату. Проте сучасні планетарні обставини частіше «дарують» лише негативи у вигляді карантинів, червоних зон та локаутів. Але позитивним фактом слід визнати той факт, що наступних вихідних ми таки зможемо дружньо долучитися до улюбленої справи – гри у футзал. Тим більше, що організатори подбали за якісне освітлення та нові сітки на воротах. Із міркувань карантинної безпеки та з огляду на збереження здоров’я гравців, матчі відбуватимуться без глядачів на трибунах з суворим пропускним режимом, як на початку карантину. Прохання до цього віднестися із усією відповідальністю.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Переглянути матчі 2-го туру Тринадцятого Чемпіонату Волині з футзалу можна буде на тижні у відеозаписі на офіційному YouTube-каналі АМФВ Intensive TV.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1223

У Суперлізі в суботу 5 грудня відбудеться відразу два луцьких дербі «Вотранс» – «Динамо» та «Кураж» – ФК «Любарт». В першій парі зійдуться колективи, які в першому турі впевнено переграли своїх суперників і в турнірній таблиці опанували верхні сходинки. Підопічні Юрія Волошина обіграли 4:1 міцний МФК «Хорів», а тезки футбольних киян з рахунком 5:1 нанесли поразку своїм довічним опонентам з команди «Кураж». Останнім в поєдинку з Абсолютним чемпіоном області сезону 2019/2020 ФК «Любарт» доведеться добряче попотіти, аби здобути перші залікові бали. А хтось із пари «Вотранс» - «Динамо» має шанс зміцнити лідируючі позиції у «регулярці». Нічия ж піде на користь конкурентам. В першу чергу це стосується хорівської «Надії», яка після стартової перемоги над дебютантами елітного дивізіону з луцької команди «Теремно Хліб» (3:1), має можливість опанувати верхні щаблі «турнірки» у разі успіху в поєдинку з ТТІ «Нововолинськ». Додатковим подразником для хорівського колективу є той факт, що у дебютному матчі Суперліги представники шахтарської столиці Волині переграли титулований «Вокар-Ковель», а в 1/8-й Кубку Волині вибили з турніру луцький «Кураж» 3:0. Новачок у гарному сенсі з «зубами» і легкої прогулянки для фаворитів не очікується. Ще одним підопічним Віктора Ревка з МФК «Хорів» після стартової поразки від «Вотрансу» 1:4 доведеться реабілітовуватися в поєдинку з ще одним «кусучим» дебютантом – «Теремно Хліб». А почнеться 2-й тур насправді «делікатесним» матчем «ЛСТМ» – «Вокар», в якому обидва суперники спробують довести випадковість стартових поразок.

 

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1222

У Вищій лізі своє кіно. Програму недільних матчів другого за рейтингом дивізіону Волині відкриють гідні суперники з клубів «Колос» та ФК «Топільно», котрі в 1-му турі Регулярного чемпіонату синхронно оступилися з рахунком 2:4 в протистояннях з луцьким «Агромату» та «Торпедо» відповідно. Підопічні Анатолія Міщука в черговому матчі зустрінуться з «Мідасом», а «Агромат» перевірить готовність до боротьби за титули проти земляків з «Neris-Авангард». «Античні» лучани та «напівлитовські авангардисти» в стартових поєдинках зазнали нищівних поразок 1:6 та 0:5 відповідно. А тому в анонсованих матчах спробують виправити помилки стартового туру. На старожилів чемпіонатів з олицького клубу «Атлетік», котрий в першому турі здобув перший заліковий бал з луцьким «ВП Автошкола» (1:1) чекатиме випробування записним фаворитом «вишки» FC «Respect». А «автошколярі» поміряються силами з земляками із «Енергопроф» в рамках луцького дербі.

 

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1221

МФК «Дім Фасадів» після стартової перемоги в Першій лізі над луцьким ФК «Кум і Ко» 3:1 спробує збудувати фундамент майбутнього успіху в «регулярці» в матчі з «Духче Боратин». Вищезгадані «куми» з обласного центру в ролі номінальних гостей зустрічатимуться з ФК «Мар’янівка». Чи зможуть відчути себе господарями майданчика в СК «Арена Спорт» волинські хорвати, якими, нажаль без глядачів, керуватиме епатажний Сергій Магера – питання, на яке відповідь дасть гра. Луцький «Олімп» зіграє з любешівським клубом «Вотранс-2 Прип’ять», який зовні дуже схожий на московський «Локомотив», але в першому турі волинського чемпіонату поступився луцькому клубу «Akcent» 0:3. Тепер в неділю 6-го грудня хлопці Валерія Івахненка намагатимуться до першого залікового балу додати очки в матчі з червоними, котрі також мріють про перші здобутки в «регулярці». Дербі за участю ХФК «Фіміам» та команди «Akcent» має дати відповідь на запитання – хто із суперників готовий надіти на себе жовту майку лідерів турніру. Амбітна «Надія-2» зустрінеться з луцькою «Олімпією», котра після повернення в чемпіонат має найкращі показники після стартової перемоги та формально є лідером Першої ліги.

 

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1220

Матч-відкриття 2-го туру Другої ліги звів між собою «Любарт Junior» та МФК «Гранітбудексклюзив», котрі невдало стартували в чемпіонаті. Але якщо поразка «юніорів» 1:3 в матчі з потужним «Kroshu Lutsk» явно не була фатальною, то «ексклюзивні» 1:12 в поєдинку «гранітних» проти млинівського «Атлетика» стали реальною несподіванкою для футзалістів з Горохівщини. З огляду на назви команд проанглійське луцьке дербі зведе на паркеті СК «Арена Спорт» колективи FC «Traders» та «West Side», котрі мають чудову нагоду змінити нулі в графі «очки» на більш пристойні цифри. Центральним поєдинком туру безумовно слід вважати матч «Камаз-Агро» – «Атлетік». Рівненське дербі в луцьку об’єднає на цілу годину представників Острожця та Млинівського району. Боротьба за так звані шість очок передбачається серйозна і вже на старті може визначити претендентів на трон цьогорічної «регулярки». Відверто важко доведеться смолявському «Новатору» в епічному протистоянні з «Kroshu Lutsk». Хіба що авторитет голкіпера господарів та славетне ім’я «Вілії», котра надала правонаступництво клубу з Горохівщини, дозволить команді Миколи Маціюка здобути перші залікові бали. На «закуску» туру визначено гру ФК «Арсенал» – «Луцьктепло». Суперники гарно розпочали чемпіонат з крупних перемог і в анонсованій зустрічі на нічию погоджуватися явно не будуть.

 

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1219

Переможець минулорічної «регулярки» в Четверітй лізі луцький «BusMarket Group» прийматиме в СК «Арена Спорт» гостей з СК «Горохів-Юніор» в рамках 2-го туру Третьої ліги. До другої команди FC «Respect» в Луцьк завітає рідний з огляду до головну річку обласного центру ФК «Стир», котрий представляє Демидівку із сусідньої області. Не місцевий FC «Hawest» поміряється силами з прилуцьким клубом «Шігірюм». Абсолютний чемпіон Четвертої ліги сезону 2019/2020 ФК «Фенікс ДПЗ» зіграє з ФК «Дежа», а завершить програму туру луцьке дербі ХФК «Фіміам-2» – «Olam-Kesef Sport».

 

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1218

У боротьбі за лідерство в Регулярному чемпіонаті Волині з футзалу сезону 2020/2021 зійдуться міцні ФК «Вишків» та ФК «Пірванче», котрі стартовими перемогами зазначили свої амбіції на медалі першості. В турнірну гонку всерйоз бажають втрутитися луцький «Ярд», якому протистоятиме дебютант «Волинь» Угринів. В двох дербі древнього Лучеська зійдуться «ВолиньФам» – «Теремно Хліб-2» та «Луцьк-Центр» – «Клевер Сторс». А завершиться тур грою амбітного колективу «Надія-3» проти православної команди «Покров».

 

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1298

Дебютанти чемпіонатів Волині з клубів «Vadrus» та АСК «Забороль» в суботу 5 грудня відкриватимуть програму 2-го туру в П’ятій лізі. Луцька «Переможна варта» спробує обіграти ФК «Кременець». А в черговому луцькому дербі 2-го туру зійдуться «Мідас-2» та «Tatrafan Flexible». Колківський ФК «Штурм» та ФК «Гірка Полонка» займають прямо протилежні місця у турнірній таблиці, але це нічого не значить, адже лише гра покаже, хто із суперників готовий боротися за медалі першості. Завершиться тур матчем юнаків з «Волині 05» проти ВФБ «Груп Лімітед». І це буде ще одна битва за шість очок, адже в стартових матчах опоненти здобули перемоги.

Також під час вік-енду буде зіграна частину кубкових поєдинків, що не відбулися через введення карантину. І матчі на вибуття свідомо прикрасять футзал вихідного дня.

Результати. Кубок Волині – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1209#calendar

Результати. Кубок АМФВ – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1208#calendar

Результати. Кубок Прогресу – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1207#calendar

Результати. Кубок Мрії – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1206#calendar

 

5 грудня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

2 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 Vadrus – АСК Забороль

10.30                 Переможна варта – ФК Кременець

2 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 Любарт Junior – МФК Гранітбудексклюзив

12.30                 FC Traders – West Side

13.30                  Камаз-Агро Острожець – Атлетік М

14.30                 ФК Арсенал – Луцьктепло

15.30                 Новатор-Вілія Смолява – Kroshu Lutsk

2 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 ЛСТМ – Вокар

17.30                 ТТІ Нововолинськ – Надія

18.30                 МФК Хорів – Теремно Хліб

19.30                 Вотранс – Динамо

20.30                 Кураж – ФК Любарт

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

1/8 фіналу. Кубок Прогресу

09.30                 Olam-Kesef Sport – West Side

Кваліфікація до1/8 фіналу. Кубок Мрії

10.30                 Волинь Угринів – Волинь05

11.30                 Vadrus – ФК Вишків

12.30                 ВФБ Груп Лімітед – ФК Гірка Полонка

13.30                 Мідас-2 – ВолиньФам

1/8 фіналу. Кубок Прогресу

14.30                 ФК Фенікс ДПЗ – BusMarket Grup

15.30                 FC Respect-2 – FC Hawest

1/8 Фіналу. Кубок Волині

16.30                 Агромат – Колос

1/8 фіналу. Кубок АМФВ

17.30                 Kroshu Lutsk – Олімпія

18.30                 ХФК Фіміам – Атлетік О

19.30                 Akcent – Надія-2

20.30                 Енергопроф – Духче Боратин

 

6 грудня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

2 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 Волинь05 – ВФБ Груп Лімітед

1/8 фіналу. Кубок Прогресу

10.30                 Любарт Junuor – Луцьктепло

2 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 МФК Дім Фасадів – Духче Боратин

12.30                 ФК Мар’янівка – ФК Кум і Ко

13.30                 Олімп – Вотранс-2 Прип’ять

14.30                 ХФК Фіміам – Akcent

15.30                 Надія-2 – Олімпія

2 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Колос – ФК Топільно

17.30                 Мідас – Торпедо

18.30                 Атлетік О – FC Respect

19.30                 Агромат – Neris-Авангард

20.30                 Енергопроф – ВП Автошкола

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

2 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 Мідас-2 – Tatrafan Flexible

10.30                 ФК Штурм К – ФК Гірка Полонка

2 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 ФК Вишків – ФК Пірванче

12.30                 Ярд – Волинь Угринів

13.30                 ВолиньФам – Теремно Хліб-2

14.30                 Луцьк-Центр – Клевер Сторс

2 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

15.30                 BusMarket Group – СК Горохів-Юніор

16.30                 FC Respect-2 – ФК Стир

17.30                 FC Hawest – Шігірюм

18.30                 ФК Фенікс ДПЗ – ФК Дежа

19.30                 ХФК Фіміам-2 – Olam-Kesef Sport

2 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

20.30                 Надія-3 – Покров