Під знаком Святого Миколая. Календар!

Улюблене дітлахами свято в нинішньому сезоні співпало з черговим 4-м туром Регулярного чемпіонату Волині з футзалу, що назавжди увійде в історію, як «ковідна» першість. Але ми бажаємо всій футзальній громаді з позитивом дивитися на можливість пограти у святкові дні в улюблену гру, а пізніше привітати із святом Святого Миколая своїх рідних та близьких.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

football.lutsk.ua – найкращий футбольний магазин Луцька повністю забезпечить вас спортивним екіпіруванням.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Не секрет, що третина турнірного шляху в «регулярці» вже позаду. Відповідно в усіх семи лігах поступово намалювався пул команд, що претендує на призові місця та визначилося коло претендентів на втішні матчі «Cake Cup», для тих, хто не потрапить до вісімки плей-офф.

Нажаль суворі карантинні обмеження не дають вболівальникам можливості на власні очі на живо переглядати матчі. Але віримо, що після закінчення січневого локдауну ми повернемся до звичного режиму перегляду та зможемо дивитися вирішальні поєдинки з трибун.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1223

Ковельський тур сенсацій не подарував. Лідери дружньо перемогли, а МФК Хорів, Нововолинськ та Ковель розмістилися на відстані однієї перемоги від ЛФК «Любарт» та «Надії». Без залікових балів залишаються три луцькі команди – «ЛСТМ», «Теремно Хліб» та «Кураж».

Наступний 4-й тур відбудеться у суботу в Луцьку. Нажаль сенсу проводити тур в Нововолинську без глядачів у маленькому залі комітет з проведення змагань АМФВ не знайшов, хоча свого часу столиця волинських гірників обов’язково отримає можливість наживо переглянути матчі своїх улюбленців проти кращих колективів області. Безумовно центральним матчем туру слід вважати протистояння МФК «Хорів» з ЛФК «Любарт». А з огляду на давнину футзально-футбольних відносин до категорії «заруб» варто віднести матч луцького «Вотрансу» з ковельським «Вокаром».

Решта поєдинків також очікується в режимі максимальної боротьби за залікові бали.

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1222 

Черговий тур у «вишці» може багато що вирішити у боротьбі за медалі найвищого ґатунку в рамках Регулярного чемпіонату. На другий день після Миколая в неділю центральним поєдинком безумовно стане протистояння «Агромат» – FC «Respect». В луцькому дербі зустрінуться одноосібний лідер першості та його головний переслідувач. Результат матчу однозначно вплине на розташування команд в турнірній таблиці, адже осічкою будь-кого із фаворитів, навіть у разі нічиєї, зможуть скористатися «Торпедо» та їх екс-земляки з ФК «Топільно», котрі тримаються від «Агромата» на відстані однієї перемоги.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1221

В турнірній таблиці Першої ліги в стані лідерів дзеркальна ситуація із «вишкою». Одноосібний лідер МФК «Дім Фасадів» має стовідсотковий результат після трьох зіграних турів, а за ним із 7-ма очками розташувався клуб із Княгининка «Олімпія». Щоправда в наступному турі суперники не побачяться, адже очне протистояння заплановане на останній тур. Проте обидва лідери спробують у матчах проти луцьких клубів «Олімп» та «Akcent» здобути чергові перемоги. Легко не буде. Команда Валерія Івахненка за останні сезони добряче вивчила гру «екс-молочників», а «акцентований» колектив лише на 1 бал відстає від «Олімпії» і у разі успіху із задоволенням поміняється місцями у турнірній таблиці з хлопцями із Луцького району. 

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1220

Не сильно, з огляду на цифрові показники, відрізняється ситуація у турнірних перегонах Другої ліги. Острожецький «Камаз-Агро» в 4-му турі в якості лідера у ролі номінальних господарів прийматиме «Луцьктепло», а найближчий переслідувач з клубу «Арсенал» спробує не втратити залікові бали у матчі з МФК «Гранітбудексклюзив». Центральним же поєдинком цілком має стати гра FC «Traders» – «Kroshu Lutsk», адже саме ці команди ділять третю сходинку в турнірній таблиці.

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1219

Два лідери Третьої ліги «Olam-Kesef Sport» та «BusMarket Group» поки що працюють на турнірній дистанції без збоїв. В наступному турі на лучан чекає поєдинок з «Шігірюмом», котрий поки що посідає останню сходинку в таблиці результатів, а колектив з Острожця зіграє в неділю з одним із прямих конкурентів - FC «Hawest», котрий з сімома заліковими балами веде боротьбу за нагороди першості. Цей матч буде центральним в 4-му турі. 

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1218

Найнепередбачуваний дивізіон в сезоні 2020/2021 – Четверта ліга.

«ВолиньФам» та ФК «Пірванче» з 7-ма очками ділять першу сходинку в турнірній таблиці, а в неділю 20 грудня зустрінуться в матчі 4-го туру на центральному майданчику СК «Арена Спорт». Їх найближчі конкуренти з команд «Волинь Угринів» та «Надія-3» спробують у матчах проти «Клевер Сторс» та ФК «Вишків» відповідно, скористатися нагодою покращати свої диспозиції у боротьбі за медалі першості.

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1298

Відразу три команди, які грають в П’ятій лізі, складають трійку лідерів дивізіону. Луцькі «Волинь05», «Vadrus» та колківський «Штурм» у неділю спробують не втратити залікових балів у протистояннях із клубами «Переможна варта», ФК «Гірка Полонка» та ФК «Кременець» відповідно. А родзинкою футзального вік-енду має стати той факт, що всі три конкуренти за золото П’ятої ліги, напередодні на Свято Миколая зіграють матчі 1/8-ї Кубку Мрії з луцькими «Ярдом», «Покровом» та «Клевер Сторс» згідно попереднього списку лідерів ліги.

 

Багато цікавих подій відбудеться наступного вік-енду. І ми щиро жалкуємо про те, що всі цікаві поєдинки вболівальники за умов карантину зможуть побачити лише у відеозаписі. Хоча матч Суперліги МФК «Хорів» - ЛФК «Любарт» можна буде подивитися он-лайн завдяки старанням керівництва «князівської» команди.

Результати. Кубок Волині – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1209#calendar

Результати. Кубок АМФВ – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1208#calendar

Результати. Кубок Прогресу – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1207#calendar

Результати. Кубок Мрії – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1206#calendar

 

Календар 19-20 грудня

19 грудня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

1/8 Фіналу. Кубок Мрії

09.30                 Ярд – Волинь05

10.20                 Клевер Сторс – ФК Штурм К

4 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

11.10                 Новатор-Вілія Смолява – Любарт Junior

12.00                 West Side – Атлетік М

12.50                 ФК Арсенал – МФК Гранітбудексклюзив

13.40                  FC Traders – Kroshu Lutsk

1/8 Фіналу. Кубок Мрії

14.30                 Покров – Vadrus

4 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

15.30                 Камаз-Агро Острожець – Луцьктепло

4 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 МФК Хорів – ФК Любарт

17.30                 ЛСТМ – ТТІ Нововолинськ

18.30                 Кураж – Надія

19.30                 Вотранс – Вокар

20.30                 Динамо – Теремно Хліб

  

20 грудня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

4 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 Tatrafan Flexible – АСК Забороль

10.30                 ФК Штурм К – ФК Кременець

4 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 Олімпія – Akcent

12.30                 МФК Дім Фасадів – Олімп

13.30                  ФК Мар’янівка – Вотранс-2 Прип’ять

14.30                 ХФК Фіміам – ФК Кум і Ко

15.30                 Надія-2 – Духче Боратин

4 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Агромат – FC Respect

17.30                 Колос – ВП Автошкола

18.30                 Neris-Авангард – ФК Топільно

19.30                 Енергопроф – Торпедо

20.30                 Атлетік О – Мідас

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

4 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 Мідас-2 – ВФБ Груп Лімітед

10.20                 Волинь05 – Переможна варта

11.10                 Vadrus – ФК Гірка Полонка

4 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

12.00                 ВолиньФам – ФК Пірванче

12.50                 Ярд – Теремно Хліб-2

13.40                  Надія-3 – ФК Вишків

14.30                 Клевер Сторс – Волинь Угринів

4 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

15.30                 BusMarket Group – Шігірюм

16.30                 FC Hawest – Olam-Kesef Sport

17.30                 ФК Стир – СК Горохів-Юніор

18.30                 FC Respect-2 – ФК Дежа

19.30                 ФК Фенікс ДПЗ – ХФК Фіміам-2

4 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

20.30                 Луцьк-Центр – Покров