Без новорічних турнірів, але все одно з футзалом. Календар!

За останні, більш ніж два десятитиріччя, весь футзальний бомонд звик до того, що у фінальний вік-енд року завжди відбувається Новорічний турнір. Традиційна футзальна подія року в нинішніх карантинних умовах втратила свій сенс і відкладається до кращих часів. Адже проводити ХХІV-й Новорічний та другий «Lutsk Christmas Cup» без глядачів не комільфо. Так само, як і матчі Регулярного чемпіонату Волині, де відсутність вболівальників виймає душу з улюбленої гри. Але віра у кращі часи, віра у перемогу над пандемією заставляє нас сьогодні ретельно попрацювати над змагальними питаннями, аби до середини весни завершити Тринадцятий чемпіонат Волині та визначити кращу команду області, яка зіграє у плей-офф Другої ліги Чемпіонату України.

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1223

У Суперлізі після чотирьох зіграних турів на вершині турнірної таблиці двовладдя. Луцький футзальний клуб «Любарт» та найтитулованіший клуб Волині «Надія» продовжують свій турнірний рух без очкових втрат. Але з кожним наступним туром лідерам буде все важче здобувати перемоги, адже рейтинг суперників ближче до фінішу «регулярки» буде лише зростати.

Хоча вже у минулому турі далася в знаки налаштованість всіх учасників турніру на максимальні здобутки.

В центральному матчі туру «Любарт» у відчайдушному протистоянні з МФК «Хорів» на останніх хвилинах гри вирвав перемогу з рахунком 3:1 та дав привід до емоційного обговорення епізоду, що стався за секунди перед третім голом, коли на думку господарів майданчика була гра рукою у штрафній «князів». Проте за характером та змістом звітна гра стала ледь не найкращою у сезоні 2020/2021.

«Надія» вимушена була добряче попрацювати у матчі з клубом «Кураж», аби здобути чергову вікторію. Підсумковий рахунок протистояння 3:1, що нагадало ситуацію в 2-му турі, коли лідери Суперліги з однаковим рахунком 3:2 переграли своїх візаві.

На відстані однієї перемоги за дуетом фаворитів тримається ковельський «Вокар», котрий в цікавому протистоянні з одвічним суперником – луцьким «Вотрансом» здобув перемогу з рахунком 4:1.

Прикрасою в день Миколая стали поєдинки «ЛСТМ» проти нововолинського «ТТІ», в якому лучани здобули першу перемогу, та насправді бойова нічия 2:2 у луцькому дербі між «Динамо» та «Теремно Хліб».

У наступному 5-му турі лідери Суперліги зіграють чергові непрості поєдинки. Хорівська «Надія» зустрінеться з першим чемпіоном області «Вотрансом», а ЛФК «Любарт» в рамках луцького дербі зіграє з непоступливим «Динамо». На статус центрального матчу туру з огляду на клас виконавців та амбіції команд претендує зустріч «Вокар» – МФК «Хорів». Хоча спрогнозувати результат протистоянь в матчах «ТТІ» Нововолинськ – «Кураж» та «Теремно Хліб» – «ЛСТМ» доволі важко навіть досвідченим фахівцям.

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1222 

Головним генератором несподіванок та сенсацій минулого вік-енду стали матчі у Вищій лізі, де суттєво змінилася ситуація в турнірній таблиці. В центральному матчі 4-го туру лідер першості «Агромат» несподівано поступився землякам із FC «Respect» та спустився на другу позицію в «турнірці», маючи 9 залікових балів разом із прямими конкурентами – «Торпедо» та ФК «Топільно», які свої матчі довели до переможного закінчення.

Нарешті перші залікові бали взяв клуб-старожил з Ківерець. У багатому на гольові події поєдинку «Колос» обіграв потужний ФК «Волинська приватна школа» 8:6.

Завдяки турнірній ситуації у Вищій лізі наступний тур подарує цікаве протистояння «Торпедо» – «Агромат», де в якійсь мірі буде визначатися доля медалей найвищого ґатунку. Не буде легкої прогулянки у зустрічі FC «Respect» з «Колосом», котрий за традицією набирає футзальних обертів в зимовий час. Не простими очікуються розборки між сусідами за турнірною таблицею, адже до екватора турніру вже зовсім не далеко, а там і плей-офф чекатиме вісімку кращих.

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1221

Одноосібний лідер МФК «Дім Фасадів» продовжує крокувати по турнірній дистанції Першої ліги із стовідсотковим результатом. В звітному турі «екс-молочники» дотиснули «Олімп» 2:0, а ось їх прямий конкурент із Княгининка «Олімпія» оступився у матчі з луцьким клубом «Akcent» 0:4 та відпустив суперника у відрив. Такий собі «не олімпійський» день з огляду на назви команд. Успіх «акцентовиків» та перемога «Кум і Ко» над ХФК «Фіміам» вивела луцькі команди на другу та третю позиції в турнірній таблиці.

В наступному турі завдяки такій щільності результатів майже кожен поєдинок може змінити позиції команд як в чемпіонській гонці, так і в перегонах за право грати у плей-офф. Хоча центральним матчем в 5-му турі слід вважати луцьке дербі «Akcent» – МФК «Дім Фасадів».

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1220

Хто зупинить «Камаз» в Другій лізі?  Острожецький колектив у 4-му турі в якості лідера приймав «Луцьктепло» та переміг з рахунокм 3:2, а його найближчий переслідувач з клубу «Арсенал» не втратив залікові бали у матчі з МФК «Гранітбудексклюзив» і залишився на відстані двох залікових балів у турнірній гонці. А в центральному поєдинку FC «Traders» – «Kroshu Lutsk», котрі перед звітним туром ділили третю сходинку в турнірній таблиці, була зафіксована супербойова нічия 7:7. Тепер на третій сходинці справжнє стовпотворіння – відразу три колективи мають по 7 залікових балів.

До речі, в наступному турі «Kroshu Lutsk» в центральному матчі туру зіграє якраз з лідером першості клубом ФК «Камаз-Агро», котрий як вантажівка їде напролом до золота Другої ліги.

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1219

Два лідери Третьої ліги «Olam-Kesef Sport» та «BusMarket Group» в звітному турі зіграли по різному, що відповідно внесло значні корективи в турнірну таблицю. Лучани в поєдинку з «Шігірюмом», котрий посідав останню сходинку в таблиці результатів поступилися з рахунком 1:2, а колектив з Острожця зіграв в неділю з одним із прямих конкурентів – FC «Hawest» та впевнено переміг з рахунком 4:0. Одноосібний лідер «Olam-Kesef Sport» в наступному турі проекзаменує FC «Respect-2» та продовжить золоту гонку в комфортних умовах гандикапу в три бали. А решта колективів ще не втратила шансів на попадання в медальний залік Третьої ліги.

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1218

Четвертий  дивізіон підтверджує реноме непередбачуваності в кожному турі. За підсумками звітного туру жодна з команд ліги не має нулів в стовпчику «очки». На верхніх щаблях турнірної таблиці надзвичайна щільність, адже сенсацій вистачає і тут. Чого варта впевнена перемога 6:0 луцького клубу «Клевер Сторс» над одним з лідерів – «Волинь Угринів». Далі буде веселіше. Тим більше, що вже у 5-му турі той же Угринів зустрінеться з «Надією-3», а лідер ФК «Пірванче» зіграє з міцним «Луцьк-Центром».

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1298

А в П’ятій лізі у стані лідерів без змін. Три синхронних перемоги фаворитів переконують всіх, хто цікавиться подіями у найнижчому дивізіоні, що саме в очних протистояннях між клубами «Волинь 05», «Vadrus» та «Штурм» визначиться доля медального заліку. Поки що потужна трійця крокує турнірною дистанцією без збоїв та вражає результативністю. Як Вам рахунки у матчах «Vadrus» - ФК «Гірка Полонка» - 16:1 та «Волинь 05» - «Переможна варта» - 12:1. Вирішальні розбірки розпочнуться лише з 6-го туру. Проте в наступний вік-енд лідерам доведеться добряче попрацювати у матчах з міцними «середняками», котрі можуть відібрати залікові бали будь-якої миті.

 

У вівторок в рамках зйомки програми «5х5 – футзал Волині» відбулося жеребкування кубкових турнірів області.

Волею жереба у чвертьфіналах Кубка Волині визначилися наступні пари:

ТТІ Нововолинськ – Вотранс

ЛСТМ – Надія

МФК Хорів – Динамо

Агромат – ЛФК Любарт

 

В 1/4-й фіналу Кубка АМФВ зустрінуться:

МФК Дім фасадів – Мідас

ХФК Фіміам – Олімпія

Енергопроф – Вотранс-2 Прип’ять

Надія-2 – ФК Кум і Ко

 

Чвертьфінальні пари Кубка Прогресу за підсумками жеребу виглядають так:

Луцьктепло – BusMarket Group

Olam-Kesef Sport – Камаз-Агро 2.01.2021

ФК Стир – Шігірюм

FC Hawest – Атлетік М

 

А в Кубку Мрії після того, як буде зіграний останній поєдинок 1/8-ї фіналу пари розподіляться наступним чином:

Vadrus – ФК Штурм 2.01.2021

ХФК Фіміам-2 – ФК Пірванче

Волинь 05 – переможець пари СК Горохів-Юніор – Надія-3 2.01.2021

ВФБ Груп Лімітед – Луцьк-Центр

 

Календар 26-27 грудня

26 грудня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

5 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 Kroshu Lutsk – Камаз-Агро Острожець

10.30                 Любарт Junior – ФК Арсенал

11.30                 Атлетік М – Новатор-Вілія Смолява

12.30                 Луцьктепло – West Side

5 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

13.30                  Вокар – МФК Хорів

1/4 Фіналу. Кубок Волині

14.30                 ТТІ Нововолинськ – Вотранс

15.30                 МФК Хорів – Динамо

16.30                 ЛСТМ – Надія

5 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

17.30                 Торпедо – Агромат

18.30                 ФК Топільно – Атлетік О

5 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

19.30                 Надія – Вотранс

20.30                 Теремно Хліб – ЛСТМ

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК  

5 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

10.30                 ФК Гірка Полонка – Tatrafan Flexible

6 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 ФК Штурм К – Волинь05

1/4 фіналу. Кубок Прогресу

12.30                 ФК Стир – Шігірюм

13.30                 FC Hawest – Атлетік М

1/4 Фіналу. Кубок АМФВ

14.30                 МФК Дім фасадів – Мідас

15.30                 ХФК Фіміам – Олімпія

16.30                 Енергопроф – Вотранс-2 Прип’ять

17.30                 Надія-2 – ФК Кум і Ко

5 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

18.30                 ФК Дежа – BusMarket Group

1/4 фіналу. Кубок Мрії

19.30                 ХФК Фіміам-2 – ФК Пірванче

20.30                 ВФБ Груп Лімітед – Луцьк-Центр

 

27 грудня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

5 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.20                 Переможна варта – ФК Штурм К

5 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

10.20                 МФК Гранітбудексклюзив – FC Traders

5 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

11.10                 Akcent – МФК Дім Фасадів

12.00                 ФК Кум і Ко – Олімпія

12.50                  Духче Боратин – ХФК Фіміам

13.40                 Вотранс-2 Прип’ять – Надія-2

14.30                 Олімп – ФК Мар’янівка

5 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

15.30                 ФК Любарт – Динамо

16.30                 ТТІ Нововолинськ – Кураж

1/4 фіналу. Кубок Волині

17.30                 Агромат – ФК Любарт

5 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

18.30                 FC Respect – Колос

19.30                 Мідас – Енергопроф

20.30                 ВП Автошкола – Neris-Авангард

  

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

5 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.20                 ФК Кременець – Мідас-2

10.20                 ВФБ Груп Лімітед – Vadrus

5 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

11.10                 ФК Пірванче – Луцьк-Центр

12.00                 Теремно Хліб-2 – Клевер Сторс

12.50                 ФК Вишків – ВолиньФам

5 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

13.40                  Шігірюм – ФК Стир

14.30                 Olam-Kesef Sport – FC Respect-2

1/4 фіналу. Кубок Прогресу

15.30                 Луцьктепло – BusMarket Group

5 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Волинь Угринів – Надія-3

5 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

17.30                 СК Горохів-Юніор – ФК Фенікс ДПЗ

18.30                 ХФК Фіміам-2 – FC Hawest

1/8 Фіналу. Кубок Мрії

19.30                 СК Горохів-Юніор – Надія-3

5 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

20.30                 Покров – Ярд