Новорічний тур перед паузою. Календар!

Перехід екватора турнірної дистанції сезону 2020/2021 відзначився цілою низкою цікавих поєдинків, сенсаційних результатів та красивих голів. Нажаль не обійшлося і без краплини дьогтю у вигляді кількох важких травм в учасників футзальних битв. Ми від душі бажаємо всім травмованим швидкого одужання та загалом міцного здоров’я. Так само і всій громаді, яка має відношення до гри під назвою футзал. Найкращі побажання на Новий 2021 рік та гарного Різдва. Хай щастить всім без виключення!

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- журналістський огляд, статистику та аналітику про кожну гру можна почитати натиснувши на матч, що вас цікавить - http://amfv.com.ua/matches/?calendar

- фотографії очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

Минулий тур в певній мірі підбив підсумки року, який назавжди увійде в історію людства, як рік пандемії. Матчі без глядачів, маски на обличчях та карантинні обмеження точно не додають позитиву змагальному процесу. Але гра живе і в даних умовах це найголовніше. Віримо, що в недалекому майбутньому нам доведеться наживо спостерігати за футзальними трилерами, що нам дарують гравці у матчах 13-го Чемпіонату Волині та кубкових перегонах.

Суперліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1223

Суперліга під час надзвичайно насиченого вік-енду точно не розчарувала. У матчах 5-го туру та чвертьфіналах Кубку Волині наші майстри футзалу подарували чимало миттєвостей, котрі журналісти характеризують епітетами на кшталт – безкомпромісна боротьба, філігранна техніка, гол-красень, вибух емоцій, фантастичний камбек та багато інших. Таких слів за суботу та неділю в різних інтерпретаціях було вимовлено чимало. Хто не вірить – перегляньте в Інтернеті на youtube-каналі Intensive TV поєдинки звітного туру, не пожалкуєте.

Щодо результатів у «регулярці», то слід зауважити, що після поразки найтитулованішого клубу «Надія» в матчі з луцьким «Вотрансом» 4:10, одноосібним лідером став діючий чемпіон області ЛФК «Любарт». Підопічні Назар Бугайчука переграли непоступливих земляків з команди «Динамо» - 4:2. Завдяки вікторії МФК «Хорів» у зустрічі з традиційним претендентом на чемпіонство «Вокаром» (8:2) колектив Віктора Ревка з дев’ятьма очками вийшов на третю позицію в турнірній таблиці, перегнавши за рахунок різниці м’ячів ковельчан та нововолинський «ТТІ». Команда Юрія Волошина після сенсаційної крупної перемоги замкнула п’ятірку лідерів із 7 заліковими балами.

Нижче в «турнірці» йдуть «Динамо», місцевий «Теремно Хліб», котрий мінімально 4:3 здолав земляків з «ЛСТМ», та «Кураж», котрий на рівних бився з «ТТІшниками», але в підсумку поступився 0:2.

Найцікавіше звичайно попереду. Тим більше, що вже у 6-му, по суті новорічному турі заплановані (велика подяка Рейтингу) цікаві протистояння. Центральним та надпринциповим бачиться хорівське дербі між однойменним МФК та «Надією». Який з футзальних проектів Віктора Ревка більш потужний дасть відповідь лише гра.

Матч між претендентами на медальний залік «Вотранс» – «ТТІ» Нововолинськ, котрі минулих вихідних зіграли у чвертьфіналі Кубку Волині (4:2), як і луцьке дербі ЛФК «Любарт» – «Теремно Хліб» може внести суттєві зміни в диспозицію Регулярного чемпіонату. «Динамо» та «Вокар» спробують виправитися після невдалих матчів 5-го туру, а з огляду на участь у плей-офф поєдинок «Кураж» – «ЛСТМ» може стати визначальним для обох суперників.

Результати. Кубок Волині – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1209#calendar

В продовження подій в елітному дивізіоні кілька слів за Кубок Волині. Протягом вік-енду на сім команд Суперліги та вищоліговий «Агромат», котрий минулого року грав у головному дивізіоні області, отримали подвійне навантаження і подарували вболівальникам (матчі варті перегляду в youtube) справжні кубкові баталії. В неділю «Любарт» зумів лише раз вразити ворота «Агромата», а «Надія» з перевагою в один пункт обіграла позаминулорічного володаря трофею «ЛСТМ» 3:2. З однаковим рахунком 4:2 в рівних за ігровим змістом поєдинках МФК «Хорів» переграв луцьких динамівців, а «Вотранс» пройшов «ТТІ». Тепер будь-який з трьох варіантів жереба півфіналу гарантовано створить надзвичайно цікаву інтригу в кубкових двобоях.

Вища ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1222 

FC «Respect», ФК «Топільно» та «Агромат» - команди, які роблять все для того, аби стати чемпіонами Регулярного чемпіонату у Вищій лізі та накачати м’язи перед етапом плей-офф. В центральному матчі 5-го туру «Агромат» зумів обійти прямого конкурента «Торпедо» в турнірній гонці – 5:3. «Поважні» в драматичному протистоянні з «Колосом» схилили шальку терезів успіху на свій бік 6:5. А ФК «Топільно» після перемоги 3:1 над міцним «Атлетіком» застовпив за собою другу позицію в турнірній таблиці.

В наступному післясвятковому турі, де слід звернути увагу на святкування Нового року без надмірностей, центральними матчами слід визнати «Колос» – «Торпедо» та «ВП Автошкола» – ФК «Топільно», де багато прихованих інтриг та бойові рівні склади.

Результати. Кубок АМФВ – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1208#calendar

В Кубку АМФВ свої принципові протистояння завершилися минулих вихідних на етапі чвертьфіналів. Від Вищої ліги в турнірі залишився лише «Енергопроф», котрий лише у серії післяматчевих пенальті зумів пройти Любешів. Друга «Надія» реваншувалася за поразку в «регулярці» луцьким «Кум і Ко», вигравши 3:1. ХФК «Фіміам» в напруженому поєдинку переграв «Олімпію» 4:3, а першоліговий МФК «Дім Фасадів» не залишив шансів представнику «вишки» з клубу «Мідас».

Перша ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1221

Перша ліга не розчаровує. Одноосібний лідер МФК «Дім Фасадів», котрий чи навряд згубить в останніх чотирьох турах перевагу в п’ять очок. А ось шість переслідувачів лідера мають докласти серйозних зусиль, аби потрапити до медального заліку. В кожній зустрічі прогнозистам, нагадуємо що всі бажаючі можуть отримати подарунки від ТМ «Zeman», доволі нелегко вгадувати результати матчів. Відразу дві бойових нічиї прикрасили 5-й тур «регулярки». Спочатку луцькі «Куми» 3:3 зіграли з «Олімпією», а далі «Духче» та ХФК «Фіміам» розійшлися миром – 2:2. А чого був вартий «бойок» у виконанні «Прип’яті» та другої «Надії», де мінімальну перемогу 3:2 здобули футзалісти з Любешіва. Хорівцям у наступних матчах слід добряче постаратися, аби покинути зону втішних матчів. Це стосується і «Мар’янівки», яка до цього часу лишається без жодного очка.

Якби стояло завдання прорекламувати центральний поєдинок 6-го туру для глядачів (нажаль карантинні обмеження до цих пір не зняті), то безумовно матч ФК «Кум і Ко» – «Akcent» заслуговував на живий перегляд. Значмими для медального заліку стануть поєдинки ХФК «Фіміам» – «Вотрнас-2 Прип’ять» та «Олімпія» – «Духче Боратин».

Друга ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1220

В Другій лізі «Камаз-Агро» після бойової нічиєї 2:2 з «Kroshu Lutsk» дозволив ФК «Арсенал» наздогнати себе у турнірній таблиці, де суперники мають по 13 залікових балів. Боротьба за першість розгортається з новою силою, що свідчіть про рівний склад учасників дивізіону.

Кандидатом на звання центральний матч туру в Другій лізі претендує зустріч «Луцьктепло» – «Атлетік» М. Команда комунального підприємства з обласного центру останнім часом набрала непоганої ходи в кубках та чемпіонаті. Підопічні Ярослава Русина минулого вік-енду в чвертьфіналі Кубку Прогресу перемогли «BusMarket Group» 5:2 та здолали у «регулярці» традиційно незручний «West Side». А суперник з Млинівського району після перемоги у «прогресивному» турнірі над FC «Traders», котрий йде третім в чемпіонаті, втратив очки у матчі з аутсайдером - «Новатором» із Смоляви.

Лідерам першості також буде нелегко після святкування Нового року «Камаз-Агро» зустрінеться з МФК «Гранітбудексклюзив», який намагається знайти свою гру. А волинські «каноніри» зустрінуться із вищезгаданим «Новатором», котрий зумів дати бій потужному «Атлетіку».

Результати. Кубок Прогресу – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1207#calendar

Три поєдинки з чотирьох третього за силами кубкового турніру відбулися минулого вік-енду. «Стир» з Демидівки у матчі ¼ фіналу Кубку Прогресу впевнено обіграв «Шігірюм» з рахунком 8:2, а «Луцьктепло» заморозило плани «BusMarket Group» потрапити до півфіналу 5:2. «Заруба» сталася у матчі FC «Hawest» - «Атлетік» М, де мінімальна вікторія 3:2 стала перепусткою для футзалістів з Млинівського району до наступного етапу «прогресивного» турніру.

Третя ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1219

В Третій лізі багато що може визначитися у наступному турі, адже в очному протистоянні зійдуться претенденти на золото «регулярки» команди «BusMarket Group» та «Olam-Kesef Sport». З огляду на турнірне становище ще одним центральним матчем туру слід визнати поєдинок сусідів за лідируючою групою FC «Hawest» – ФК «Фенікс ДПЗ». За підсумками цих ігор має окреслитися коло фаворитів у боротьбі за медалі найвищого ґатунку та престижні місця у чвертьфінальній сітці «абсолютки».

Четверта ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1218

Четверта ліга, як і Третій дивізіон не має жодної команди без очкових втрат та без залікових надбань. Після нічийного підсумку 3:3 у матчі ФК «Пірванче» - «Луцьк-Центр» картина суперечки за призові та плей-оффовські місця ще більше стала загадковою. За лідером (11 очок) крокують «Клевер Стор» та «Надія-3» (по 10 балів), котрим в спину дихають луцький «Ярд» та ще чотири команди, що мають по 7 залікових балів. Кандидатами на «Cake Cup» - смачний торт поки що є «Теремно Хліб-2» та «Покров».

В наступному турі, що відбудеться відразу після новорічних гулянь центральним матчем туру може стати протистояння «Ярд» – ФК «Пірванче». У разі успіху лучан в турнірі може відбутися зміна лідера. А після зустрічі «ВолиньФам» – «Надія-3» подібний «ексченч» можуть зробити футзалісти з обласного центру, котрі у разі перемоги над хорівцями можуть з восьмої сходинки переміститися у призову трійку. Ось така щільність в перегонах за титул переможця Регулярного чемпіонату в Четвертій лізі.

П’ята ліга. Чемпіонат Волині з футзалу

http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1298

В турнір П’ятої ліги дисбаланс додав АСК «Забороль», котрий за об’єктивних причин не грав минулого вік-енду і тепер у деяких команд різна кількість ігор. В битві лідерів «Волинь 05» - «Штурм» К, що мала відбутися у 6-му турі, перемогли «хрестоносці», які разом із місцевим «Vadrusом» очолюють чемпіонську гонку. Колківська команда також має 15 залікових балів, але на відміну від луцьких команд, «штурмовики» зіграли на матч більше. Загалом відставання пелетону від трійки лідерів складає 8 (!) балів і скоріш за все саме цей тріумвірат розіграє комплект нагород регулярної першості в П’ятій лізі.

Результати. Кубок Мрії – http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1206#calendar

В завершальному поєдинку 1/8-ї Кубку Мрії хорівська «Надія-3» з рахунком 5:2 переграла СК «Горохів-Юніор». В двох чвертьфінальних матчах «омріяного» турніру «Луцьк-Центр» обіграв п’ятиліговий «ВФБ Груп Лімітед» 5:1, а ФК «Пірванче» з рахунком 8:4 прибрав з турнірного шляху ХФК «Фіміам-2».

 

Кілька слів про персоналії. Після першої частини сезону в перегонах бомбардирів триває своє цікаве протиборство. Так у Суперлізі найкращий гольовий баланс з 9-ти забитих м’ячів має представник луцького «Вотрансу» Богдан Скоцький. За ним з 7-ма голами крокує досвідчений Олександр Портянко. На третій позиції перегонів голеадорів елітного дивізіону області розмістилися відразу три гравця – динамівець Леонід Єфремов, Євген Заїченко з ЛФК «Любарт» та представник МФК «Хорів» Ігор Кушецький. У хлопців по 6 забитих м’ячів. До речі, Богдан Скоцький ще двічі відзначився у матчах за Кубок Волині, так само, як і його конкурент Олександр Портянко.

Детальніше - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1223#bombs

Таблицю найбільшого авторства голів у Вищій лізі очолює креативний (чого вартий його перекид у матчі з «Агроматом») торпедівець Ігор Шевельов з результатом в 9 м’ячів. Як і в Суперлізі, переслідувач Ігоря в бомбардирській гонці Володимир Майструк з ФК «Топільно» відстає на дві позиції. А по шість забитих м’ячів записали на свій рахунок представники клубів «Енергопроф» та «Агромат» - Денис Рудик та Богдан Кобзар.

Детальніше - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1222#bombs

Серед снайперів Першої ліги, і це не диво з огляду на футзальний досвід, найкращий результат у 8 голів має гравець «Кум і Ко» Ігор Блажиєвський. А на відстані двох пунктів за рідним братом та одноклубником крокує Олександр Блажиєвський. «Олімпієць» Михайло Брагінець та Олександр Потурай з ХФК «Фіміам» мають у своєму активі по 5 влучних ударів.

Детальніше - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1221#bombs

В традиціях вищих дивізіонів Чемпіонату Волині представник команди FC «Traders» Едуард Войтюк, котрий грає у Другій лізі, назабивав 9 голів. За забивним Едуардом ведуть особисту суперечку бомбардири з команд лідерів першості «Камаз-Агро Острожець» та ФК «Арсенал». Відповідно у Романа Козака та «каноніра» Олександра Халика по 6 забитих м’ячів.

Детальніше - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1220#bombs

В Третій лізі, як і в Першому дивізіоні, відразу два одноклубника з команди-лідера «Olam-Kesef Sport» очолили таблицю, в якій фіксуються факти потрапляння «селекта» в сітку воріт суперників. 11 разів в цій справі відзначився Володимир Горохоль, а його партнер по Острожецькій команді Андрій Гузоватий завершив 6 вдалих комбінацій.

 Детальніше - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1219#bombs

Іван Костюк з ФК «Пірванче» не тільки відзначався кілька разів кращим гравцем туру в Четвертій лізі, але й лідирує у списку кращих голеадорів з результатом в 11 голів. А по шість забитих м’ячів мають відразу три гравці: Назар Орел з «ВолиньФам», Дмитро Біліч з ФК «Вишків» та хорвіець Влад Саміло з «Надії-3».

 Детальніше - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1218#bombs

Абсолютно кращий результат в 13 забитих м’ячів у насиченій гольовими подіями П’ятій лізі мають відразу два гравця з команд-лідерів. «Вадрусівець» Максим Якимов та Кирил Коцюба з ФК «Штурм» лише на один пункт випереджають Романа Ковалюка з «Волині 05» та одноклубник Максима Якимова – автор 12 голів Володимир Коваль.

 Детальніше - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1204&league=1298#bombs

Ось з такими здобутками ми входимо у Новий 2021 рік, в якому відбудеться друга частина 13-го футзального сезону. Після локдауну за три тури стануть відомі імена команд-призерів Регулярного чемпіонату в усіх семи лігах області. Будуть зіграні матчі плей-офф в Абсолютній першості та півфінали та фінали чотирьох кубкових турнірів (жеребкування відбудеться перед Різдвом) у купі з втішим змаганням «Cake Cup». Нагадаємо, що Абсолютний чемпіон Волині цього річ гратиме у фінальній частині Чемпіонату України в Другій лізі.

Календар 2-3 січня

2 січня (субота)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

5 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.30                 АСК Забороль – Волинь05

6 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

10.30                 Vadrus – ФК Кременець

6 тур. Друга ліга. Регулярний чемпіонат

11.30                 Луцьктепло – Атлетік М

12.30                 FC Traders – Любарт Junior

13.30                  ФК Арсенал – Новатор-Вілія Смолява

14.30                 West Side – Kroshu Lutsk

15.30                 Камаз-Агро Острожець – МФК Гранітбудексклюзив

6 тур. Суперліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Динамо – Вокар

17.30                 МФК Хорів – Надія

18.30                 Вотранс – ТТІ Нововолинськ

19.30                 ФК Любарт – Теремно Хліб

20.30                 Кураж – ЛСТМ

 

 

3 січня (неділя)

МАЙДАНЧИК ПАРКЕТ

6 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.20                 ФК Гірка Полонка – АСК Забороль

10.10                 Tatrafan Flexible – ВФБ Груп Лімітед

1/4 фіналу. Кубок Прогресу

11.00                 Olam-Kesef Sport – Камаз-Агро О

6 тур. Перша ліга. Регулярний чемпіонат

12.00                 ФК Кум і Ко – Akcent

12.50                  Олімпія – Духче Боратин

13.40                 ФК Мар’янівка – МФК Дім Фасадів

14.30                 ХФК Фіміам – Вотранс-2 Прип’ять

15.30                 Надія-2 – Олімп

6 тур. Вища ліга. Регулярний чемпіонат

16.30                 Колос – Торпедо

17.30                  ВП Автошкола – ФК Топільно

18.30                 Енергопроф – Атлетік О

19.30                 Neris-Авангард – FC Respect

20.30                 Агромат – Мідас

 

ЦЕНТРАЛЬНИЙ МАЙДАНЧИК

6 тур. П’ята ліга. Регулярний чемпіонат

09.20                 Мідас-2 – Переможна варта

6 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

10.20                 Теремно Хліб-2 – Волинь Угринів

11.10                 Луцьк-Центр – ФК Вишків

12.00                 Ярд – ФК Пірванче

12.50                 ВолиньФам – Надія-3

1/4 фіналу. Кубок Мрії

13.40                  Vadrus – ФК Штурм К

14.30                  Волинь05 – Надія-3

6 тур. Третя ліга. Регулярний чемпіонат

15.30                 BusMarket Group – Olam-Kesef Sport

16.30                 ФК Стир – ФК Дежа

17.30                 FC Respect-2 – ХФК Фіміам-2

18.30                 Шігірюм – СК Горохів-Юніор

19.30                 FC Hawest – ФК Фенікс ДПЗ

6 тур. Четверта ліга. Регулярний чемпіонат

20.30                 Клевер Сторс – Покров