ДФЛВ: прорив Любарта, спурт Мідаса, стабільність рівнян та загадкові одесити…

Дитяча футзальна ліга Волині 2020/2021 уже відіграла третій тур. В усіх п’яти вікових категоріях змінилася трійка лідерів, причому у деяких – кардинально.

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші

В U-7 відбулося чотири матчі – і першим у очі кидається подвійні перемоги та поразки. «Любарт Kids» Андрія Янчука після паузи у другому турі, явно скучив за футзальними матчами. Спочатку найменші футзалісти переграли FC Respect – голами відзначилися Данило Кашуба та Марк Михайлюк. Згодом червоно-чорні розібралися із гравцями з Колок, де покером відзначився син президента ФК Любарт Тимофій Пасічник. Завдяки двом перемогам любартівці вийшли на другу сходинку у турнірній таблиці.

Шукають свою гру наймолодші гравці Олександра Сачковського з ДФК «Штурм» Колки - у третьому турі гравцям здобути перемоги не вдалося: 1:3 від «Амазонок» та 0:6 від «Любарт Kids». Єдиний гол у двох матчах вдалося забити лише дівчатам Кирилу Булигіну.

Продовжують крокувати без поразок і луцькі «Амазонки» Тетяни Павлік. Після перемоги над ДФК «Штурм» біло-чорні вийшли на третю позицію у турнірній таблиці, а Каріна Гуславська своїм хет-триком продовжує переслідувати дует з Івано-Франківська – на рахунку дівчинки вже шість голів у двох матчах.

У ще одному поєдинку ліги зустрілися між собою Лаккі Тіми. Цікаво, що обидві команди забили по два голи: за перший відзначились Ярослав Шевчук та Володимир Майламян, за другий Ілля Казаков та Артем Зінгель, проте Артем поцілив у власні ворота. Завдяки цій перемозі основна команда червоних зуміла записати свої перші три очки до цьогорічних здобутків.

Кращі гравці 3-го туру:

Михайлюк Марк – Любарт Kids

Гуславська Каріна – Амазонка

Майламян Володимир – Лаккі Тім

Пасічник Тимофій – Любарт Kids

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші

У U-9 зіграно було найбільше матчів і перестановок у таблиці чи не найбільше. Цього туру у Луцьку гостювали одразу дві приїжджі ДЮСШ – Маневичі та Рівне. Спочатку рівняни трохи не налаштувалися з дороги і примудрилися пропустити 19 голів від маневичан: 13 від хлопців та 6 від дівчат. Підопічним Вадима Басюка поки не вдається набрати перші бали, проте турнірна дистанція ще довга.

Маневицькі вихованці Богдана Ковбасюка у другому безкомпромісному матчі поступилися «Мідасу» 3:4. Дівчата ж зуміли здобути другу перемогу – 2:0 постраждав «Любарт Kids».

Вихованці Юрія Павельчука після перемоги над маневицькою ДЮСШ ще й переконливо перемогли луцьких дівчатах з ЖФК Легіон – 10:0. Після цього туру Арсен Матящук із 13-ма голами очолює бомбардирський залік ліги. Дві перемоги та ще й над прямим конкурентом зробили фіолетових лідерами турнірної таблиці.

У ще одному луцькому дербі дівчат та хлопців знову переможцями вийшли «Амазонки» - завдяки голу Валерії Сижук та дублям Діани Зварич і Аліни Гавриш. FC «Respеct» Олександра Миронюка поки шукає себе…

У останньому матчі ліги ФК «Спортінг» з Карпилівки завдяки влучним пострілам братів Шинкаруків Тимофія та Кіріла порадували свого тренера та батька Олександра перемогою над ФК «Гірка Полонка». Ця перемога вивела зелено-білих на п’яту позицію у турнірній таблиці ближче до лідерів.

Кращі гравці 3-го туру:

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Матящук Арсен – Мідас

Зварич Діана – Амазонка

Довгорук Станіслав – Мідас

Биковська Марія – Маневичанка

Єфімчук Тетяна – Маневичанка

Гордій Мирон – ДЮСШ Маневичі

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

Без втрат очок у віковій категорії U-11 йдуть одразу два колективи – ДЮСШ №4 Рівне та «Мідас». Підопічні Вадима Басюка потужно виступають цього року – перемоги 4:0 над ДЮСШ Костопіль та 7:1 над «Любарт Kids». Найбільше до перемог долучилися Михайло Мормон, Максим Кіселик, Артем Дармовіс, Матвій Кітан, Павло Остапчук, Ілля Паращенко та Олександр Ребров.

Молоді вихованці Юрія Павельчука також здобули перемогу, котра вивела їх на другу сходинку турнірної таблиці. Гол Юрія Лисюка та покер Дмитра Абрамова декласував FC «Respect» - 5:1. Підсолодив гіркоту поразки Михайло Горідєнко, котрий записав у всій актив одне взяття воріт суперника.

Свої перші поєдинки у ДФЛВ провели і дебютанти змагань з Костополя: у першому поєдинку боротьби не вийшло – 0:4 від сусідів із ДЮСШ №4 Рівне. У другому та надзвичайно захоплюючому поєдинку гравці Юрія Тріля таки перестріляли дівчат з ЖФК Легіону – 6:5. Свої перші голи на свій рахунок записали Даніїл Кошка, Даніїл Демчук та по дублю Станіслав Полюхович з Артемом Хомичом. Гідну відсіч давали і молоді зебри – Анна Мозолюк, Дарина Токарчук, Христина Шах та дубль Юлії Мудрик розписалися у воротах костопільців. У третьому поєдинку дня ДЮСШ Костопіль здобув впевнену перемогу над однолітками з ДФК «Штурм» Колки – 5:1, де хет-трик на свій рахунок записав Артем Хомич та дубль виконав Станіслав Полюхович.

Двічі не повезло цього дня дівчатам з Легіону – у ще одному результативному матчі молоді футзалістки поступилися ДФК «Штурм» Колки – 4:5. Єдина радість від поразки дубль Христини Денисюк.  Гравці ж Олександра Сачковського зуміли втриматися у лідируючому пелетоні – 6 очок та четверте місце.

Хто ж буде лідером у цій віковій категорії можна буде сказати лише після туру так восьмого…

Кращі гравці 3-го туру:

Назарчук Констянтин – ДФК Штурм Колки

Хомич Артем – ДЮСШ Костопіль

Абрамов Дмитро – Мідас

Полюхович Станіслав – ДЮСШ Костопіль

Мормон Михайло – ДЮСШ №4 Рівне

Кітан Матвій – ДЮСШ №4 Рівне

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У п’яти матчах вікової категорії U-13 всі матчі завершилися доволі прогнозовано. Молоді вихованці Олександра Лисенка з «Любарту» не дали дівчатам з ЖФК Легіон жодного шансу – 8:0. Особливо руку, а точніше ногу, до розгрому доклали дублі Максима Гайдучика та Богдана Цапа, хет-трик Іллі Вишневського.

Впевнені перемоги здобув і лідер турнірної таблиці ДЮСШ №4 Рівне – 10:2 не встояв ДФК «Штурм» Колки, не менш впевнені 6:0 над «Любарт-2». За два матчі шість голів наколотив Артем Малиновський, саме він із Анастасією Чернюк і очолює гонку бомбардирів вікової категорії U-13.

ДФК «Штурм» Олександра Сачковського і у другому матчі туру не зумів здобути перемогу – 2:5 поступившись одному з лідерів «Мідасу».

Другий колектив Юрія Павельчука не зумів підтримати потуги основної команди – 2:3 поразка від «Гіркої Полонки». Для гравці Сергія Гомона це перша перемога, до якої ногу доклали Володимир Грунтковський, Іван Пахольчук та Назар Курилко.

У відрив від своїх опонентів на шість очок синхронно втекли ДЮСШ №4 Рівне та «Мідас».

Кращі гравці 3-го туру:

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Якимюк Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Шклярук Станіслав – Мідас

Пахольчук Іван – ФК Гірка Полонка

Вишневський Ілля - Любарт

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У віковій категорії U-15 цього тижня гостювали футзалісти із Одеси. Перед заключним етапом Чемпіонату України у Харкові, ФК «Кристал» розім’явся на волинських майданчиках. У суботу не зуміли дати гідну відсіч одеситам одразу два рожищенські колективи – 1:4 поступилися підопічні Василя Присяжнюка з ДЮСШ, 1:3 не встояли і молоді зірочки Миколи Варнавського з «Powera». У неділю, дещо сенсаційно, переможний хід одеських гравців зупинив загадковий цуманський «Атлетик». Максим Гуменюк та хет-трик Олександра Кулакевича таки забезпечили перемогу 4:2 салатовим. У четвертому поєдинку ФК «Кристал» Володимра Фасти зібрався та розгромно переміг ДФК «Штурм» Колки 7:0. За чотири матчі Микита Дмітрієв зумів вийти на третю позицію у гонці бомбардирів. У останньому матчі туру молоді штурмовики Олександра Сачковського виглядали краще, але таки не дотиснули «Любарт» – 3:5.

Саме підопічні Олександра Лисенка і очолюють турнірну таблицю із 12-ма балами – молода зміна «Любарта» йде без поразок. На друге місце застрибнув одеський «Кристал», проте боротьба лише на початковій стадії, а сильних команд в лізі вистачає.

 Кращі гравці 3-го туру:

Кулакевич Олександр – Атлетік Цумань

Дмітрієв Микита – Кристал Одеса

Ковальчук Дмитро – Любарт

Фаста Констянтин – Кристал Одеса

 

Цього вікенду матчів не буде через завантаженість «Арени спорт», проте наступного вікенду футзальні пристрасті вируватимуть зовсім не дитячі, адже в боротьбу вступлять як старі, так і нові молоді футзалісти.  Готуйтесь до нових поєдинків, підписуйтесь та переглядайте вже зіграні матчі на нашому каналі.

Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і переглядайте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV