ДФЛВ: в бій вступають Прилісне, Рівняни та Млинівчани…

Дитяча футзальна ліга Волині після тижневої паузи відновлює свої баталії. У кожній з п’яти вікових категорій тривають свої запеклі бої, а цього весняного тижня до інших команд доєднаються «Сойне» Прилісне, ДАФ «Легіон» Рівне, «Іква» Млинів та ДЮСШ Млинів.

Слідкуйте за своїми улюбленцями за посиланням - http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

Нагадаємо, що найкращі команди, котрі беруть участь у турнірах під егідою АМФВ, отримають подарунки від наших надійних партнерів:

sport_brands.in.ua - Найкращі пропозоції спортивного одягу та взуття, спеціально для команд АМФВ знижки до 50 % із промокодом #AMFV_SB

Луцька Пивоварня ТМ Zeman - Пиво ТМ Zeman - це відбірний ячмінний солод, власні культивовані дріжджі та кращі сорти ароматичного та гіркого хмелю!

Luchan Brewery – Квас та лимонад, мохіто та фанта – смачні, прохолодні напої, які можна скуштувати в багатьох торгових точках Луцька. Їх смак вже давно став улюбленим серед лучан та гостей нашого міста. Сімейний бізнес з виробництва безалкогольних напоїв: вже майже 20 років виготовляються у Луцьку.

SWIFT – елегантний спортивний одяг, відмінна якість, сучасний дизайн, широкий вибір та невисокі ціни. Найкращі подарунки – найкращим гравцям.

Штаб канцелярії – надійний постачальник канцелярії у Луцьку.

Іnsurancetourservis – страховий туристичний сервіс. Розіграш путівок, найкращі у Луцьку знижки на тури та страхування!

LubArt.print - сімейна майстерня подарунків та сувенірів.

Департамент сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради - найкращі спортивні функціонери в Україні.

 Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і очікуйте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

 

U-7 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

 2014-2015 р. н. і молодші

У віковій категорії U-7 цього туру відбудуться два поєдинки. У першому матчі зійдуться колишні колеги по тренерському цеху – Юрій Павельчук та Олександр Миронюк. «Юніор-Мідас» має чудовий шанс вийти на другу-третю позицію, однак і FC «Respect» у разі успіху може претендувати на ці ж позиції. Правда у фіолетових поки на одну гру менше, а у разі здобутої перемоги можна продовжити переслідувати «Ураган» з Івано-Франківська. У іншому поєдинку відбудеться битва лідерів: «Любарт Kids» зустрінеться із непоступливими «Амазонками». Гравці Андрія Янчука наразі перебувають на другій позиції та явно бажають її не  втратити. Підопічні ж Тетяни Павлік, напередодні свята Весни хочуть продовжити свою безпрограшну серію. Насправді «Амазонки» єдині із волинян котрі ще не знали поразок, а у разі успішного матчу саме вони займуть другу сходинку в турнірній таблиці. Також інтригою туру стане хто ж покращить свій бомбардирський залік: Тимофій Пасічник, Єва Палюра чи Каріна Гуславська?

Кращі гравці 3-го туру:

Михайлюк Марк – Любарт Kids

Гуславська Каріна – Амазонка

Майламян Володимир – Лаккі Тім

Пасічник Тимофій – Любарт Kids

U-9 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2012-2013 р. н. і молодші

У віковій категорії U-9 цього тижня до змагального процесу із 13 команд долучається і гравці з команди «Сойне» Прилісне Маневицького району, тому ігор буде вдосталь. Вже у суботу для розігріву їх очікує ДЮСШ №4 Рівне, згодом один із лідерів ФК «Олика» та завершать екзаменувати на готовність до сезону дівчата із Маневич. Як складуться непростих три матчі для підопічних Юрія Ремінького поки загадка. У гравців Олега Шахраюка є чудовий шанс продовжити свою безпрограшну серію і бути у групі лідерів – ФК «Олика» після Прилісного, має матч із ДЮСШ №4 Рівне. У молодих вихованців Вадима Басюка непросте завдання, однак пора вже здобувати перші очка.

Свій шанс здобути дугу перемогу мають і гравці «Лаккі Тім», однак футзалісти Богдана Ковбасюка грають досить солідно. Що стосується маневичан то і у дівчат, і у хлопців цього тижня будуть ігри і в суботу, і у неділю. Дівчата Надії Шпак ще у суботу спробують справитися із земляками з Прилісного. У неділю ж на ДЮСШ Маневичі очікує «Любарт Kids» – молоді гравці Андрія Янчука вже втягуються в сезон і явно дадуть бій. Ще одну підніжку маневичанам може поставити непередбачувана «Амазонка» – дівчата і у цій віковій також ще не знали поразок. Дівчата ж мають зустріч із лідером турнірної таблиці – «Юніор-Мідас». У іншому матчі свій шанс взяти перші очка буде у гравців Олександра Миронюка – FC «Respect» допоки здобутками похизуватися не може, але чому не зробити це саме в неділю? А завершиться день для маневичан очним протистоянням хлопців проти дівчат. Доволі насичений вікенд.

У останньому матчі ліги зійдуться власники трьох очок та восьмого і дев’ятого місця відповідно – ФК «Гірка Полонка» - ЖФК «Легіон». І у гравців тандемів Сергія Гомона/ Василя Літвіцького, і у Дмитра Голоскокова/Софії Палаєвської є шанс покращити свої позиції у таблиці.

Хто ж лишиться на вершині після цього тур: маневицькі дівачата чи хлопці, мідасівці чи оличани?

Кращі гравці 3-го туру:

Шинкарук Киріл – ФК Спортінг Карпилівка

Матящук Арсен – Мідас

Зварич Діана – Амазонка

Довгорук Станіслав – Мідас

Биковська Марія – Маневичанка

Єфімчук Тетяна – Маневичанка

Гордій Мирон – ДЮСШ Маневичі

U-11 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2010-2011 р. н. і молодші

У віковій категорії U-11 цього вікенду також буде гаряче – до турнірних баталій у суботу долучаються одразу два колективи: «Сойне» Прилісне та Дитяча академія футзалу «Легіон» з  Рівного. Рівняни стартуватимуть з місця в кар'єр – одразу в першому матчі їх очікує дербі із ДЮСШ №4 Рівне. А гравці Вадима Басюка йдуть без поразок… Далі молоді «академіки» Віктора Радовенчика спробують забратит очки у загадкового «Сойного» з Прилісного, а пізніше спайка матчів із оличанами Олега Шахраюка. Такий насичений марафон молодих вихованців футзалу допоможе подолати єдина досвідчена футзалістка рівнян – Мілана Радовенчик. Молоді вихованці Юрія Ремінського також спробують зупинити лідера ліги – протистоянь маневичан проти рівнян у турі вистачатиме.

У неділю ж у цій віковій категорії відбудеться і третій дебют сезону 2020/2021 – «Іква» з Млинова проведе три  поєдинки поспіль. Спочатку гравці Сергія Вишневського поміряються силами із підопічними його одноклубника по «Любарту» - «Любарт Kids» Андрія Янчука, котрі перемог ще не знали. Далі салатово-білих очікує один з лідерів «Юніор-Мідас» Юрія Павельчука. Завершиться марафон проти ДЮСШ №4 з Луцька – гравці Дмитра Трефіловського демонструють солідний футзал, тому гра буде непростою.

Завершать протистояння ліги вихованці Олександра Миронюка з FC «Respect» проти дівчат з ЖФК «Легіон». Молодим футзалісткам Олександри Джафарової катастофічно не таланить – 5:6 від ДЮСШ Костопіль, 4:5 від ДФК Штурм» Колки. Дівчата напередодні свята Весни явно будуть викладатися на повну, хоча їм і не допоможе Валерія Редька через вилучення у матчі з Колками.

Хто буде на лідерських позиціях після четвертого туру: Рівне чи Луцьк?

Кращі гравці 3-го туру:

Назарчук Констянтин – ДФК Штурм Колки

Хомич Артем – ДЮСШ Костопіль

Абрамов Дмитро – Мідас

Полюхович Станіслав – ДЮСШ Костопіль

Мормон Михайло – ДЮСШ №4 Рівне

Кітан Матвій – ДЮСШ №4 Рівне

U-13 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2008-2009 р. н. і молодші

У віковій категорії U-13 буде зіграно десять матчів, і у всіх є своя напруга. Гравці Юрія Ремінського з «Сойне» Прилісне мають непросте завдання: у суперниках ФК «Олика», котра поступилася лише «Мідасу»; лідер турнірної таблиці ДЮСШ №4 Рівне; на даний момент володар бронзової позиції ДФК «Штурм» Колки. Можливо, нас очікує зміна лідерів? Рівняни ж також спробують відірватися від переслідувачів у матчі з ФК «Олика», однак і гравцям Олега Шахраюка, щоб бути у групі лідерів варто набирати очки. А «штурмовики» Олександра Сачковського після дербі з маневичанами спробують розжитися очками проти ДЮСШ №4 з Луцька. Подібна проблема як і у Прилісного, очікує і на гравців Дмитра Трефіловського: спочатку матч проти третього місця, а потім і другого – ДФК «Штурм» Колки та «Юніор-Мідас» відповідно. А у неділю ще й матч проти загадкових млинівчан з «Ікви».

У неділю вихованці Сергія Вишневського також поміряються силами із ще одним, вже колишнім одноклубником Сергія – Олександром Лисенком: «Іква» зіграє проти першого і другого «Любарту». Основна команда Олександра Лисенка завершить тур проти ФК «Гірка Полонка».

Допоки відпочиватиме ЖФК «Легіон», саме хлопці мають шанс обійти Анастасію Чернюк у бомбардирській гонці: і Артем Малиновський з ДЮСШ №4 Рівне, і Ілля Вишневський з «Любарту» матимуть по два матчі у активі.

Кращі гравці 3-го туру:

Малиновський Артем – ДЮСШ №4 Рівне

Якимюк Максим – ДЮСШ №4 Рівне

Шклярук Станіслав – Мідас

Пахольчук Іван – ФК Гірка Полонка

Вишневський Ілля - Любарт

U-15 Дитяча Футзальна Ліга Волині 2020-2021 років

2006-2007 р. н. і молодші

У віковій категорії U-15 буде лише чотири матчі, однак вони можуть стати доленосними. Спочатку у суботу гравці Олександра Сачковського з ДФК «Штурм» Колки зустрінуться із ДЮСШ Рожище. Гравці Василя Присяжнюка все ніяк не виходять на переможний шлях, хоча гру демонструють змістовну. У другому матчі вечора колківчани спробують поборотися з любартівськими «старшаками» 2005-го.

У неділю в гру вступає ДЮСШ Млинів – у команді Леоніда Шуха є як дебютанти змагань, так і гравці загартовані виступами за «Ікву». У суперниках млинівчан «Любарт-2» Олександра Лисенка, котрий іде в групі лідерів та «Power» з Рожищ. Гравці Миколи Варнавського із трьох матчів допоки здобули лише три пункти, хоча минулого року виграли цілу Вищу лігу.

Які саме футзалісти доєднаються до лідерів з «Любарту» та «Кристалу»?

 Кращі гравці 3-го туру:

Кулакевич Олександр – Атлетік Цумань

Дмітрієв Микита – Кристал Одеса

Ковальчук Дмитро – Любарт

Фаста Констянтин – Кристал Одеса

 Нагадуємо, що усім командам потрібно прибути на майданчик завчасно, захопити з собою щитки кожному гравцю, за 30 хвилин до початку матчу заповнити ігровий протокол кожного матчу.

Дітям, котрі не пройшли мандатну комісію, захопити з собою свідоцтва і паспорти для проходження ідентифікації.

Футзал – це круто!

- за усіма результатами он-лайн можна спостерігати за посиланням -  http://amfv.com.ua/matches/?chemp=1203#tables

- фотографії підписуйтесь і переглядайте на сторінці - https://www.facebook.com/futsalvolyn/

- відео можна переглянути на нашому каналі - https://www.youtube.com/c/IntensiveTV 

6 березня (субота)

МАЙДАНЧИК №1

4-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

09.30                 U-11         ДЮСШ №4 Рівне – ДАФ Легіон Р

10.10                 U-9           Сойне – ДЮСШ №4 Рівне

10.50                 U-11         Сойне – ДЮСШ №4 Рівне

11.30                 U-9           Сойне – ФК Олика

12.10                 U-11         Сойне – ДАФ Легіон Р

12.50                 U-9           ФК Олика – ДЮСШ №4 Рівне

13.30                 U-13         Сойне – ФК Олика

14.10                 U-11         ФК Олика-2 – ДАФ Легіон Р

14.50                 U-13         Сойне – ДЮСШ №4 Рівне

15.30                 U-11         ФК Олика – ДАФ Легіон Р

16.10                 U-13         ДЮСШ №4 Рівне – ФК Олика

16.50                 U-9           Маневичанка – Сойне

17.30                 U-13         Сойне – ДФК Штурм

18.10                 U-9           Лаккі Тім – Маневичі

18.50                 U-15         ДЮСШ Рожище – ДФК Штурм

19.30                 U-13         ДЮСШ №4 Луцьк – ДФК Штурм

20.10                 U-15         ДФК Штурм – Любарт05

20.50                 U-13         Мідас – ДЮСШ №4 Луцьк

7 березня (неділя)

МАЙДАНЧИК №1

4-й тур. Дитяча футзальна ліга Волині

09.30                 U-11         Іква – Любарт Kids

10.10                 U-11         Мідас – Іква

10.50                 U-11         ДЮСШ №4 Луцьк – Іква

11.30                 U-7           Мідас – FC Respect

12.10                 U-7           Любарт Kids – Амазонка

12.50                 U-15          Любарт-2 – Млинів

13.30                 U-13          Іква – ДЮСШ №4 Луцьк

14.10                 U-13         Іква – Любарт-2

14.50                 U-13         Любарт – Іква

15.30                 U-15          Power – Млинів

16.10                 U-9           Маневичанка – Мідас

16.50                 U-9           Любарт Kids – Маневичі

17.30                 U-9           FC Respect – Маневичанка

18.10                 U-9           Амазонка – Маневичі

18.50                 U-9           Маневичанка – Маневичі

19.30                 U-9           ФК Гірка Полонка – ЖФК Легіон

20.10                 U-13         ФК Гірка Полонка – Любарт

20.50                 U-11         FC Respect – ЖФК Легіон Л